Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Vakar cia dieskutavot apie nudziuvusius lapukus pomidoru net ir man pasidare neramu, kad irgi kaikuriu pomidoru apatiniai lapai padziuvo ir pasiraite... o paskui dar ir radau kazkokiu musyciu. Ne tragiskai, bet bendram skaiciui gal kokias 5 museles nuemiau nuo pomidoru stiebu blink.gif Nu negi taip anksti gali pradet pulti kenkejai blink.gif As jau ipratus kad apie liepos menesi mano pomidorus intensyviai sparnuoti amarai puola ir taip kas metais (cia auginu balkone). Nu bet kad kovo menesi ir kambaryje dar tokio cirko nebuvo.... Vargais negalais viena museliuka bandziau nufotkint gal kas pasakys kas do svecias ?
Ir ji pajudinus net nesiruosia skrist, laisvai rankom juos nurankiojau doh.gif
user posted image

Ar jau panikuot ir kazkuo purkst ?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 24, 13:43)
Vakar cia dieskutavot apie nudziuvusius lapukus pomidoru net ir man pasidare neramu, kad irgi kaikuriu pomidoru apatiniai lapai padziuvo ir pasiraite... o paskui dar ir radau kazkokiu musyciu. Ne tragiskai, bet bendram skaiciui gal kokias 5 museles nuemiau nuo pomidoru stiebu blink.gif Nu negi taip anksti gali pradet pulti kenkejai blink.gif  As jau ipratus kad apie liepos menesi mano pomidorus intensyviai sparnuoti amarai puola ir taip kas metais (cia auginu balkone). Nu bet kad kovo menesi ir kambaryje dar tokio cirko nebuvo.... Vargais negalais viena museliuka bandziau nufotkint gal kas pasakys kas do svecias ?
Ir ji pajudinus net nesiruosia skrist, laisvai rankom juos nurankiojau doh.gif

Ar jau panikuot ir kazkuo purkst ?

Pas mus dažniausiai pasitaiko didysis rausvasis amaras (Macrosiphum rosae L.).
http://www.manonamai...8#ixzz3VIrifYzb

panikuot nereikia,nes žinot kas. O kaip kovot rasit internete nemažai patarimų ekologiškų, cheminių, aš neseniaiĮ dėjau nuorodas žydinčiai gėlelei paieškokit. http://www.amazon.co...ages/B00009EFEQ
SVARBU NEUŽLEISTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 24 kovo 2015 - 14:01
QUOTE(girene @ 2015 03 24, 12:17)
nu bliamba,2sav ant gyvatuko atsetos kai kurios paprikos ir pomai.ne krust.
karakiri reik daryt irgi.kaip cia su nagais suimt,gal kokiom replytem nukast galiuka?

per daug tik nenukaskit, pati pati galiuka, man su nagais gerai gavosi, su replytem gal net nebuciau priejus, seklos tai myzernos. Geriau gal net prakrapstyti toj vietoj, pazeisit sakni visai nebeislys. Kai as nugnybiau, lyg toj vietoj baltas taskiukas pasimate, ale saknis.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 24, 14:07)
per daug tik nenukaskit, pati pati galiuka, man su nagais gerai gavosi, su replytem gal net nebuciau priejus, seklos tai myzernos. Geriau gal net prakrapstyti toj vietoj, pazeisit sakni visai nebeislys. Kai as nugnybiau, lyg toj vietoj baltas taskiukas pasimate, ale saknis.

dekui,as manikiurinem replytem atidariau kazkaip.lyg nepazeidziau.o jei nesudygs,nieko tokio,pagrindiniai,ko norejau,atrodo sauniai stiebiasi.lyg ir penis atsigauna po tresimo
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2015 03 24, 13:54)
Sveiki,

Noriu patarimo

Nuolat "kabau" apačioje, daug skaitau, bet čia ir pasimečiau... Perpikiavau pomidoriukus , bet pastebėjau kad ėmė gelsti lapeliai ? Ko trūksta, kuom tręšti, nes trąšų begalės pavadinimų, kuris gelbėtų šiuo metu ? Šiaip po pikiavimo laisčiau organinėm trąšom daiginimui, kad geriau įsišaknytų ir pan. Ačiū

Gal norėtum kokią nuotraukėlę parodyt, kaip tie lapeliai atrodo? Po kiek laiko ėmė gelsti lapeliai, kokio dydžio daigai, kada perpikiavai... Kad paskui nebūtų kaip su tais skydamariais - pripliurpta trys puslapiai, o pasirodo, nėr nuo ko gelbėt, be reikalo suviduriuota..

Tik faktas, kad jei jau patręšei, nėra reikalo ieškot kuo vėl daigus tręšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 24 kovo 2015 - 14:20
QUOTE(girene @ 2015 03 24, 14:12)
dekui,as manikiurinem replytem atidariau kazkaip.lyg nepazeidziau.

Kaip ten su tom repliukėm nutaikyt ką ,ypač ,jei sėkla ne namudinė,o ta mizerna parduotuvinė g.gif Mano amen,neišgyveno,nudūriau su adata abidvi. Negyvai.
Nius paskutinį kartą iš naujo padėjau daigintis naujas,nekišau tabletėn.Ir dar keturias naujas veisles tuo pačiu ax.gif .Žemaūgius.Jau tikrai sakiau,kad jokių mazgių trečion eilėn nekišiu ir keturiom nešliaužiosiu.A teks,jei visi sudygs.Vėl per vasarą vieną iš Kamasutros pozų atidirbinėsiu cool.gif Ir viskas per Gimtadienio Nijolę ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 24, 14:37)
Nius paskutinį kartą iš naujo padėjau daigintis naujas,

o kokį lobį tu ten taip įkyriai sėji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 24, 14:47)
o kokį lobį tu ten taip įkyriai sėji?  blink.gif

A nieko blatno,bet aš kartais labai atkakli pasidarau.Jei nedaug fizinių jėgų ir laiko reikalauja, tai net ir labai įkyri patampu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 24, 14:56)
A nieko blatno,bet aš kartais labai atkakli pasidarau.

aaa, supratau, nenori išsiduot, monetas sėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 24, 14:37)
Mano amen,neišgyveno,nudūriau su adata abidvi. Negyvai.

Tiesiai į širdį? Ale ir taiklumas pas tamstą g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 24, 15:06)
aaa, supratau, nenori išsiduot, monetas sėji  biggrin.gif

Bijau, akd monetos jai per smulkus kalibras. Gi rašė, akd gali būti labai įkiri-matyt popierinius prievartauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 03 24, 15:12)
Tiesiai į širdį? Ale ir taiklumas pas tamstą g.gif

Sakai g.gif Taikiau tai į užpakalį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 24, 15:06)
aaa, supratau, nenori išsiduot, monetas sėji  biggrin.gif

A taigis kur man sėt?Gal pas tavi laukan vežt sukišt?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 24, 15:19)

A taigis kur man sėt?Gal pas tavi laukan vežt sukišt?

aha bigsmile.gif Į mano lauką vežk stambesnes, nors po du eurukus. Galima ir carinius rublius tauriojo metalo. Pas mane labai žemė tinkama daiginimui biggrin.gif
Atsakyti