Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 03 24, 09:31)
g.gif Nu,turi ką veikt  biggrin.gif  Dar taip negirdėjau,bet ir aš grįžus eisiu operuot tada.Arba išdigs tos dvi,arba amen ...po narkozės  bigsmile.gif

Sitaip as paprikas lietuviskas iskarakyrinau, bet ten seklos, yra ka paimti, su pomidorais kazkaip nesiryzau, bet ir su tais neras sunku, pasirodo biggrin.gif Tik is karto i zeme gal nekisk, padaigink is pradziu, kad procesa matytum biggrin.gif
Tik dar pasekmes neaiskios, ar dygs jos normalios, ar bus be kokiu galvu g.gif Paprikos tai nesiskiria, katros krapstytos, katros ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 24 kovo 2015 - 09:59
pas mane vakar doh.gif dar vena zirafa isdygo. seta kovo 9, isdygo 03 23. galvojau vienos uzteks ,bet sejau turbut tris, nes seklos dovanu gautos turguje, nes galiojimas pasibaiges. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 24, 09:59)
pas mane vakar  doh.gif  dar vena zirafa isdygo. seta kovo 9, isdygo 03 23. galvojau vienos uzteks ,bet sejau turbut tris, nes seklos dovanu gautos turguje, nes galiojimas pasibaiges. biggrin.gif

Šiltnamiui antrą aukštą pradėkit planuot biggrin.gif
Atsakyti
sodinsiu po stoglangiu jei ka. ax.gif siaip nera jis zemas, bet jei sakot , kad bus 4 metru, tai tada leisim list pro stoglangi lotuliukas.gif
bet kaip suprantu ta zirafa del to, kad sunoksta paskutine, o laikyt galim vos ne iki kito derliaus doh.gif bet turbut ir beskone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 24, 09:59)
pas mane vakar  doh.gif  dar vena zirafa isdygo. seta kovo 9, isdygo 03 23. galvojau vienos uzteks ,bet sejau turbut tris, nes seklos dovanu gautos turguje, nes galiojimas pasibaiges. biggrin.gif

oj, zirafos as net seklas ismeciau, kad daugiau ranka neklitu set doh.gif kalabaso pussesere. auginu uzpernai. pracioj pradzioj augimo mane ji suzavejo- augalas labai siauras, menkai lapotas, o vaisiu- koks kibiras- begalybe. bet veliau mano euforija dingo: jie vis nenoko ir nenoko. bandziau skinti viskokiu atspalviu- nu nei vienas nebuvo valgomas. tada ilgai laikiau ant krumo, bet tada ju viduje pradejo seklos dygti. zodziu- turejau tris krumus ir visu gausus derlius nukeliavo i kompostine . tuo tarpu aplink tom paciom salygom augantys kitu veisliu pomidorai buvo normalus...nusprendziau, kad kazko autorius neatidirbo( ant mano seklu pakelio buvo parasyta , kad seklos- tiesiai is autoriaus biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 24 kovo 2015 - 10:46
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 20:04)
A man labai interesna,kaip jas apskaičiuot  g.gif ?Imam pernai atvejį,kai gegužės pradžioj praneša šalnas.Normalias.Mano šiltnamis iki -4 kaip niekur atlaiko.Su dviem žvakutėm. Dėl šviesos.Driokstelėjo vos ne -10.Visada tokiu laiku sodinu,tokio finto dar nebuvo ir skaičiuok tu ką nori  ax.gif Pas Voblą per Jonines šalna moliūgus nušaldė. Tai ,jei skaičiuojant,sudėjus visas galimybes,reiktų liepos pradžioj šiltnamin kišt ?Arba balkoninkyste užsiimt  ax.gif

va va kaip tik vakar nuejau savo ridisku sudygusiu siltnamyje paziureti. per tas apniukusas dienas nosies ten nekisau, bet pas mus ne tik sniego buvo, bet ir saltuko iki -10ties. ogi nieko- stovi bigsmile.gif o pernai man geguzi ridikai nusalo drauge su pomidorais siltamyje. keista kazkaip pasidare... tada gi irgi nukritp iki -10ties. gal tas saltis kazkoks kitoks buvo- temperatura temperaturai nelygu g.gif
Atsakyti
nu bandysiu pasizaist su viena zirafa lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus eksperimentui! Atsilus orui keliaus i isgyvenimo nuotyki:)

Mano daigai visi verandoj, priimineja saules vonias. Atisejau dar kai kuriuos, spes uzaugt, ne kur desis. Tik be churmos likau, piktybiskai nesudygo.

Dar pasisejau laukinukus.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 24, 08:38)
padariau ir joms karakiri, tai po keliu valandu beveik visos su uodegom, nu negi jas sitaip reikia prievartauti? seklos gi ne kiautuotos  g.gif

nu bliamba,2sav ant gyvatuko atsetos kai kurios paprikos ir pomai.ne krust.
karakiri reik daryt irgi.kaip cia su nagais suimt,gal kokiom replytem nukast galiuka?
Atsakyti
Sveiki,

Noriu patarimo iš šauniai " pamišusių" pomidorininkių 4u.gif

Nuolat "kabau" apačioje, daug skaitau, bet čia ir pasimečiau... Perpikiavau pomidoriukus , bet pastebėjau kad ėmė gelsti lapeliai ? Ko trūksta, kuom tręšti, nes trąšų begalės pavadinimų, kuris gelbėtų šiuo metu ? Šiaip po pikiavimo laisčiau organinėm trąšom daiginimui, kad geriau įsišaknytų ir pan. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2015 03 24, 12:54)
Perpikiavau pomidoriukus , bet pastebėjau kad ėmė gelsti lapeliai ? Ko trūksta, kuom tręšti, nes trąšų begalės pavadinimų, kuris gelbėtų šiuo metu ? Šiaip po pikiavimo laisčiau organinėm trąšom daiginimui, kad geriau įsišaknytų ir pan. Ačiū

jau tik nebetręškit daugiau.
Gal padauginot tų organinių? Gal per sausa/per šlapia?
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2015 03 24, 12:54)
Nuolat "kabau" apačioje, daug skaitau, bet čia ir pasimečiau...

su sasiuviniu sedet reik,konspektuot:)neuztenka kabot:)
Atsakyti