Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Gardi @ 2015 03 23, 17:00)
Reiks nusipirkt lauko termometra ir pasekt 5.30 ryte.
Man visiska idea fix gime. Turiu pasetus tris daigus a la ankstyvam derliui, bet jie tokie piepalai, kad ipavasarejus masines sejos daigai juos pavys. Galvoju dar palaukus, kol orai susils, paeksperimentuoti ir istremti juos siltnamin, o nakciai apvozineti penkialitriu bambaliu ir paskandint agropleveles patale. Beda tik ta, kad nesugalvoju, kaip daryt, kad saknys nesusaltu-zemej bus vesu. Laikyt su vazoneliu?
Biski naujieji Vasiukai cia, bet kai tie piepalai tik trys, rupi isbandyt.
Aisku, gal jus mane paprotinsit ka dar su jais padaryt, kai negaila smile.gif
Galimybes nesiot neturiu. Bet dar yra veranda.

Va, Gardi, variantas toks. . Buvau pamiršusi, pati pabandysiu rytoj. Vieną kitą daigą galima ir paaukot vardan mokslo.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 23, 19:37)
Va, Gardi, variantas toks. . Buvau pamiršusi, pati pabandysiu rytoj. Vieną kitą daigą galima ir paaukot vardan mokslo.

syri, man nieko nerodo, net nekrauna verysad.gif
Atsakyti
Jau radau, kaip užsikraut smile.gif įdomus variantas, tik svarstau, kad dabar taip einant prieš gamtą dar galimas variantas, kad žemė vėsi, nepasisavins daigai fosforo, pamėls ir neaugs. Tai gal verta dar palaukti?

Toks durnumas užėjo eksperimentam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 23, 16:05)
gegužės mėnesį prieš šalnas priminkit, nes tikrai bus neapskaičiavusių savo galimybių  biggrin.gif

A man labai interesna,kaip jas apskaičiuot g.gif ?Imam pernai atvejį,kai gegužės pradžioj praneša šalnas.Normalias.Mano šiltnamis iki -4 kaip niekur atlaiko.Su dviem žvakutėm. Dėl šviesos.Driokstelėjo vos ne -10.Visada tokiu laiku sodinu,tokio finto dar nebuvo ir skaičiuok tu ką nori ax.gif Pas Voblą per Jonines šalna moliūgus nušaldė. Tai ,jei skaičiuojant,sudėjus visas galimybes,reiktų liepos pradžioj šiltnamin kišt ?Arba balkoninkyste užsiimt ax.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 23, 16:25)
siūlė jie man ir šašlykinę su žarijom vidun nešt,ir šildytuvą...atseit su lempa per brangu blink.gif tai tipo šildytuvas mažiau elektros prisuka nei lempa? unsure.gif  pasiūlė jie man pečių šiltnamy pasistatyt unsure.gif

A ką pečius...gerai pasiūlė.Vo Saintlinai buržuikę vyras suvirino ax.gif Aš elektrinius pečius vėl nutarabaninsiu,galingus,ne tuos kelių šimtų vatų pūtikus.Pigiau už lempą tai tikrai ne,bet užtat užtikrintai .Nu,prisuks per naktį tų kw už kažkiek zlotų,bet jei nuvarys visą šiltnamį vienetinių neįkainojamų ... unsure.gif ? Ir kokia valiuta savo nervus sugadintus skaičiuosi,a?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 21:04)

A ką pečius...gerai pasiūlė.Vo Saintlinai buržuikę vyras suvirino  ax.gif Aš elektrinius pečius vėl nutarabaninsiu,galingus,ne tuos kelių šimtų vatų pūtikus.Pigiau už lempą tai tikrai ne,bet užtat užtikrintai .Nu,prisuks per naktį tų kw už kažkiek zlotų,bet jei nuvarys visą šiltnamį vienetinių neįkainojamų ...  unsure.gif  ? Ir kokia valiuta savo nervus sugadintus skaičiuosi,a?

man tai ir lempos prisuktų zotų negaila bigsmile.gif ale chemikai diedai nesupranta,kokio velnio žaist ir tiek pinigų išleist pomikams,ir iš to biznio nedaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 23, 18:00)
Reiks nusipirkt lauko termometra ir pasekt 5.30 ryte.
Man visiska idea fix gime. Turiu pasetus tris daigus a la ankstyvam derliui, bet jie tokie piepalai, kad ipavasarejus masines sejos daigai juos pavys. Galvoju dar palaukus, kol orai susils, paeksperimentuoti ir istremti juos siltnamin, o nakciai apvozineti penkialitriu bambaliu ir paskandint agropleveles patale. Beda tik ta, kad nesugalvoju, kaip daryt, kad saknys nesusaltu-zemej bus vesu. Laikyt su vazoneliu?
Biski naujieji Vasiukai cia, bet kai tie piepalai tik trys, rupi isbandyt.
Aisku, gal jus mane paprotinsit ka dar su jais padaryt, kai negaila smile.gif
Galimybes nesiot neturiu. Bet dar yra veranda.

Mano 5 eksperimentiniai ,nuo kovo 16 pasodinti tupi,zaliuoja graziai,bet nepastebiu kad augtu,stovi vietoj arba labai nezymiai pajudejo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 23, 17:00)

Man visiska idea fix gime. Turiu pasetus tris daigus . Galvoju dar palaukus, kol orai susils, paeksperimentuoti ir istremti juos siltnamin, o nakciai apvozineti penkialitriu bambaliu ir paskandint agropleveles patale.

Pernai panašiai dariau. Tik išpikiuotus kelis perteklinius daigus dėl vietos ant palangių stokos ištrėmiau į šiltnamį. Padariau jiems šiltnamį šiltnamyje: įsmeigiau kuoliukus, užmečiau polietileno plėvelę, galuose uždėjau agro, kad nesušustų, padėjau ant medinės lentos, kad mažiau šaltų kojos. Atlaikė šalnas. Kai atėjo laikas sodinti į šiltnamį, buvo gražūs drūti, tamsiai žali daigeliai. Auginti namuose ant palangės, kaip ir kasmet ax.gif , buvo patysę. Ne tragiškai, bet patysę. Dėl eksperimento sodinau šalia du mazarinius, du Zolotoj Kenigsberg, du no name. Vienas iš poros buvo naminis, kitas tremtinys. Didelio skirtumo derlingume nebuvo: Mazarinis derlingesnis buvo augęs namuose, Zolotoj Kenigsberg - derlingesnis ekstremalas šiltnaminis, no name kriaušinis - derlingesnis naminis.
Atsakyti
merginos,nepamenu iš ko gavau green pear blush2.gif jos didelės ar mažos kriaušytės,ar kaip izumrudnos?
Atsakyti
Kurios norit "pažaisti" su daigais, turit "nereikalingų" ir ketinat pasodinti juos dabar šiltnamyje, yra variantas pašiltinti pomidorams šaknis.
Reikia iškasti gilesnę duobutę, į ją įdėti šiek tiek šviežio arklio mėšlo, užpilti jį ne mažiau 20-30 cm žemių sluoksniu, pripilti vandens ir pasodinti pomidorą. Tai bus žemės šildymas iš apačios. Mėšlo nedėti per daug, nepersistengti, nes šviežias mėšlas labai kaista ir gali nudeginti šaknis. Nudegintos šaknys neatsigauna arba labai ilgai gaivaliojasi, pomidoro lapai sparčiai ima gelsti, daigas nyksta.
Smagaus žaidimo smile.gif
Atsakyti
labryt 4u.gif Siandien nuo ankstaus ryto saule plieske, kaip turi buti, jau sakiau nesiu daigus i siltnami, o daba apsiniauke.
Aladino lempa iki siol nesiteike rodytis, tai iskrapsciau sekla, jau neber ko prarasti, ir labai atsargiai, prakrapsciau toj vietoj, kur saknis turi prasikalti, su nagais paaaati galiuka nugnybiau, vos vos, milimili dalelyte, ir ka, nuo ryto saknis islindus, ikisau atgal unsure.gif pas mus dar ir kaiminkos seklos daiginasi, bu pas ja salta, ner gyvatuko, atnese po sav. daiginimo, o jos ne krust, pragulejo pas mane siltai beveik sav., nieko, padariau ir joms karakiri, tai po keliu valandu beveik visos su uodegom, nu negi jas sitaip reikia prievartauti? seklos gi ne kiautuotos g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 24, 08:57)
merginos,nepamenu iš ko gavau green pear blush2.gif jos didelės ar mažos kriaušytės,ar kaip izumrudnos?

Pirkau tai mažas kriaušytes o kas užaugs iš to pakelio sėklu tai jau nežinau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svente22: 24 kovo 2015 - 09:12
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 24, 08:38)
nieko, padariau ir joms karakiri, tai po keliu valandu beveik visos su uodegom, nu negi jas sitaip reikia prievartauti? seklos gi ne kiautuotos  g.gif

g.gif Nu,turi ką veikt biggrin.gif Dar taip negirdėjau,bet ir aš grįžus eisiu operuot tada.Arba išdigs tos dvi,arba amen ...po narkozės bigsmile.gif
Atsakyti