Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 23, 12:50)
tikiuos antra varijote as?  4u.gif

A tu jų dar nepasodinus į šiltnamį kartu su agurkais blink.gif ?
QUOTE(Ex @ 2015 03 23, 12:56)
Pas varijotę šiltnamyje +18.

blink.gif ... mastau.gif... irnesakyk.gif

Pas protingus žmones + 10.Nenešiu niekur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 23 kovo 2015 - 13:27
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 13:59)
A tu jų dar nepasodinus į šiltnamį kartu su agurkais  blink.gif  ?

Nėr ko čia išverst veizolus tongue.gif pagal foreca prognozes artimiausiai savaitei, pomidorus jau galima į šiltnamį sodint.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 23, 15:08)
Nėr ko čia išverst veizolus tongue.gif pagal foreca prognozes artimiausiai savaitei, pomidorus jau galima į šiltnamį sodint.

O dar po savaitės atgal išsikast neprognozuoja biggrin.gif ?
Atsakyti
kas čia ką kur sodinat? peršalot ar kaip? pas mumis tai leeeedas visur, biski atitirpo šiandien ale dar sniego belekiek- man dar jo per daug, pavėsiuose net netirpsta verysad.gif tai apie kokius sodinimus kalbam? aplink pečių nebent galiu apsodint, ale ir tas ne kasdien jau kuriamas ( ne dėl to kad nešalta, o todėl kad namie kažkaip sugebam retai parsirast, arba jau būna vėlu- tai tik po kaldra ir pamiegoję darban po karšto dušo- visai nieko).
šeštadienį kultūrinausi- Kaune buvau, turėjau cielas tris valandas akropolyje su mergyte SAU. Nu bet nieko gero neužsekiau- nei ten sėklų, nei ten augalų yr ( diedai į žalgirio areną mynė, tai negi liksi namie)

mano ,,tagetės" auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 16:29)
O dar po savaitės atgal išsikast neprognozuoja biggrin.gif ?

Priminei panašų atvejį. Prieš kelis metus panašiai ir buvo, tik ne man. Viena mamka susodino pomidorus į šiltnamį, o po kurio laiko Šulija pranešė dideles šalnas. Tai moteriškė išsikasė savo pomidorus iš šiltnamio, susinešė namo, o šalnų taip ir nebuvo biggrin.gif Visko būna..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 23, 16:59)
Viena mamka susodino pomidorus į šiltnamį, o po kurio laiko Šulija pranešė dideles šalnas. Tai moteriškė išsikasė savo pomidorus iš šiltnamio, susinešė namo

gegužės mėnesį prieš šalnas priminkit, nes tikrai bus neapskaičiavusių savo galimybių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 23, 17:05)
gegužės mėnesį prieš šalnas priminkit, nes tikrai bus neapskaičiavusių savo galimybių  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
šiandien kursuose diedų paklausiau:jei palieku įjungtą lempą,ar nenušaltų mano pomidorai per šalną g.gif doh.gif blink.gif siūlė jie man ir šašlykinę su žarijom vidun nešt,ir šildytuvą...atseit su lempa per brangu blink.gif tai tipo šildytuvas mažiau elektros prisuka nei lempa? unsure.gif pasiūlė jie man pečių šiltnamy pasistatyt unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri esat sekusi, kiek salcio buna siltnamy siom saltom naktim?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 23, 16:47)
Gal kuri esat sekusi, kiek salcio buna siltnamy siom saltom naktim?

Šiandien 8 ryto 1 šilumos buvo
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 23, 17:50)
Šiandien 8 ryto 1 šilumos buvo

Reiks nusipirkt lauko termometra ir pasekt 5.30 ryte.
Man visiska idea fix gime. Turiu pasetus tris daigus a la ankstyvam derliui, bet jie tokie piepalai, kad ipavasarejus masines sejos daigai juos pavys. Galvoju dar palaukus, kol orai susils, paeksperimentuoti ir istremti juos siltnamin, o nakciai apvozineti penkialitriu bambaliu ir paskandint agropleveles patale. Beda tik ta, kad nesugalvoju, kaip daryt, kad saknys nesusaltu-zemej bus vesu. Laikyt su vazoneliu?
Biski naujieji Vasiukai cia, bet kai tie piepalai tik trys, rupi isbandyt.
Aisku, gal jus mane paprotinsit ka dar su jais padaryt, kai negaila smile.gif
Galimybes nesiot neturiu. Bet dar yra veranda.
Atsakyti
jeee mano Gonziko zekas islindo clap.gif clap.gif pagaliau po ilgu burnojimu is 3 vienas issikale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 23, 17:00)
... Beda tik ta, kad nesugalvoju, kaip daryt, kad saknys nesusaltu-zemej bus vesu. ...

Po šaknimis dar žemiau galima maisto atliekų pūvančių padėti - šiliumą skleidžia pūdamos, galim šiltą lysvę pasidryti.
Atsakyti