Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

atėjo EX, padarė tvarką lotuliukas.gif užteks triznioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 23, 09:07)
Kad jus kur.. Baikit. Neturit matyt bėdų. Nei čia skydamaris, nei čia erkės, nei čia miltligė, nereikia nei fungicidų, nei pesticidų. Paprasčiausiai nuo saulės nukepęs lapas ir tiek.. Nėra nuo ko gelbėti.

lotuliukas.gif Čia tai tikrai nukepęs biggrin.gif Bet taip ir nesuprantu,kodėl pas Žydinčią tie lapai kepa schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 09:13)
lotuliukas.gif Čia tai tikrai nukepęs  biggrin.gif Bet taip ir nesuprantu,kodėl pas Žydinčią tie lapai kepa  schmoll.gif ?

Nu taip, aš ir užsikabinau ant to, kad pas mane kepa, o pas kitas nekepa. Ir tos pleiskanos ant augalų. Nugi normaliai tai jokių pleiskanų nebūna... Skilčlapiai irgi atrodo dauguma pageltę ir panašūs kaip nukepę.
Na gerai. Sėdžiu ir nebetriznioju. Sulauksiu šilumos ir nunešiu į geras sąlygas, gal atsigaus (jeigu visai nenudžius biggrin.gif ). Juolab, kad atsimenu ir pernai buvo panaši problema ir šiltnamyje atsigavo.
Atsakyti
Sveikos, mielosios pomidorininkės, radau įkvepiantį vaizdelį, gal ir jums patiks: user posted image
Daržiukas
* lotuliukas.gif o jau galvojau, kad įdės nuotrauką vabalais( pleiskanom ) aplipusius..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 23, 10:38)
Sveikos, mielosios pomidorininkės, radau įkvepiantį vaizdelį, gal ir jums patiks:

Petruškos tai kažkokios nuparkę,skydamariai užpuolę,dusto reikia biggrin.gif
Atsakyti
Tai, matau drunyjat pavargusios po vakarykščio amarų kipišo lotuliukas.gif Taip jums ir reikia. Prasikrapštysit akis, tai neškit savo daigus prasivėdint.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 23, 11:23)
Tai, matau drunyjat pavargusios po vakarykščio amarų kipišo lotuliukas.gif  Taip jums ir reikia. Prasikrapštysit akis, tai neškit savo daigus prasivėdint.

kur jau drunijam.. mes svarbiais reikalais užsiėmę biggrin.gif
Aš neturiu kur nešt, man su daigais 50 km kulniuot mažumėlę toloka - dar vėjas daigelius perpūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 23, 11:33)
Aš neturiu kur nešt, man su daigais 50 km kulniuot mažumėlę toloka - dar vėjas daigelius perpūs  biggrin.gif

Dar papasakok,kad peškute tu tuos kilometrus kulniuoji irnesakyk.gif Kaži ar per metus nuo namų iki mašinos šitiek sudarai ?
Aš irgi niekur nenešiau šiandien.Balkone +3 buvo išeinant.Net porai atgal žemėn sulindo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 11:39)
Kaži ar per metus nuo namų iki mašinos šitiek sudarai ?

neturiu kojose odometro, negaliu pasakyt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2015 - 12:00
QUOTE(saintlina @ 2015 03 23, 11:59)
neturiu kojose odometro, negaliu pasakyt  user posted image

Tu su riedučiai varinėji ,kad odometro reik g.gif Ar prie kur kitur ratukai tau pritaisyti ?

Nus,pas mumis tikrai šalta ir lauke,ir šiltnamy .Kaži dar kuri neša šiandien daigus prasivėdint ,išskyrus tą vieną varijotę g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 13:09)
Tu su riedučiai varinėji ,kad odometro reik  g.gif Ar prie kur kitur ratukai tau pritaisyti ?

Nus,pas mumis tikrai šalta ir lauke,ir šiltnamy .Kaži dar kuri neša šiandien daigus prasivėdint ,išskyrus tą vieną varijotę  g.gif

tikiuos antra varijote as? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 23 kovo 2015 - 12:50
QUOTE(adija5 @ 2015 03 23, 13:09)

Nus,pas mumis tikrai šalta ir lauke,ir šiltnamy .Kaži dar kuri neša šiandien daigus prasivėdint ,išskyrus tą vieną varijotę  g.gif

Pas varijotę šiltnamyje +18. Daigai sakė, kad jiems tinka smile.gif
Atsakyti