Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Maniskiai skydamariai ziauriai nemegsta Zalio muilo bigsmile.gif nieko nevalau pasidarau skysti ir purskiu su purkstuvu ax.gif Turejau cia varguoliu, tai labai jiems padejo, kaip pomidorui but nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 22 kovo 2015 - 20:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 22, 20:35)
profesionaliam naudojimui actara  neuždrausta ax.gif

tai užtat kad kursus reik išklausyt ir įgyt žinių kaip naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 20:15)
Arba NeemAzal gal dar tiktų - jis ekologišku pagrindu, aš rinkčiausi būtent jį.

Yra ir daugiau ekologiškų,pvz.Oleorgan,Zicara .Tik bėda,kad nelabai ką jie išnaikina.Nei vienas iš šitų,kaip ir NeemAzalis nei man šiltnamy baltasparnius išnaikino,nei pas mamą gėlėse voratinklinę erkutę nugalabijo.Su skydamariais nežinau,gal ir padės,,nesusipažinusi ir nenorėčiau susitikt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 22, 20:11)
Tiek pribalbatuota, bet taip ir nesupratau kokį vabalą nuo pomidorų bandot nuvaryt user posted image

visus smile.gif Ir dar kad ir ateity nieks artintis nedrįstų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 20:49)
Nei vienas iš šitų,kaip ir NeemAzalis  nei man šiltnamy baltasparnius išnaikino,nei pas mamą gėlėse voratinklinę erkutę nugalabijo.Su skydamariais nežinau,gal ir padės,,nesusipažinusi ir nenorėčiau susitikt  schmoll.gif

su baltasparniais aš nepažįstama smile.gif Erkutę vienąkart tik naikinau ant bonso, tai nuo tos zarazos nei Decis nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 21:47)
tai užtat kad kursus reik išklausyt ir įgyt žinių kaip naudot  smile.gif

tai jau taip ax.gif
Adija,tavo siūlomi naudojami tam ,kad sveiko augalo neužpultų verysad.gif ne vienas iš mano pažįstamų ekologų spjaudėsi,kai leido juos naudot ūkiuose.pirko ,purškė ir sodus ir šiltnamius...o realiai,atsiradus vabzdžiams, iš jų naudos nebuvo beveik jokios,tik pinigai į balą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 22, 20:56)
iš jų naudos nebuvo  beveik jokios,tik pinigai į balą unsure.gif

Ne beveik,o jokios ax.gif O tai ko tylėjai užpernai,kai aš bilenkiek ištaškiau baltasparnius tipo trūcydama ,a?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 21:00)
Ne beveik,o jokios  ax.gif O tai ko tylėjai užpernai,kai aš bilenkiek ištaškiau baltasparnius tipo trūcydama ,a?

kitąkart iškart padek juos - efektyvu ir garantuota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 22:00)
Ne beveik,o jokios  ax.gif O tai ko tylėjai užpernai,kai aš bilenkiek ištaškiau baltasparnius tipo trūcydama ,a?

gal dar tada draugėm nebuvom,man tavo pinigų negaila g.gif tongue.gif jei rimtai,tai tik užpernai ir buvo tas tikrasis išbandymas šitais preparatais,po kurio daugelis naudojusių nusivylė ax.gif pernai ,bent jau 2 mano kaimynai nebepirko jų,nors užpernai dar ir man siūlė,[didesnis kiekis pigiau]kaip išsigelbėjimą nuo visų vabalų ir ligų.pasiūliau jiems išbandyt patiems,ir jei pasiteisins,tada jungčiaus prie jų.deja.../
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 21:05)
kitąkart iškart padek juos - efektyvu ir garantuota bigsmile.gif

Žinok,buvo kilus tokia mintis-benzo papilt ir padekt biggrin.gif Bo,jei dar bilekiek tų geltonų lipdukų ir pakabukų kainą priskaičiavus prie tų ekologiškų oro gaiviklių,tikrai pusė lankinio šiltnamio sumos išėjo ax.gif .Ir vis tiek apkakoti pomidorai buvo doh.gif
Atsakyti
Atleiskit ,kad isiterpiu ax.gif Bet man pernai paprikas kazkokia zaraza uzpuole,lapai susisuko,pleiskanuoti pradejo .Tai perdaug nesiaiskinau ,kas cia,a amarai,ar erkutes-esme buvo sunaikint.Paemiau cesnako sulciu isspaudziau,atskiedziau vandieniu ir apipurskiau is virsaus ir apacios visus augaliukus.Gal sutapimas,bet padejo.Pabandykit,pakenkt ,tikrai nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 22, 20:11)
Tiek pribalbatuota, bet taip ir nesupratau kokį vabalą nuo pomidorų bandot nuvaryt user posted image

spejam, kad skydamarius.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 22, 21:28)
spejam, kad skydamarius.

Man įdomu daba labai, kas išgyvens po tos putų vonios -vabalai ar pomidorai g.gif
Atsakyti