Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(ismanioji @ 2015 03 17, 22:40)
Nu čia tai geras! Aš irgi atidėjau nedygusias tabletes, tai ką - po metų bus??? schmoll.gif

Bus bus cool.gif reik ieškoti, kas praitais metais nesudygo. Žinosiu, kuo papildysiu asortimentą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 17, 22:08)
o tu tai ir mane perspjausi  biggrin.gif

Su kepurėm - gal sausoka joms buvo? Šiaip giliai ir drėgnai pasėjus be kepurių visi dygsta.

Kuo, plepumu? smile.gif situo gali but, as ir su savim pasisneku, jei nebuna su kuo biggrin.gif

Kasdien papurskiu vandeniu gausiai, as jas greiciau supudysiu. Vakar dar nebuvo islindusiu, siandien trys kepureti, dar papurskiau ant paciu daigiuku, nusimes tikiuos. Su lupimu, jau pasimokiau, kad nieko gero nebuna.
Beje, saintlina, Bolzanui irgi komplimentai - puikus daigumas, skuba augti!
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 17, 22:31)
Bet tai kaip nekantrumas  biggrin.gif  Taigi isdygs dar, mano iki siol po viena, kita daigeli pasirodo, o sejau 6 d. Bet ir as jau padejau jabloka daiginti, einu, dar aladino lempa padesiu prie to paties, nes sitie nei vienas iki siol neisdygo. Ir tai misliju, kad isdygs ir turesiu pertekliu  biggrin.gif
Samocvietus jau du turiu! Trecias miega, bet jau man dzin, dvieju per akis. Marfos iki siol nesulaukiau. Iki savaitgalio padaiginsiu ir mesiu, kas neisdygo lauk, isjungsiu gyvatuka, kad elektros nevyniotu. Arba i siltnami isnesiu dienos metu.
Symet nei viena, kol kas, neisdygo su kepure, pernai, pamenu, krapsciau ir net galvas kelias nuroviau.

Cia ne as nekantri, cia kiti pomidorai kalti, kad taip greit dygsta, o as pradedu nervuotis tongue.gif ai, tegu tik dygsta, turiu pretendentu i daigus. nors siemet seju labai rezervuotai, virsaus praktiskai tik is situ ir butu.
Mano laukiamiausi, kaip tycia, nesirodo, erzina - churma su braske. Bent jau spasas neerzina wub.gif

As turiu tris daigus ankstyvam derliui, bet jei jie ir toliau bus tokie stabdziai, tai nebus jokiu pomidoru ant Joniniu... Tik antrus tikrus lapelius leidzia ir taaaaip jau letai auga, tarsi paprikom apsimetinetu. O as ju saknytes dar stimuliatoriuj mirkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 17, 21:48)
Kuo, plepumu? smile.gif

plepumu be šansų biggrin.gif Daigų kiekiu biggrin.gif Būtinai išdygs ir tie nesudygę, ir ta krūva naujai pasėtų smile.gif
Atsakyti
ujei mergai, vijolieta kaip drėbtelėjo derlių dėžėmis tai net nusigandau temą bebaigdama- pas mane dar spygliukas vienas kitas lenda, o čia jau derlius blink.gif

į temą- pasigirsiu biggrin.gif
mano eglučių šokis special for jums
user posted image

va, auginu 5 pomidorus namie ( šiemet man atostogos)- kas mažiau?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 17, 21:30)
wub.gif Jis dygsta  mirksiukas.gif MANO TLACOLULA DYGSTA  wub.gif Dabar tereik tikėtis, kad augs,  nenulaušiu, ir tikrai tai bus jis  doh.gif

Oturupužytešventomatoaukštielnyka doh.gif hihihi.gif nu ir pavadinimas tris dienas turi mokytis,kad atsimintum mastau.gif hihihi.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 17, 21:38)
Kaip čia manęs nėra sąraše?  blink.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Praitaos metais neišdygusių tabletes išdžiovinau išmetus balkonan, per vasarą, žiemą stovėjo, paprikom atsinešiau. Ir ką. Turiu vaizdelį tokį. Visos tos padėvėtos tabletės šiemet su dviem daigeliais: paprikos ir pomidoro.  lotuliukas.gif Rezultatas-  praitais metais daigumas 100% tik kaikuriu reikėjo laukt metus.  blink.gif

*Tai dabar neaišku kur kokia veislė, dargerai, kada pap+pom,o ne pom pom ar pap.+pap.. bigsmile.gif

*Pas mane irgi dygsta.. thumbup.gif wub.gif
*Lady Dy- pamatytum jų grožį, oj kaip greit išmoktum pavadinimą.. lotuliukas.gif

*Galvoju, jei tos dienos blogos iki pat 26...tai negi prasikalusių daigų ir nesodinti tiek dienų..Svarsčiau, ko nuotaika tokia bloga..matyt mane ir kaip pomidorus veikia..ant jų bangos persiorientavau..biggrin.gif g.gif verysad.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 17 kovo 2015 - 23:24
i pas mane seta beveik visko po vi seklas, ir daug ko tik po viena sudyge.
neisdygo niekas is pernykscio raudono pailgp , apsimetusio fejerverku, toks buvo derlingas, kad pasikrapsciau, o nei viena sekla neisdygo. ir is ARVENTO paiskrapsciau, nors jis H, bet maniau paeksperimentuosiu, ir vat nei viena seklyte nedygsta . ir senos Corazon seklytes nieko nerodo .. bandziau pakrapstinet, nieko neradau, nors giliai labai ir nenorejau kapstinetis kad no nenutraukt jei jau dygsta blush2.gif
ai , uzteks kiek bus. zadejau gi mazint, bet paragavus pomidoru sulciu, persigalvojau biggrin.gif
sodinsiu kokia bajaja su aztecu i siltnami, jei ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 17, 23:12)
plepumu be šansų  biggrin.gif  Daigų kiekiu  biggrin.gif Būtinai išdygs ir tie nesudygę, ir ta krūva naujai pasėtų  smile.gif

Nera jokios kruvos, pas mane tik veisliu daug. Seta po dvi ar tris seklas, priklausomai nuo to, man galutiniam variante reikia vieno ar dvieju daigu. Jei ir gausis kokiu 20 virsaus, tai yra kam paimt. Nieko cia tokie skaiciai nestebina smile.gif

Laukiniu dar nesejat?

Marmaledai, tavo eglutes tikros spokaites - kaip balerinos smile.gif labai truksta SM mygtuko "Like"!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 18 kovo 2015 - 06:44
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 17, 21:38)

Praitaos metais neišdygusių tabletes išdžiovinau išmetus balkonan, per vasarą, žiemą stovėjo, paprikom atsinešiau. Ir ką. Turiu vaizdelį tokį. Visos tos padėvėtos tabletės šiemet su dviem daigeliais: paprikos ir pomidoro.  lotuliukas.gif Rezultatas-  praitais metais daigumas 100% tik kaikuriu reikėjo laukt metus.  blink.gif

geras! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 17, 23:17)
ujei mergai, vijolieta kaip drėbtelėjo derlių dėžėmis tai net nusigandau temą bebaigdama- pas mane dar spygliukas vienas kitas lenda, o čia jau derlius blink.gif

į temą- pasigirsiu  biggrin.gif
mano eglučių šokis special for jums
user posted image

va, auginu 5 pomidorus namie ( šiemet man atostogos)- kas mažiau?

Smagu, kad dygsta. kolegei daviau, sakė antra savaitė neišlindo nei viena. verysad.gif
Atsakyti
Jūs čia nesinervinkit, kad nedygsta, mano tos pačios sėjos vieni jau su tikrais lapeliais, o kiti (tos pačios veislės) tik prieš porą dienų prasikalė. Jau buvau tuos nurašius (nelabai man jų ir reikėjo), nes krapštydama, tai sėklų jokiam pavidale neradau, neturiu žalio supratimo iš ko ten išdygo g.gif Tikrai nepribarsčiau sėklų, su pincetu dėliojau doh.gif

Sainlina, ar išlindo nors vienas Sunsugard?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 18, 09:08)
Jūs čia nesinervinkit, kad nedygsta, mano tos pačios sėjos vieni jau su tikrais lapeliais, o kiti (tos pačios veislės) tik prieš porą dienų prasikalė.

Sainlina, ar išlindo nors vienas Sunsugard?

drinks_cheers.gif

Nea, nė vieno nėr. Bet aš jau tiek daigų turiu, kad jau net nebežinau, ar noriu, kad dar jie išlįstų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2015 03 18, 06:42)
Nera jokios kruvos... Jei ir gausis kokiu 20 virsaus, tai yra kam paimt. Nieko cia tokie skaiciai nestebina smile.gif

man tai 20 viršaus labai daug smile.gif Lauke nesodinu pomidorų, tai toks kiekis reikalautų trečio šiltnamio smile.gif Išmest gaila, atiduot nenoriu. Pernai tokius gražius daigus atidaviau, tai dukart sulaukiau pretenzijų. Pirmąkart, kad blogi daigai ir kad nukeipo šiltnamy (nes motera pasodino daigus, uždarė aklinai šiltnamį ir dviems savaitėms išvažiavo, kai lauke buvo +25 ir plieskė saulė). Antrąkart - kad daigai buvo blogi, nes ilgai nenoko pomidorai. Užpernai kaimynė labai daigų prašė - daviau. Paskui girdėjau, kad blogus įkišau, nes žymiai prasčiau derėjo nei pas mane. Ir aplamai per aukšti buvo, nes ji žemų norėjo. Vienžo, visumoj geriau išmest. Bet perdaug gaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2015 - 09:40