Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Sveikos,
Šiemet dar nerašiau cia smile.gif.
Nelabai dygsta mano pomidorai.keli isdygo be galvu(kaip kazkas rase).

Naikintuvai skraido Vilniuje,ir dabar vat,trys gresmingi tokie.Nors gal cia malunsparniai,neskiriu,bet vis trys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 22 kovo 2015 - 12:46
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 12:36)
malūnsparnis tai praskrido, bet naikintuvai nea  schmoll.gif

Nijole   http://www.delfi.lt/...i.d?id=67501106

Gal negirdėjai biggrin.gif ?

Nu va ,kaip gerai,kai sužinai ne tik apie pomidorus šitoj temoj.A tai lėkčiau su suchoriais ir batareikom rūsin,kai pro mus tankai važiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Pasejau pomidorus i daigu substrata,bet imaisiau biohumuso.Turbut blogai padariau?
Atsakyti
maniskiai tai siemet geruliai . tik trys rusys visai nepasirode, nu bet ai... o visi kiti su galvom ,ir net be kepuriu siemet isdygo. paklausiau pernai, kad reik storiau zemem uzpilt. thumbup.gif

o ankstukai mano GRUDINASI doh.gif palikau vaiku kambaryje, tai jie ryte iseidami i darbus atidaro langa . nu tai vat ir stovi salia atidaro lango, kol as atsikeliu . nors ir atsikelus ne visada uzdarau. siandien tai saltoka lauke. o jie prie atviro lango ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 22, 13:14)
o mano ankstyvem ceriukam kazkas pasidare, dar vakar stovejo grazus, siandien susisuke  verysad.gif vakar viena diena per pastaruosias 2 savaites pabuvo namie.... negu taip paveike  blink.gif siandien vel siltnamyje, dar paliejau, nes kuo kuo o vandieniu as juos nelepinu smile.gif. Ziuresiu ar atsigaus blush2.gif

Negali būti, kad per dieną "susisuko". Gal nuvyto, nes dideliems daigams ir vandens daugiau reikia, ne tik žemė greit išdžiūsta, bet ir per lapus vandenį garina.
Palaistyk dičkius nuo dūšios bent kartą, nebijok, pelkė nepasidarys.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 12:46)
Gal negirdėjai  biggrin.gif ?

negirdėjau biggrin.gif Malūnsparnį tai net ir mačiau. O naikintuvų nea schmoll.gif Ir ačiū Dievui, negražus labai tas garsas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 13:53)
negirdėjau  biggrin.gif  Malūnsparnį tai net ir mačiau.

Malūnsparniai ką tik pro Elektrėnus praskrido, link Alytaus pasuko.. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 kovo 2015 - 13:04
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 12:46)
Gal negirdėjai  biggrin.gif ?

Nu va ,kaip gerai,kai sužinai ne tik apie pomidorus šitoj temoj.A tai lėkčiau su suchoriais ir batareikom rūsin,kai pro mus tankai važiuos  bigsmile.gif

Ir paliktum daigus likimo valiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 22, 13:02)
Malūnsparniai ką tik pro Elektrėnus praskrido, link Alytaus pasuko.. user posted image

Jau į tankus persėdo blink.gif ?Kiba reikia lėkt kelią tvert,bo tikrai pro mano namus važiuos.Kokių šokoladukų ar ledų išsikliančysiu ... ar nors kokių koncervų,susigadys prie ūkio g.gif Bo skraido kas nori,orą teršia,makaluoja ozoną, važinėja kur nori,asfaltą gadina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 13:20)
Kokių šokoladukų ar ledų išsikliančysiu

ledų neturės, bet kramtoškės tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 22, 13:18)
Ir paliktum daigus likimo valiai?  biggrin.gif

Net nemirktelėjus ax.gif Nu netikiu,kad kareivis, iš tanko išsikoręs ,varys mano daigus vogt schmoll.gif A vat mani ir nupilt gali,ne tik išgvaltavot... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 13:30)
Net nemirktelėjus  ax.gif Nu netikiu,kad kareivis, iš tanko išsikoręs ,varys mano daigus vogt  schmoll.gif A vat mani ir nupilt gali,ne tik išgvaltavot...  unsure.gif

Dabar gi vis daugiau babcių kariuomenėje, gali užtaikyti ant kokios prie ūkio biggrin.gif
Atsakyti