Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Nuejau iki siltnamio, nu ner silta baisiai, namie silciau. Ir termometro neber, kazkas nukosejo blink.gif Apseis siandien be siltnamio, per langa saules uzteks
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 22, 11:46)
Nuejau iki siltnamio, nu ner silta baisiai, namie silciau. Ir termometro neber, kazkas nukosejo  blink.gif Apseis siandien be siltnamio, per langa saules uzteks

Prieš išvažiuodama ištempiau dvi dėžes balkonan prie +12. Kiti apseis.Bo tingėjau,tiesiai šviesiai biggrin.gif

Ai,vo Gonzikai,ar tavo kalinukai turi būt tokie smulkiai pakarpytais lapukais,ar man rūtų atsiuntei?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 22, 11:22)
norėtau,bo jau visas viltis palaidojau blush2.gif  unsure.gif  o tau tų reik?

parašyk į až savo adresą, bo kažkur nukišau, nerandu doh.gif Ryt išsiųsiu.
Nea, tų nereik smile.gif Pas mane jau gatavas daigas šiom dienom, sakė, atsiteleportuos iš fėjų karalienės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 kovo 2015 - 12:02
Nijole19, pas mane istilintas balkonas, saule nuo pat uztekejimo plieskia i ji o dar lauke sniegas duoda kazkoki atspindi, mano 1 aukstas. Net ant palanges kambary ciliukai pradejo vyst, kurie cia gime ir auga jau antras men, teko ir juos evakuot kuo toliau.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 12:51)

Ai,vo Gonzikai,ar tavo kalinukai turi būt tokie smulkiai pakarpytais lapukais,ar man rūtų atsiuntei?

rūtų dar neturėjau,kai tau siunčiau schmoll.gif net nulėkiau savų apžiūrėt-nugis tikrai,lapukai į rūtų panašūs biggrin.gif
vakarykštis pavadinimas geriau skambėjo bigsmile.gif iš pradžių skaitydama nesupratau,prie ko čia kailinukai ir rūtos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 kovo 2015 - 12:04
Chebra, karas prasidėjo?? naikintuvai skraido..kas daros?? visur tyla?? gal kas girdėjot ką??
Atsakyti
o mano ankstyvem ceriukam kazkas pasidare, dar vakar stovejo grazus, siandien susisuke verysad.gif vakar viena diena per pastaruosias 2 savaites pabuvo namie.... negu taip paveike blink.gif siandien vel siltnamyje, dar paliejau, nes kuo kuo o vandieniu as juos nelepinu smile.gif. Ziuresiu ar atsigaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 22, 11:59)
rūtų dar neturėjau,kai tau siunčiau  schmoll.gif net nulėkiau savų apžiūrėt-nugis tikrai,lapukai į rūtų panašūs biggrin.gif
vakarykštis pavadinimas geriau skambėjo bigsmile.gif iš pradžių skaitydama nesupratau,prie ko čia kailinukai ir rūtos ax.gif

Nu,tai kam tau rūtos ,jei šitų prisisėsi,kai ženinsiesi ir užaugs per kelias savaites .Ne tik,kad ant pakaušio,simbolinį,bet ir ant visos galvos galėsi nusipynus užsidėt biggrin.gif Dviem eilėm.

Gerai,tegul bus Gonziko Zekas ax.gif Nes man tas Gonziko dryžis kažkaip su apatinėm kelnaitėm asociacijasi...
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 22, 12:05)
Chebra, karas prasidėjo?? naikintuvai skraido..kas daros?? visur tyla?? gal kas girdėjot ką??

Pas mani žvirbliai skraido.Ir dar kažkas čirpia ,bet šiaip ramu,taika g.gif
Atsakyti
O ka sako radijas? As jos neturiu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 13:16)
Nu,tai kam tau rūtos ,jei šitų prisisėsi,kai ženinsiesi ir užaugs per kelias savaites  .Ne tik,kad ant pakaušio,simbolinį,bet ir ant visos galvos galėsi nusipynus užsidėt  biggrin.gif Dviem eilėm.

Gerai,tegul bus Gonziko Zekas  ax.gif  Nes man tas Gonziko dryžis kažkaip su apatinėm kelnaitėm asociacijasi...

Pas mani žvirbliai skraido.Ir dar kažkas čirpia ,bet šiaip ramu,taika  g.gif

ne man rūtos-maniškės seniai pagelto ir nuvyto,nebepadės nei delfan'as nei razormin'as unsure.gif
drinks_cheers.gif
pas mumi irgi ramu,tik nuo stogų sniegas upeliu bėga wub.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...uvai-784-492316 nežinau, radijas tyli kaip ir tv, tik žmonių užfiksuota....nejuokinga..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 22, 12:05)

malūnsparnis tai praskrido, bet naikintuvai nea schmoll.gif

Nijole http://www.delfi.lt/...i.d?id=67501106
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 kovo 2015 - 12:40