Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Mano balkone 40 t-ra, begau gelbet savo daigus, pasiziurejus i kai kuriuos cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 10:45)
Čiki su apkasiniais.Visi su galvom,ne kokie amerikoniški berazūmiai .

drinks_cheers.gif Šitie puikiai ir sudygo, ir auga. Pas mane aplamai visi turbūt šimtu procentų sudygo, ir Spas'ai irgi smile.gif Kai kurie ir šimtu dešimt g.gif Meškų vėl papildomai atsirado blink.gif Ir serbentinis, kad jį kur, dar penktas iš pasalų išlindo blink.gif doh.gif Nu tikrai keturis tesėjau doh.gif
Tik tie Sunsugar tokie. Ir dar vieni vyšniniai, kur sėklos praėjusio šimtmečio. Ale ir gerai, kad nesudygo, kur aš jų tiek dėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 22, 11:40)

Kaip tamstoms dygsta ukrainiečiai čiabuviai? Tikiuosi ne taip kaip amerikoniškieji Sunsugardai? unsure.gif

visi pavyzdingi ,sėkla -daigas bigsmile.gif išskyrus H34 rot g.gif 1išlindęs,kitų nėr unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 22, 11:58)
Gal už tai,kad nuo mažens nešioji,o ne tokius,jau greit derlių duosiančius pirmą kart ant tikros šviesos nutarabanini  g.gif Aš irgi savo su pirmais lapukais balkonan išnešu,kai netingiu ir niekas nenudegina schmoll.gif .Jau du kartus netingėjau šį mėnesį ,nei karto nenusvilo ax.gif

mano podsniežnikai grynos saulės 3 dienas gavo,bet kai Ex nugąsdino ,kad suskrus,vėl tik per langą jos gauna bigsmile.gif
Atsakyti
apsispakajinau biggrin.gif Lempu neturiu, ner ko noreti is mano tu "ankstyvu". Jei ir kitais metais neturesiu, nebesesiu jokiam ankstyvam derliui. Nelabai man ir reikejo, ale noras buvo uzejes kazka nors seti, kaip kad adija sako, privalgyti neprivalgyciau, tik susierzinciau...( cia as save sitaip guodziu biggrin.gif )
Nesioju ir as saviskius, tiksliau 4 kartus isnesus buvau biggrin.gif , vakar saules nebuvo, siandien labai salta, dar nebuvau siltnamy, o gal reiktu g.gif Bet iki siol lauke minusas, ne, gal nerizikuosiu.
Bet nenudege nei vienas daigas, nelabai isivaizduoju, kaip nudeginti ta saule gali g.gif Jei ne siltnamyje, tai ant palanges, saule taip pat plieskia, ir daigai prie pat lango, taigi ir ten gali nudegti g.gif Cia gal tie ,kur po lempom sedi? O tai jei saulute sviecia, vistiek juos po lempa laikot?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 12:03)
drinks_cheers.gif  Šitie puikiai ir sudygo, ir auga. Pas mane aplamai visi turbūt šimtu procentų sudygo, ir Spas'ai irgi  smile.gif  Kai kurie ir šimtu dešimt  g.gif  Meškų vėl papildomai atsirado  blink.gif  Ir serbentinis, kad jį kur, dar penktas iš pasalų išlindo  blink.gif  doh.gif  Nu tikrai keturis tesėjau doh.gif
Tik tie Sunsugar tokie. Ir dar vieni vyšniniai, kur sėklos praėjusio šimtmečio. Ale ir gerai, kad nesudygo, kur aš jų tiek dėčiau  biggrin.gif

gal cukraitytės krapštytinės nori-sudygo 100% ax.gif pamainytume ant spas'ų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 22, 11:10)
pamainytume ant spas'ų cool.gif

aš tau Spasų ir taip galiu atsiųst. Reikia? Laisvai dar spės sudygt.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 22, 12:09)
vakar saules nebuvo, siandien labai salta, dar nebuvau siltnamy, o gal reiktu  g.gif  Bet iki siol lauke minusas, ne, gal nerizikuosiu.

O tai jei saulute sviecia, vistiek juos po lempa laikot?

Nešk nešk, mano jau šiltnamyje. Per lauką plikom galvom juos nešiau. Pati tai, aišku, su kepure buvau..

Ne, jei saulė šviečia, nešu į šiltnamį.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 22, 11:09)
O tai jei saulute sviecia, vistiek juos po lempa laikot?

Aš tai nea,bet aš skriaga biggrin.gif Įjungiu,kai sutemsta,kad dieną pratęst.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 22, 12:15)
aš tau Spasų ir taip galiu atsiųst. Reikia? Laisvai dar spės sudygt.
norėtau,bo jau visas viltis palaidojau blush2.gif unsure.gif o tau tų reik?
Atsakyti
Sveikos, pridėjot tokių daigų, kad net žagtelėjau. Maniškiai patys pirmieji: user posted image

Auga gražiai, bet mažiai...dvi Vilmutės ir Krainij Sever.
Nu nežinau iš kur pas jus +40, pas mani už lango -5..
ir trys kariniai sraigtasparniai virš namo Vilnius( PAŠILAIČIAI) ratus suka..galvok ką nori..Baisu..

*Adijai-yra talentas įžvelgt užslėptas veislės savybes ir jas taikliai įamžint suteikiant pravardę..

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 22, 11:09)
apsispakajinau  biggrin.gif Lempu neturiu, ner ko noreti is mano tu "ankstyvu". Jei ir kitais metais neturesiu, nebesesiu jokiam ankstyvam derliui. Nelabai man ir reikejo, ale noras buvo uzejes kazka nors seti, kaip kad adija sako, privalgyti neprivalgyciau, tik susierzinciau...( cia as save sitaip guodziu  biggrin.gif )
Nesioju ir as saviskius, tiksliau  4 kartus isnesus buvau  biggrin.gif , vakar saules nebuvo, siandien labai salta, dar nebuvau siltnamy, o gal reiktu  g.gif  Bet iki siol lauke minusas, ne, gal nerizikuosiu.
Bet nenudege nei vienas daigas, nelabai isivaizduoju, kaip nudeginti ta saule gali  g.gif  Jei ne siltnamyje, tai ant palanges, saule taip pat plieskia, ir daigai prie pat lango, taigi ir ten gali nudegti  g.gif  Cia gal tie ,kur po lempom sedi? O tai jei saulute sviecia, vistiek juos po lempa laikot?

Gali būti, kad pas mane dar prisidėjo kažkokie papildomi faktoriai ir jie buvo linkę būt neatsparūs saulei, bet ir tikrai faktas, kad neužgrūdinti. Tuos, kuriuos jaunesnius į saulę išnešiau, taip nei vienas nenukentėjo negu seniai augę vien po lempom.

Iki kovo tai pas mane stogas nugengtas šiltnamio (pažiūrėsiu ar pasiteisins). O iki maždaug balandžio vidurio kaimynų namas dar gerą šešėlį meta ant šiltnamio ir ten didelę dalį dienos būna pavėsis. O kai šešėlis, tai ir šalta. tai auga vernadoj, nors ten blogesnės sąlygos negu natūralios - karščiau negu reikia.

Aš tai dabar kai yra saulės jų iš viso po lempom nebelaikau.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 22, 11:31)
Sveikos, pridėjot tokių daigų, kad net žagtelėjau.

Nu nežinau iš kur pas jus +40, pas mani už lango -5..
ir trys kariniai sraigtasparniai virš namo Vilnius( PAŠILAIČIAI) ratus suka..galvok ką nori..Baisu..

Vandens atsigerk,gal kas mini...Gražučiai wub.gif Ko tiek mažai biggrin.gif ?
Tai tie skraidūnai tau orą sumakalavo iki minuso g.gif ?Nors už lango ir pas mani ne pliusas,be jokių helihopterių,bet laukan tai aš jų dar nenešu ax.gif .
Atsakyti