Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(NERA @ 2015 03 21, 21:25)
Grotas kitoj pusėj padėk, anie gi vis bando prasikasti  lotuliukas.gif

Aha,rimtai,gal jie žemyn kasasi,išlys pro dugną g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 21, 21:26)
Aha,rimtai,gal jie žemyn kasasi,išlys pro dugną  g.gif

eisiu ryt dugnan ziuret mazu ten galvos kyso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 21, 22:11)

Išsikasė iš po žemių,jei aiškiau.Ko jam ten pas Gonziką?Jin pati daug tų kalinukų turi  biggrin.gif

pagaliau netardyta išsidavei ,kaip dryžius vadini tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 21, 22:39)
eisiu ryt dugnan ziuret mazu ten galvos kyso lotuliukas.gif

maniškiai 4ton dienon išlipo ax.gif
Atsakyti
Laba nakti smile.gif

Merginos priminkit kaip reik daryt ta reikala su karklais? Pameciau sad.gif
Atsakyti
Nu ka grazi diena nusimato bigsmile.gif
Penktadieni ir as didziaja dauguma issipikavau, pasikeiciau is esmes "zemes", nes tos is maxes pomidorams vien durpe doh.gif
Riolita, Babushka selection 2010m viena isdygo bigsmile.gif Bandysiu laukt kitu, jei ne uzteks tos vienos, pasidarysiu sekluciu ax.gif
Atsakyti
Kažkuri klausė kuo tręšiau savo daigus.
Iki pirmųjų pumpurų pasirodymo niekuo netręšiau, tik pikiuodama ir persodindama palaisčiau Starter Plus (nors tai irgi šiokia tokia trąša). Kai pasirodė pumpurai, su pincetu į žemę prikaišiojau šiek tiek Activit granulyčių.
Gražiai žaliuojančių daigų paslaptis pagrinde yra apšvietimas, natūralios augimo sąlygos. Aš gi juos nuo vasario mėnesio į šiltnamį nešioju, vos tik kiek šiltesnė dienelė pasitaiko ar nors trumpam saulė pasirodo..

Nėra ko nusiminti Zikui dėl mažesnių daigų, gi atitinkamai ir pastangų, laiko ir lėšų mažiau įdėta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 21, 22:17)
pagaliau netardyta išsidavei ,kaip dryžius vadini tongue.gif
Papildyta:

maniškiai 4ton dienon išlipo ax.gif

as vis neprarandu vilties schmoll.gif visgi 3 seklos sukistos na turi nors viena islyst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 22, 09:31)
as vis neprarandu vilties  schmoll.gif visgi 3 seklos sukistos na turi nors viena islyst  biggrin.gif

Kažkokia anomalija šiemet. Kiek išlenda kotas be galvos ir labiausiai spasai. doh.gif nebuvo man taip niekad.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 03 22, 10:00)
Kažkokia anomalija šiemet. Kiek išlenda kotas be galvos ..

Tikriausiai į seimą ruošiasi bolotiruotis. Pasižiūrėk, kiek seime styro kotų be galvų..
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 03 22, 09:00)
Kažkokia anomalija šiemet. Kiek išlenda kotas be galvos ir labiausiai spasai. doh.gif nebuvo man taip niekad.

gal per dregna ir tiesiog belysdamas nupuna kotukas g.gif man su paprika buvo keliems taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 22, 09:11)
Tikriausiai į seimą ruošiasi bolotiruotis. Pasižiūrėk, kiek seime styro kotų be galvų..

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 22, 10:24)
gal per dregna ir tiesiog belysdamas nupuna kotukas  g.gif man su paprika buvo keliems taip  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Apie seimūnus nepagalvojau, bet švogerių krašte gerai būtų ten namiškį turėt.
Dėl drėgmės- nežinau. Viską atrodo kaip kasmet darau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 22, 07:53)
Nu ka grazi diena nusimato  bigsmile.gif
Penktadieni ir as didziaja dauguma issipikavau, pasikeiciau is esmes "zemes", nes tos is maxes pomidorams vien durpe  doh.gif
Riolita, Babushka selection 2010m viena isdygo  bigsmile.gif Bandysiu laukt kitu, jei ne uzteks tos vienos, pasidarysiu sekluciu  ax.gif

As ir seju ir pikiuoju i durpes. Jose saknims lengvjau vystytis mirksiukas.gif
Atsakyti