Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Venta9 @ 2015 03 21, 11:15)
Daimura, liuks tie ankstyvieji daigai, jie visa laika buvo po lempom?
O vystykluose kai auga nesiliecia lapai vieni su kitais? O jei lieciasi vistiek nestypsta? As kolkas nesiryztu tokiam eksperimentui, jei nepasisektu, likciau be daigu o turginiu ne uz ka nenoriu.

Dėkui, merginos, už gerus žodžius smile.gif

Zikai, kad tau širdies neskaudėtų, vaizdinė medžiaga - Ex ir mano Ola Polka daigai, sėti beveik tą pačią dieną

user posted image

Po lempom buvo gal 2 savaites, rytais ir vakarais, paskui vietą po lempom okupavo paprikos.

Pažiūrėsim kaip gausis su tais vystykliniais, kol kas nesiliečia vienas su kitu, bet paskui jau to nebeišvengsi.

Nesvaikite labai dėl tų langų, kai saulė per juos plieskia, tai daigams per karšta darosi. Pats pačiausias reikalas - gražiomis dienomis nešioti į šiltnamį, bet dirbant labai sunku, nes rytais, prieš darbą, dar per šalta būna šiltnamyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 21 kovo 2015 - 15:10
QUOTE(daimura @ 2015 03 21, 15:57)

Zikai, kad tau širdies neskaudėtų, vaizdinė medžiaga - Ex ir mano Ola Polka daigai, sėti beveik tą pačią dieną

Aha, Zikai, dabar galėsi ir be valeriono lašų ramiai miegot lotuliukas.gif

Daimura, dabar jau matau, kad daigų dydis truputį skiriasi. Anoj, ankstesnėj tavo fotkėj neatrodė, kad skirsis. Aš užtat galėsiu parodyt kaip skiriasi mano ir tavo paprikų daigai lotuliukas.gif thumbup.gif
Beje, tavo vystiklinukai daigai man šiuo metu labai gražiai žiūrisi, akivaizdu kiek vietos tauposi.
Atsakyti
A tai čia nauja mada dabar, pomidorų daigus į svečius vežtis biggrin.gif Pomidorų meet'ai thumbup.gif
Atsakyti
PA-GA-LIAU sudygo visi mano pomidorčikai clap.gif assa.gif Jau buvau beprarandanti viltį, kad pasirodys. Sėjau kovo 1 d. Geri snaudaliai kai kurie buvo. Jau broliai senai išpikiuoti ir paaugę, o šitie doh.gif. Dabar svarbu, kad gerai augtų, bet manau saulytę pamatę greit vysis pirmuosius išdygusius. Daiginau tabletėse, pikiavau į Durpetos sėjos substratą. Nieko papildomai nemirkiau, netręšiau, tik gryno vandens daviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 03 21, 17:22)
A tai čia nauja mada dabar, pomidorų daigus į svečius vežtis  biggrin.gif  Pomidorų meet'ai  thumbup.gif

va ir man tas klausimas galvon šovė bigsmile.gif g.gif
teks kitąmet pirkt lempas,nauda akivaizdi,nes mano augantys natūralioj šviesoj,tokie kaip DAIMUROS vazončikuose unsure.gif
beje,Daimura,koks prieky pas tave bulvialapis? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 kovo 2015 - 17:22
QUOTE(daimura @ 2015 03 21, 14:57)
...

O Ex tikrai ne Černobily gyvena blink.gif . Nes tokius fliuidus daigams skleisti reikia turėti Vangos galių angel.gif

o orai tai bože bože
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 03 21, 17:22)
A tai čia nauja mada dabar, pomidorų daigus į svečius vežtis  biggrin.gif  Pomidorų meet'ai  thumbup.gif

O tai kai keičiamės sėklomis, kas tai, mada sėklas vežtis į svečius? sėklų meet'as? a?
Apsikeitėm daigais, gavau iš daimuros tooookią paprikąąą user posted image
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2015 03 21, 18:24)
Nes tokius fliuidus daigams skleisti reikia...

Aš čia niekuo dėta. Tokius fluidus daigams skleidžia 4 lempos 14 val per parą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 kovo 2015 - 17:49
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 21, 17:13)

beje,Daimura,koks prieky pas tave bulvialapis? g.gif  bigsmile.gif

Adijos čia gėris, pavadinimas toks Germination rate, bet ir aš galvoju, kad čia ne pavadinimas turėtų būti g.gif na, čia bus kaip Gonziko margieji lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasiskust del dygimo biggrin.gif sako padeda isdygt g.gif tai vat labiausiai skauda galva del gonziko dryziu ,pasejau du ir anei vieno ,dar turejau viena sekliuke ir ta ikisau ir dar ner ,nors kiti jau ir atseti lenda g.gif ,dar babuskin podarok nesirodo ir indigo aple,seti kovo 8 ar cia man jau prarast vilty,ar paburnojus laukt dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 21, 17:13)
va ir man tas  klausimas galvon šovė bigsmile.gif  g.gif
teks kitąmet pirkt lempas,nauda akivaizdi,nes mano augantys natūralioj šviesoj,tokie kaip DAIMUROS vazončikuose unsure.gif

O man neakivaizdi. Tie visi augalai, kurie augo po lempom kažkokiu būdu ir priprato prie lempų. Išnešiau aš juos į saulę tai pirmą dieną siaubingai varganai atrodė. O dar vakare pabuvo šiek tiek žemesnėje temperatūroje, tai dabar atrodo labai apgailėtinai su nukepusiais lapais. Nebent Betaluxas neišsigando. Dieną palaikiau namie, vėl išnešiau į saulę - tai toliau lapai nukepinėjo. Žodžiu atsparumo jokio. geriau sodinti ir iš karto savo laiku nešti į saulę. lempos iš bėdos, bet didelio išsigelbėjimo nėra. nebent Daimura papasakotų, kaip reikia nupratint nuo lempų ir pripratint prie laukinių sąlygų.
O įdomu, kuom Ex tręšia daigus?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 21, 19:28)
Ateinu pasiskust del dygimo  biggrin.gif sako padeda isdygt g.gif tai vat labiausiai skauda galva del gonziko dryziu ,pasejau du ir anei vieno ,dar turejau viena sekliuke ir ta ikisau ir dar ner ,nors kiti jau ir atseti lenda  g.gif ,dar babuskin podarok nesirodo ir indigo aple,seti kovo 8 ar cia man jau prarast vilty,ar paburnojus laukt dar biggrin.gif

Man atrodo, kad laukite. Mano Šokoladnyj po gerų trijų savaičių išlindo thumbup.gif , o jau irgi buvau nurašius.
Atsakyti
kur jau cia ramiai miegosiu, po tokiu vaizdu, ir reikejo ilisti man i tema doh.gif Nu apie Ex medi as patylesiu, bet ir taviskis tikrai neprastas, pamatytum mano lotuliukas.gif Kol neperskaiciau visko iki galo, pagalvojau, kad cia fotosopas, o cia pasirodo abu daigai pas tave gyvena biggrin.gif

Mano jablokas vienas isleido saknyte bigsmile.gif , pagaliau! Itupdziau i tabl., pabando neislisti.
Atsakyti