Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Venta9 @ 2015 03 20, 19:11)

Kuriuos pries pora savaiciu persodinau i vien durpetos, labai graziai auga, nera jokiu demiu.
Visada ji tik ir naudojau ir problemu nebuvo, bet kur jis dingo , ar cia paklausa taip padidejo g.gif

Taigi maxės iki lubų Durpetos durpių maišais prikrautos ir laukia pirkėjų išsižioję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 18:34)
Taigi maxės iki lubų Durpetos durpių maišais prikrautos ir laukia pirkėjų išsižioję smile.gif

Bet ar gerai i tas grynas durpes sodint, kas ten bebutu nupiesta g.gif man jose labai greit perdziuva ir prilaistyt sunku
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 03 20, 19:37)
Bet ar gerai i tas grynas durpes sodint, kas ten bebutu nupiesta g.gif  man jose labai greit perdziuva ir prilaistyt sunku

Geras klausimas g.gif Ot ir nežinau, ketvirtį amžiaus sodinu į durpes, pomidorai puikiai auga, bet tikrai niekad pas juos nepaklausiau ar jiems gerai unsure.gif
Mažesni pomidorai neperdžiūsta, o kad būtų drėgniau didesniems pomidorų daigams, paskaityk vienu puslapiu atgal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 18:45)
o kad būtų drėgniau didesniems pomidorų daigams, paskaityk vienu puslapiu atgal wink.gif

nieks ten ir didesniems neperdžiūva. Laistyt reik, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 19:34)

Mano maxei nera, tik suliflor agurkams biggrin.gif
Jau gavau adresiuka kur jo yra, kitoje temoje.
Papildyta:
QUOTE(vasare02 @ 2015 03 20, 19:37)
Bet ar gerai i tas grynas durpes sodint, kas ten bebutu nupiesta g.gif  man jose labai greit perdziuva ir prilaistyt sunku

Labai gerai, o kai izdziuna negi sunku palaistyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 19:51)
nieks ten ir didesniems neperdžiūva. Laistyt reik, ir tiek.

Na taip, jei nelaistysi, tai ir molyje augdami daigai sudžius iki šieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 20, 18:53)
Labai gerai, o kai izdziuna negi sunku palaistyt.

Taigi rašo,kad prilaistyt sunku,a jūs savo varot .Sunku ir taškas ax.gif
Atsakyti
pažiūrėjau, spruto kiba norėsiu, ar tikrai TOKS?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 19, 22:43)
oi negaliu nesusijuokus biggrin.gif o dar kai pagalvoju kad mokytoja tongue.gif

Juk kiekviena mokytoja pirmiausia - moteris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 20, 19:26)
Juk kiekviena mokytoja pirmiausia - moteris bigsmile.gif

na as tuo net neabejoju drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 14:56)
Ptaška, dabar labai daug naudos duotų tavo vaizdinė medžiaga. Pats laikas. Yra norinčių sekti tavo pavyzdžiu smile.gif Rodyk viską ką turi nuo pernai.

Oj, Ex, be kitos savaitės neįdėsiu nieko, o tada turbūt daugumai nekantriųjų bus per vėlu biggrin.gif
Be to, dauguma nuotraukų jau buvau įdėjus. Daigyklą, patį daigą vystykluose, palyginimą daigo vazone ir vystykle.
Kažkokio stebuklo ten nėra ax.gif

QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 18:45)
Geras klausimas g.gif  Ot ir nežinau, ketvirtį amžiaus sodinu į durpes, pomidorai puikiai auga, bet tikrai niekad pas juos nepaklausiau ar jiems gerai unsure.gif
Mažesni pomidorai neperdžiūsta, o kad būtų drėgniau didesniems pomidorų daigams, paskaityk vienu puslapiu atgal wink.gif

Iš mano išbandytų substratų, Durpetos durpės pomidorams ir paprikoms man patinka labiausiai. Dabar nebuvo, paėmiau sėjai skirtą. Kas bandė?

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 20, 19:23)

Nu, nevisai toks. Atsparus tikrai, bet tokio derliaus neišspaudė. *****, pamiršau jį pasėti doh.gif Teks šiemet neauginti
Atsakyti
Aš šiemet irgi dalį pomidorų išpikavau į vystyklus, tik palikau vietos žemei pridėt kai paaugs. Kolkas matau, kad jiems visai neblogai. Jeigu eksperimentas pasiteisins, tai kitais metais visus taip auginsiu smile.gif
Atsakyti