Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 20, 16:14)
Tulpių Vijoleta, taviškis mėlynakraujis galėtų sekančios temos viršelį papuošt wub.gif ar sutiksi? bigsmile.gif

nemirtingai man tas tulpiu Vijoleta skamba biggrin.gif biggrin.gif prasom, jei tik tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 20, 15:11)
Visus žemės kurmius sveikinu su Žemės diena, branginkime ją. Mano Princas...Juodasis biggrin.gif

Kaip kadras pagautas wub.gif Mano tai visai nepozuoja, visi judesy...išplaukę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 20, 16:43)
Mano tai visai nepozuoja, visi judesy...išplaukę  rolleyes.gif

Jei niekas tau nepozuoja, tai apsičiupinėk, gal fotiko rankose net neturi..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 15:53)

aišku, kad neturi biggrin.gif Seniai jį tą fotoaparatą kažkam paskolino. Nžn, su kuo ji ten fotkint bando mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 16:03)
aišku, kad neturi  biggrin.gif  Seniai jį tą fotoaparatą kažkam paskolino. Nžn, su kuo ji ten fotkint bando  mastau.gif

Gi sake, kad su negatyvo juostele užtemimą stebėjo, tai gal galvoja, kad jei šitą turi, tai ir aparatas nereikalingas biggrin.gif
Atsakyti
Bulgarijoj BRUTUS sudygo lauke , tik pleve pridengtas . Lygiai kaip gretimais spinatai ir zirniai .
Bet tie tai siberijos augalai .O buvo ir salnu ir negalima teigti kad jau cia labai silta . O tai butu paradaisas , paseji vasario menesi tiesiai i dirva ir vacation4.gif , tada tik pririsi , pazastis nulauzai ir valgai .
Visi seti ir sodinti i naturalia darzo zeme , nepirkau jokiu durpiu bo ju ir pasirinkimas cia labai menkas , nera taip kad pilnos parduotuves substratu . Yra pora maisiuku , nieks neperka .
Taip pat ir trasu cia mazai . Vietiniai is vis klausimo nesupranta apie trasas . Parduotuveje valdiskai pora buteliu Biopon nurodo . Specializuotoj parduotuvej yra kazko panasaus i rusu laikais buvusi kristalina , jei kam atmintis tiek nesa .
Kadangi daigai auga darzo zemeje , na ir auga be jokiu dopingu vis dar tai gal cia ir nereikia tu trasu .Del visko jaunu dilgeliu uzraugiau .Vis sis tas .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 11:21)
pas mane irgi vienas išlindo. Be galvos  lotuliukas.gif

laime baiges mano irgi be galvos gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 15:53)

Nu ot gerai,kad pasakei doh.gif O aš čia mirksiu mirksiu,klink klink,klink klink, ir niekaip fotkė neišlenda user posted image...
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 20, 17:39)

nebesinervuok biggrin.gif Begalvių partija pakliuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 20, 17:39)

užuojauta, gal jų tėvams kas noras ant galvos laisvės statulos vainiką buvo užmovęs, kur čia benulaikysi tą galvąbiggrin.gif Čia veislė tokia "begalviai amerikietiškieji" smile.gif, neadaptuoti LT augti, jei jų "tėvynės" himno nesugiedosi, tai galvos ir neiškiša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 20 kovo 2015 - 18:04
Ale ot drauges, pacios i Durpetos sodina o man vargsei siulo ta Vitaplant schmoll.gif
Gerai dar kad turejau kelis litrus to durpetos ir pamaisiau ne perpuse o maziau to 'naujoko' dejau ir ispikiavau tris pomikus ir kelis cilius cheriukus. Tai dabar sirdis virpes ar kas jiems neatsitiks.
Kuriuos pries pora savaiciu persodinau i vien durpetos, labai graziai auga, nera jokiu demiu.
Visada ji tik ir naudojau ir problemu nebuvo, bet kur jis dingo , ar cia paklausa taip padidejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 03 20, 18:11)
Visada ji tik ir naudojau ir problemu nebuvo, bet kur jis dingo , ar cia paklausa taip padidejo g.gif

Nu,kad nedingo niekur,bent pas mus, tai tikrai joks nedeficitas schmoll.gif
Atsakyti