Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 03 20, 11:20)
Bet kiek ant žemių sutaupytumėm  g.gif Pas mani tie iš Senukų ,juodi kvadratiniai 13x13x13. Naujų vazonų vėl prisipirktumėm už tuos pinigus,didesnių  biggrin.gif

A žiūrit,kaip mūsų saulę vagia?

jau didesniu man ne pro kur nereik, ir taip 2l. Kai sugalvosiu, kur juos panaudoti, be pomidopru, tada ir i vystiklus bus galima bandyti vystiti, dabar sirdi skaudes, kai vazonai be darbo stoves unsure.gif
Ziurim ziurim, ale pas mus sviesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 20, 13:01)
jau didesniu man ne pro kur nereik, ir taip 2l. Kai sugalvosiu, kur juos panaudoti, be pomidopru, tada ir i vystiklus bus galima bandyti vystiti, dabar sirdi skaudes, kai vazonai be darbo stoves  unsure.gif
Ziurim ziurim, ale pas mus sviesu  biggrin.gif

Musu saule vagia debesys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 20, 11:39)
Sveikinimai  didziausi 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif (cia  pilvukui ),Matyt pats likimas lemia  ilsetis  ir neuzsiimt zemes darbais,laukt didesnio stebukloo  : nestuke.gif  thumbup.gif

Nuoširdžiai ačiū 4u.gif už sveikinimus Jums ir visoms supuolusioms manęs gelbėti 4u.gif
Norėjosi kaip geriau, o gavosi kaip visada biggrin.gif (nors pernai tokių čiūdų nebuvo)
Dėl Humiverdo - pagalvojau, kad slieku sysius negali pakenkti, tai pamirkiau, matyt, persistengiau ir žinoma, suprantu, kad nereikia pulti viskuo laistyti, bet dabar jau gelbėti bandau situaciją, todėl ir klausiau, kokių "vaistukų" duoti, jei su "vitaminais" persistengiau, nors logiška, kad visokio gėrio per daug uždaviau blush2.gif
Atsakyti
gal jau kuri spejot maximoj nusipirkt universalaus komposto 7l uz 58centus? kazkaip kad ir puse kainos itartinai pigu- kazin ar geras
prisipirkciau pomidoru pikavimui- tik neaisku- I ja gryna sodint galima, ar maisyt reikia?
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 20, 14:02)
Nuoširdžiai ačiū 4u.gif už sveikinimus Jums ir visoms supuolusioms manęs gelbėti 4u.gif
Norėjosi kaip geriau, o gavosi kaip visada biggrin.gif  (nors pernai tokių čiūdų nebuvo)
Dėl Humiverdo - pagalvojau, kad slieku sysius negali pakenkti, tai pamirkiau, matyt, persistengiau ir žinoma, suprantu, kad nereikia pulti viskuo laistyti, bet dabar jau gelbėti bandau situaciją, todėl ir klausiau, kokių "vaistukų" duoti, jei su "vitaminais" persistengiau, nors logiška, kad visokio gėrio per daug uždaviau blush2.gif

Mano situacija buvo panaši , tai persodinau , šaknis net ploviau su vandeniu ,
dabar leidžia gražius lapus . Laistau tik vandeniu , be jokių priedų , jau pasimokiau...
Atsakyti
Aukse, o vystyklai kokio dydžio karpomi??? Bandysiu perteklių taip augint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 20 kovo 2015 - 14:03
QUOTE(daimura @ 2015 03 20, 14:00)
Aukse, o vystyklai kokio dydžio karpomi??? Bandysiu perteklių taip augint

A4 formato lapo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 14:15)
A4 formato lapo  4u.gif

Mano pažįstama augina pieno maišeliuose ax.gif nu ko tik nesugalvoja musu moterytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 10:32)
nu bet tos saujos gi en mazos  bigsmile.gif isivaizduok kad delne laikai bandele ta kur su cinamonu, tai vat tokie du guzai zemes  biggrin.gif  Gi ji dregna buna, tai ir imi guza, paskui paformuoji, i viduri ispraudi daiga ir tiek  4u.gif

Ptashka, gelbek, nes jau jauciuosi taip, lyg cia blogi siandien skleisciau  bigsmile.gif  Kaip tavo daigeliai vystykluose gyvena???

Aš dar mažiau nei dvi saujas dėjau biggrin.gif bet gegužę dadėjau.
Jokio čia blogio nėra, mano vazonai, kuriuose pomidorai augtų, tikrai ne daugiau nei tas dvi saujas talpintų. O šitaip vietos tauposi neįtikėtinai. Ir į šiltnamį vietoj 50 padėklų nešu kokias 3 dėžes.

O čia aš tik viena likau dar net sėjos neįpusėjusi???? Nu atsilikelė žiauri šiais metais jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 20, 15:27)
Aš dar mažiau nei dvi saujas dėjau biggrin.gif bet gegužę dadėjau.
O šitaip vietos tauposi neįtikėtinai. Ir į šiltnamį vietoj 50 padėklų nešu kokias 3 dėžes.

Ptaška, dabar labai daug naudos duotų tavo vaizdinė medžiaga. Pats laikas. Yra norinčių sekti tavo pavyzdžiu smile.gif Rodyk viską ką turi nuo pernai.
Atsakyti
Visus žemės kurmius sveikinu su Žemės diena, branginkime ją. Mano Princas...Juodasis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 20, 16:11)
Visus žemės kurmius sveikinu su Žemės diena, branginkime ją. Mano Princas...Juodasis biggrin.gif

Tulpių Vijoleta, taviškis mėlynakraujis galėtų sekančios temos viršelį papuošt wub.gif ar sutiksi? bigsmile.gif
DAIGŲ SODINIMAS Į VYSTYKLUS rinkitės mirksiukas.gif :
VAIKINUKAS
BABULĖ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 kovo 2015 - 15:21