Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 10:32)
Ptashka, gelbek, nes jau jauciuosi taip, lyg cia blogi siandien skleisciau  bigsmile.gif  Kaip tavo daigeliai vystykluose gyvena???

Nu,taigi nepuolu aš blink.gif Mokausi.Nereiks nei žemių bilekiek,nei vazonų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 20, 10:39)
O kas su tuo antru negerai ?Pas mani išpikuoti tokiam tupi jau savaitė,ale nieko blogo neregėt kol kas  g.gif

Tai liuks , kad nieko blogo , pas mane dėl nenustatytų priežasčių pradėjo lapeliai dėmiuotis , krašteliai džiūti .Tikriausiai, kad pažadėjau kaimynei užaugint kelis ankstyvus daigus , nes tipo visad gerai pas mane auga virtuvėj po lempa , nėr čia ką veikt . Pasirodo , ne visad , ir nesupratau , kodėl .user posted image Tiek to , persodinau iš naujo , gal išgelbėsiu , tik to pirkimo dar kelis maišus turiu , tai teks ant lysvės lauke išpilt . Bet čia tik pas mane , kitur su tuo substratu gal viskas gerai .
Atsakyti
negasdinkit de tu zemiu, nu nes ir as tokias pirkau, sejau, persodinejau, ir dar vyro tetai du maisiukus nutisiau, kaip isgirtos blink.gif blink.gif o jei augalai jai ims skurst , suvalgys mane nekramcius bijau.gif
Atsakyti
Su visų dirvaknisių diena, su Žemės diena, mielos pomidorų mylėtojos 4u.gif Kad daigai neskurstų, ligos nepultų, žiedai nebyrėtų. Saugokit manikiūrus ir save, kad nebūtų taip, kaip dažnai nutinka man biggrin.gif nepavarkit, tik kaifuokit cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 10:35)
nemaišykit substratų. Ir laistyti tik vienu kuriuo. Šiuo metu bent aš linkčiau prie Delfan'o..

laba
jei neturiu(bet reikalui esant isigyciau) Delfano,bet turiu

http://www.emolus.lt...es_trasos_15_ml

ir

http://www.hmarket.l...kat-start-500ml

ar sios ir tinkamos?
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 20, 11:23)
O gal tas Humiverdas nepatiko? Siemet tik taip dariau ir va tokios pasekmės, o jei persodinčiau ir Starteriu ar Delfanu palaistyčiau nebūtų per daug? Ir dar: tik į Durpetos durpes sodinti, nebemaišyti spec. grunto?

Apie humiverdą tegu pasisako tos, kurios jį naudoja. Aš niekad jo neturėjau ir neturiu. Pikiuodama daigus palaistau juos Starteriu ir daigų priežiūra tuo baigiasi iki sekančio persodinimo. Sekantį persodinimą primaišau sunkesnės žemės. O mažus daigus sodinu tik į durpes, nieko papildomai nemaišau.

Bet negaliu kategoriškai tvirtinti, kad tavo daigams pakenkė papildomas žemių mišinio įmaišymas. Tiesiog taip nedarau. Pirmoji priežastis - tingiu.. Man paprasčiau įpilti durpes ir įkišti daigą.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 03 20, 10:58)
laba
jei neturiu(bet reikalui esant isigyciau) Delfano,bet turiu

http://www.emolus.lt...es_trasos_15_ml

ir

http://www.hmarket.l...kat-start-500ml
ar sios ir tinkamos?

pirmos tai manau, kad ne, nereikia jiems dabar tręšimo. Antras gal ir geriau.
Delfanas tiesiog yra augimo aktyvatorius, skirtas skurstantiems daigams. Tik nebėkit dabar jo pirkt. Pabandykit tą Raykat.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 20, 11:47)
tik to pirkimo dar kelis maišus turiu , tai teks ant lysvės lauke išpilt . Bet čia tik pas mane , kitur su tuo substratu  gal viskas gerai .

Geros tos durpės, pati šįmet pirkau, mano daigeliai jose auga ir viskas gerai. Ir tie ankstyvieji dideli daigai tose Durpetos durpėse užaugo, nė jokie lapai nenudžiūvo.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 20, 11:54)
negasdinkit de tu zemiu, nu nes ir as tokias pirkau, sejau, persodinejau, ir dar vyro tetai du maisiukus nutisiau, kaip isgirtos blink.gif  blink.gif  o jei augalai jai ims  skurst , suvalgys mane nekramcius  bijau.gif

Tikrai nesigasdinkit , galas žino kodėl neaugo , tam daugybė priežasčių gali būt , jei kitur geras tas substratas , vadinasi ne jame "šaknys ". Kartą liejau ir aš tuo Humiverdu , gal susipjovė . Per daug gėrių buvo.
Nu va , Ex patvirtina , kad substratas niekuo dėtas . Gal niekuo nereikia laistyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 20 kovo 2015 - 11:08
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 10:59)
Pikiuodama daigus palaistau juos Starteriu ir daigų priežiūra tuo baigiasi iki sekančio persodinimo. Sekantį persodinimą primaišau sunkesnės žemės.

o aš Seasoliu smile.gif Bet ir sekantį kartą persodindama jokios kitos žemės nemaišau. Pernai pabandžiau daržo žemės paduot, visiškai ne tas schmoll.gif Žymiai prasčiau daigai augo.
Atsakyti
Ex, kaip tas starteris atrodo , nu tas kur pomidorams g.gif biggrin.gif

as pora metu palaistydavau daigus humiverdu, kai jau paauge budavo .

siemet persodinant ankstukus palaisciau karklu arbatele po pora sauksteliu
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 10:59)
Apie humiverdą tegu pasisako tos, kurios jį naudoja.

Aš naudojau,bet ne tokioj daigų stadijoj schmoll.gif
Persodinau,papurškiau žemę Seasoliu,bo labai taupau šitą daiktą ir kol kas vsio mažiausiai dviem savaitėm.Nu,paliesiu retkarčiai vandeniu biggrin.gif
Atsakyti