Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(vaidastep @ 2015 03 20, 09:05)
bet tai atrodo tai daugiau tu zemiu g.gif bandysiu ir as tada ,o kokio aukscio daret plevele ?

dvi geros saujos tos zemes ir dariau siauresniu vamzdelius ale. Plevele yra A4 formato, bet apacia, koki ketvirtadali uzlenkiu.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 20, 09:10)
Juos dau metų naudojau - pirmą - sėjimui , o į antrą - pikiuodavau , tik šiemet su tuo antruoju nepavyko. Persodinau kitur , lyg atsigauna .

O kas su tuo antru negerai ?Pas mani išpikuoti tokiam tupi jau savaitė,ale nieko blogo neregėt kol kas g.gif
Atsakyti
cypiu is laimes kaip mazas vaikas smile.gif)))))) indelyje per kelis kartus sukisau turbut jau koki 10 sunsuger seklu ir siandien matau viena kilpute lenda clap_1.gif Jau buvau praradus bet kokia vilti sulaukt ju thumbup.gif

Nes jau pikta buvo visos kitos to pardavejo seklos sudygo 100proc ir per kelias dienas net gelytes
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 19, 18:58)
jo, sėjau visas ekzotikas tik po 1, dar nesupuvo, bet ir gyvybės nerodo, todėl domiuosi..nuo kovo 9..dar yra laiko, bet žiūriu visi gan greit išsiperėjo..per 1-4d...liko 3 . nes oranžinių labai mažai.. yra kitų daug..bet juk taip būna..kai sėji, visi mylimukai, neauginti, visų ypač lauki su nekantrumu..  blush2.gif Atsėt kaip ir nėr tikslo..vėloka jau. LABAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ.Vilties dar yra..Pastebėjau,kai viešai ant jų paburnoji, tai sudygsta.. blush2.gif

man kovo 9 d. sėjos kai kurie tik vakar išlindo. Dar neišlindusius pakrapščiau, tai matosi baltos šaknelės. gal dar ir pas jus MYLIMUKAI pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 09:33)
dvi geros saujos tos zemes ir dariau siauresniu vamzdelius ale. Plevele yra A4 formato, bet apacia, koki ketvirtadali uzlenkiu.

Burbuliuojam ,kad turguj parduodami pomidorai mini indeliuose,tipo medžiai išauginti tik su trąšom,a vat galima ir su keliom saujom g.gif Nu,jei bogu,kitąmet visus vazonus ištrenksiu ax.gif Nes kiekvienais metais palangės vis siaurėja ir jų vis mažėja .
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 20, 10:13)
cypiu is laimes kaip mazas vaikas smile.gif)))))) indelyje per kelis kartus sukisau turbut jau koki 10 sunsuger seklu ir siandien matau viena kilpute lenda clap_1.gif Jau buvau praradus bet kokia vilti sulaukt ju  thumbup.gif

pas mane irgi vienas išlindo. Be galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 08:54)
Daigeliai atrodo prastai. Nenoriu be reikalo gąsdinti, bet gali būti nuostolių, nes daigai mažučiai, o pernelyg daug pažeisti lapeliai. Dažniausiai daigai silpsta, kol nunyksta. Kasmet kažkuriai augintojai panašūs dalykai atsitinka. Bet čia tikrai ne saulė ir ne mėnulis kaltas.
Nežinau kas atsitiko jiems tokioj jaunystėj, bet tokio dydžio daigų niekad nepersodinėju į pagerintą/paturbintą žemę. Sodinu į paprastas Durpetos durpes daigams, palaistau  Starter'io tirpalu ir viskas. Kai daigai pakankamai paauga ir sustiprėja, tik tada persodindama į litro talpos vazoną primaišau šiek tiek pagerintos žemės mišinio.

Pabandyk daigelius išnešti į stiklintą balkoną ar šiltnamį panešiot, nežinau kokias sąlygas jiems turi. Kartais atsigauna, sustiprėja, įgauna "imunitetą" ir pasveiksta.

Dėkui, bandysiu gelbėt, savaitgalis bus skirtas "Išgelbėk draugą" misijai smile.gif O gal tas Humiverdas nepatiko? Siemet tik taip dariau ir va tokios pasekmės, o jei persodinčiau ir Starteriu ar Delfanu palaistyčiau nebūtų per daug? Ir dar: tik į Durpetos durpes sodinti, nebemaišyti spec. grunto? Šiltnamis ne kieme (pas tėvus sodiniu), balkono neturiu (namas), bet saulės netiesioginės daug-tai lepinsiu šviesa dieną, o naktį po lempa kišu. Man čia, matyt, išankstinę "praktiką" daigeliai užtaisė smile.gif nes su didžiuliu pilvu ritinėjuos ir puškuoju juos persodinėdama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocogirl: 20 kovo 2015 - 10:25
gal kas Vilniuje turite atliekamų hm Penių sėklų arba daigų?
Nu labai jie man patiko:)
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 20, 10:20)
Burbuliuojam ,kad turguj parduodami pomidorai mini indeliuose,tipo medžiai išauginti tik su trąšom,a vat galima ir su keliom saujom  g.gif Nu,jei bogu,kitąmet visus vazonus ištrenksiu  ax.gif  Nes kiekvienais metais palangės vis siaurėja ir jų vis mažėja .

nu bet tos saujos gi en mazos bigsmile.gif isivaizduok kad delne laikai bandele ta kur su cinamonu, tai vat tokie du guzai zemes biggrin.gif Gi ji dregna buna, tai ir imi guza, paskui paformuoji, i viduri ispraudi daiga ir tiek 4u.gif

Ptashka, gelbek, nes jau jauciuosi taip, lyg cia blogi siandien skleisciau bigsmile.gif Kaip tavo daigeliai vystykluose gyvena???
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 20, 10:21)
pas mane irgi vienas išlindo. Be galvos  lotuliukas.gif

Beprotis biggrin.gif
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 20, 10:23)
O gal tas Humiverdas nepatiko? Siemet tik taip dariau ir va tokios pasekmės, o jei persodinčiau ir Starteriu ar Delfanu palaistyčiau nebūtų per daug?

Užteks vieno kurio nors,kam pilt viską, kas po ranka pasitaiko?O kam to Humiverdo reikia pilt,jei daigeliai mizeriniai,ką tik į naują sočią žemę persodinti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 20, 10:23)
o jei persodinčiau ir Starteriu ar Delfanu palaistyčiau nebūtų per daug? Ir dar: tik į Durpetos durpes sodinti, nebemaišyti spec. grunto?

nemaišykit substratų. Ir laistyti tik vienu kuriuo. Šiuo metu bent aš linkčiau prie Delfan'o..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 kovo 2015 - 10:36
QUOTE(chocogirl @ 2015 03 20, 11:23)

. Man čia, matyt, išankstinę "praktiką" daigeliai užtaisė smile.gif nes su didžiuliu pilvu ritinėjuos ir puškuoju juos persodinėdama

Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif (cia pilvukui ),Matyt pats likimas lemia ilsetis ir neuzsiimt zemes darbais,laukt didesnio stebukloo : nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti