Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 19, 22:53)
mb kartais prisėda mano pakrizenimų priežastį išsiaiškint, tai sakė- nerealios mergos thumbup.gif biski kartais blestelėjusios

Nu,dažniau leisk tu jam prisėst pasiskaityt,tai tuoj ne tik ant palangių,kaip mokytojos lipsi,ale ir ant karnizo užsikarsi user posted image...
Atsakyti
taikad mano bakūžė be palangių, o ir karnizai senobiniai- du pagaliukai aliuminiai, žemai viskas,ranka pasiekiama- nėra kur kartis aukštyn unsure.gif ant sprando nebent pabandyt g.gif jau geriau tegu neskaito- ramiau miegos ar tarnyba ramesnė bus
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Dalis jau ispikiuoti ir vystykluose tupi biggrin.gif

Vystykluoti smile.gif
Atsakyti
Stipriai pavėlavau, bet dėkui už naują temą 4u.gif
Jezaw, koks gražus titulinis puslapis wub.gif Ale vistiek mano mokytojos tany fotkė būt buvus skanesnė biggrin.gif

QUOTE(chocogirl @ 2015 03 19, 18:27)
SOS!
Mano daigeliai prašosi pagalbos: ant lapelių ryškėja gelsvos dėmės ir pradeda džiūti!

Daigeliai atrodo prastai. Nenoriu be reikalo gąsdinti, bet gali būti nuostolių, nes daigai mažučiai, o pernelyg daug pažeisti lapeliai. Dažniausiai daigai silpsta, kol nunyksta. Kasmet kažkuriai augintojai panašūs dalykai atsitinka. Bet čia tikrai ne saulė ir ne mėnulis kaltas.
Nežinau kas atsitiko jiems tokioj jaunystėj, bet tokio dydžio daigų niekad nepersodinėju į pagerintą/paturbintą žemę. Sodinu į paprastas Durpetos durpes daigams, palaistau Starter'io tirpalu ir viskas. Kai daigai pakankamai paauga ir sustiprėja, tik tada persodindama į litro talpos vazoną primaišau šiek tiek pagerintos žemės mišinio.

Pabandyk daigelius išnešti į stiklintą balkoną ar šiltnamį panešiot, nežinau kokias sąlygas jiems turi. Kartais atsigauna, sustiprėja, įgauna "imunitetą" ir pasveiksta.

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 19, 22:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na, čia renkasi pomidorininkės, ne kitų laisvų profesijų atstovės,geriau jau negalvot kuom gyvenime užsiima- retai kurią pataikytume apibūdint, jaučiu smile.gif)) tarp kitko- mokytojai - irgi žmonės ax.gif dažniausiai netgi labai neblogi  4u.gif

mb kartais prisėda mano pakrizenimų priežastį išsiaiškint, tai sakė- nerealios mergos thumbup.gif biski kartais blestelėjusios, ale tai puoliau aiškint- ne mes kaltos- pavadinimai toki, o mes ką- mes tik augintojos cool.gif

as ne blogaja prasme juokiuos, schmoll.gif daugiau tokiu mokytoju tik butu thumbup.gif
maniskis irgi klausia ko ten sedziu issisiepus prie kompo,kai pasakau kad forume apie pomidorus tai sako nesamone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 07:39)
Labas rytas  4u.gif ,

Dalis jau ispikiuoti ir vystykluose tupi  biggrin.gif

Vystykluoti smile.gif

galvoju ir as apie tuos vystiklus smile.gif kiek cia zemiu dejot ?atrodo nemazai ant nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 20, 07:58)
galvoju ir as apie tuos vystiklus smile.gif kiek cia zemiu dejot ?atrodo nemazai ant nuotraukos g.gif

Dvi saujos 4u.gif Daugiau jau ir nedapildinesiu. Tiems didesniems, tai pradzioj sauja dejau, bet jau po geros savaites reikejo papildyti, nes kazkaip tos durpes sukrito ir tiek.Dabar is karto i kompostine zeme perkeliau, kaip ir kasmet visus. Darbo tai ne ka daugiau nei i tuos indelius sodintum atskirai kiekviena. Vistiek saknys i gyli labiau eina ju, tai ir zemiu susitaupo ir vietos ant palanges. Sicia nuotraukoje ju matosi virs 30 daigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 20 kovo 2015 - 08:07
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 08:39)
Labas rytas  4u.gif ,

Dalis jau ispikiuoti ir vystykluose tupi  biggrin.gif

Vystykluoti smile.gif

drinks_cheers.gif
Ir as siais metais taip pat auginu thumbup.gif Vaizdas panasus. Mano kol kas irgi patinka smile.gif Labai patogu nesioti- is karto daug daigeliu, del vietos-tai tikrai daug susitaupo smile.gif Ziuresim kaip toliau augs.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 09:04)
Dvi saujos  4u.gif Daugiau jau ir nedapildinesiu. Tiems didesniems, tai pradzioj sauja dejau, bet jau po geros savaites reikejo papildyti, nes kazkaip tos durpes sukrito ir tiek.Dabar is karto i kompostine zeme perkeliau, kaip ir kasmet visus. Darbo tai ne ka daugiau nei i tuos indelius sodintum atskirai kiekviena. Vistiek saknys i gyli labiau eina ju, tai ir zemiu susitaupo ir vietos ant palanges. Sicia nuotraukoje ju matosi virs 30 daigu.

man irgi pernai patiko šitas būdas wub.gif maniškai dar bendram lopšy verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 20, 08:18)
man irgi pernai patiko šitas būdas wub.gif maniškai dar bendram lopšy verysad.gif

pas mane dar du padeklai nepikiuoti,gal siandien reiks susitvarkyt. O vienas padeklas is viso naujagymiu-dar tik galvas kelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 20, 08:04)
Dvi saujos  4u.gif Daugiau jau ir nedapildinesiu. Tiems didesniems, tai pradzioj sauja dejau, bet jau po geros savaites reikejo papildyti, nes kazkaip tos durpes sukrito ir tiek.Dabar is karto i kompostine zeme perkeliau, kaip ir kasmet visus. Darbo tai ne ka daugiau nei i tuos indelius sodintum atskirai kiekviena. Vistiek saknys i gyli labiau eina ju, tai ir zemiu susitaupo ir vietos ant palanges. Sicia nuotraukoje ju matosi virs 30 daigu.

bet tai atrodo tai daugiau tu zemiu g.gif bandysiu ir as tada ,o kokio aukscio daret plevele ?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 20, 08:54)
Sodinu į paprastas Durpetos durpes daigams, palaistau  Starter'io tirpalu ir viskas.

Ar persodinat į Durpių substratą sėjimui
ar į Durpių substratas pomidorų ir paprikų auginimui

nes jie ženkliai skiriasi . Juos dau metų naudojau - pirmą - sėjimui , o į antrą - pikiuodavau , tik šiemet su tuo antruoju nepavyko. Persodinau kitur , lyg atsigauna .
Atsakyti
RZK, esu tikra, kad Ex persodina į antrąjį smile.gif Buvo rodžiusi kažkada paveiksliuką.
Atsakyti