Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 16, 15:09)
mes su tata pamastem, kad tas mazesnis triratis, tai reiskia, kad dar po metu bus ne lygis tokiam vaziuot su triratiniu paspirtu, kai dabar jau varo su dvyrka. Ir apskritai, kadangi jau varo su dvyrka, kam jam triratis paspirtas. Tas dviratis iki 100 kg atlaiko, t.y. nebereikes jam jo keisti su metais, nes vairas aukstinasi. zodziu sitas protingiausias sprendimas.

Kai mano sunus buvo trimetis, grieztai atsisake vaziuoti triraciu paspirtuku, nes tokiu vazineja tik leliukai. doh.gif Gerai, kad viena mamyte pasiule ir apsikeitem paspirtukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 16 kovo 2015 - 17:28
Informacija toms, kas jungėtės prie GARVALIN batų iš vente-privee
pristatymo data nukelta vėlesniam laikotrapiui:
As we have received the Garvalin stock later than expected, we are forced to extend our dispatch deadlineuntil Wednesday, 25 March 2015. We thank you for your patience and hope you will be pleased with your order.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 16, 18:29)
As we have received the Garvalin stock later than expected, we are forced to extend our dispatch deadlineuntil Wednesday, 25 March 2015. We thank you for your patience and hope you will be pleased with your order.

reikejo 2 dydziais i prieki imti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ..norejau pasiklausti perkanciu kontaktinius lesius, kokius imate?..visada nesiodavau 3 menesiu..ir vis tuos pacius..kazkaip buvau pripratusi ir kaina gaudavosi l.gera..bet gi viskas tobuleja..tiek visokiu naujienu..tik nemoku issirinkti..aciu, kas patars.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..domina menesio trukmes..

P.S. Ir lenku puslapyje tu mano senoviniu net nera pirkti biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2015 03 15, 22:47)
Vilnietės jau pirkot mytoys.de ?Norėčiau prisijungti  arba galiu aš parinkti .Ar būtų norinčių ?Turiu 10 euru nuolaidos koda .

Aš prisijungsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 16, 18:29)

Ačiū, žinosim. Iki vasaros svarbu ateitų lotuliukas.gif Juolab mes ką tik po ligoninės, tai ieškom inhaliatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 03 16, 17:57)
Sveikos merginos 4u.gif ..norejau pasiklausti perkanciu kontaktinius lesius, kokius imate?..visada nesiodavau 3 menesiu..ir vis tuos pacius..kazkaip buvau pripratusi ir kaina gaudavosi l.gera..bet gi viskas tobuleja..tiek visokiu naujienu..tik nemoku issirinkti..aciu, kas patars.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif ..domina menesio trukmes..

Man tinka ir patinka biofinity 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 16, 09:44)
Sveikutes:) pakartosiu klausima- gal kas pirko riedlente? Reikia 6 meciui. Gal kuri matete kur pigiau?

pirkom per skelbimus (berods skelbiu) g.gif tooookia gera, gal isbandydama kaip rieda voziaus biggrin.gif , pasitempiau peti ir eisiu gydytis doh.gif lotuliukas.gif Nerealiai gerai rieda, rimtai.

QUOTE(Garbane* @ 2015 03 16, 18:57)
Sveikos merginos 4u.gif ..norejau pasiklausti perkanciu kontaktinius lesius, kokius imate?..visada nesiodavau 3 menesiu..ir vis tuos pacius..kazkaip buvau pripratusi ir kaina gaudavosi l.gera..bet gi viskas tobuleja..tiek visokiu naujienu..tik nemoku issirinkti..aciu, kas patars.. 4u.gif  4u.gif  4u.gif ..domina menesio trukmes..

o senoviniai kokie?
Man biofinity ir tetinka.
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti is kokios salies siuncia si parduotuve? http://www.fragrance...__category.html Reikia kvepalu, bet bijau, kad nereiketu susimoketi muita.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 03 16, 20:24)
Sveiki, norejau pasiteirauti is kokios salies siuncia si parduotuve? http://www.fragrance...__category.html Reikia kvepalu, bet bijau, kad nereiketu susimoketi muita.

Iš JAV ir dar per DHL kurjerius, kurie už išmuitinimo tarpininkavimą ima labai daug. (aš kai pirkau rašiau, kad siųstu paprastu paštu, bet jie visvien išsiuntė kurjeriais, vėliau atrašė, kad jų sistema automatiškai siuntimą parenka doh.gif ) Jei esat iš Vilniaus tai kažkaip galima pačiai bandyti išsimuitinti, bet tai nėra labai paprasta. Geriau siųskitės per tarpininkes. Na nebent duoda nemokamą siuntimą ir telpat į 22 eur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2015 03 16, 20:39)
Iš JAV ir dar per DHL kurjerius, kurie už išmuitinimo tarpininkavimą ima labai daug. (aš kai pirkau rašiau, kad siųstu paprastu paštu, bet jie visvien išsiuntė kurjeriais, vėliau atrašė, kad jų sistema automatiškai siuntimą parenka doh.gif ) Jei esat iš Vilniaus tai kažkaip galima pačiai bandyti išsimuitinti, bet tai nėra labai paprasta. Geriau siųskitės per tarpininkes. Na nebent duoda nemokamą siuntimą ir telpat į 22 eur. ax.gif

Aciu Jums, bandysiu tada geriau per tarpininke.
Atsakyti
Mergytes pupytes!

Jeigu man rasote i AZ zinute, su klausimais kiek iki Vilniaus kainuos tas ar anas daiktas - atsakymo negausite. As nezinau kiek sveria jusu daiktas. As procentu juk neimu is jusu, o uzmest kelis eurus paciom turbut nera taip sudetinga... Mano dezute luzta nuo klausimu klausimeliu. neatsakysiu nei vienai, nes as tiesiog nezinau!!!!

Aciu uz supratima 4u.gif
Atsakyti