Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kas turite 6 metuku mergaite, gal reikia paltuko pavasariui-atsiunte ne ta dydi rozini mums-uzsakiau 12-13, o gavau 6 doh.gif http://www.everythin...at-p-42335.html uz 7.80 eur
Atsakyti
Dėl Mytoys.de jeigu kam aktualu, tai išsiaiškinau kaip galima sekti savo siuntą.
Laiške jie man atsiuntė mano pakuotės numerį ( Ihr paket), tai suvedus tą numeriuką galima siuntą sekti ir vokiškame DHL ir per post.lt
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zwirrbliux @ 2015 03 16, 13:24)
Pirksiu MINI MICRO paspirtuką iš http://www.3s-sports.de/. Ieškau kompanijos siuntimo išlaidoms pasidalinti  4u.gif . Miestas VILNIUS.

o ar siuncia i LT? lygtais kazkas tikrino, kad nesiuncia.
Arba kaip siusite? koks siuntimo mokestis kuri dalintis?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 03 16, 15:53)
o ar siuncia i LT? lygtais kazkas tikrino, kad nesiuncia.
Arba kaip siusite? koks siuntimo mokestis kuri dalintis?
Aciu  4u.gif

bent jau as matau 14,95 i Lietuva siuntimo islaidas. Mano paspirtukas su ipakavimu sveria 3,4 kg, tai tikiuos bus paketas nedidskas. Tik vat idomu kaip jie teikia garantija. Gal visgi neapsimoka kooperuotis. Nes jei mano paspirtukas per tuos 2 metus sulus, tai as ta pirkusi zmogu uztasysiu negyvai su savo garantija, nes man reikes pirkimo irodymo is jo. arba prasyt kopijos prie kiekvieno daikto. g.gif nesugalvoju ka cia padarius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 kovo 2015 - 14:59
QUOTE(JMD @ 2015 03 16, 15:56)
bent jau as matau 14,95 i Lietuva siuntimo islaidas.

Aciu 4u.gif
kada planuojama uzsakyneti? noreciau su mb pasitarti g.gif turiu mini, turiu maxi, mastau apie antra maxi arba dvirati micro sprite g.gif Ar turite kas paspirtuka dvirati micro? atsiliepimai? vaziuotu 4 m vaikas
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 03 16, 15:59)
Aciu  4u.gif
kada planuojama uzsakyneti? noreciau su mb pasitarti  g.gif turiu mini, turiu maxi, mastau apie antra maxi arba dvirati micro sprite  g.gif Ar turite kas paspirtuka dvirati micro? atsiliepimai? vaziuotu 4 m vaikas

as savo 4 metu vaikui pirksiu micro sprite. jau nutarem ir psio biggrin.gif kam pirkt trirati, jei sitas galios jam ilgai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 16, 16:02)
as savo 4 metu vaikui pirksiu micro sprite. jau nutarem ir psio biggrin.gif kam pirkt trirati, jei sitas galios jam ilgai ilgai.

vat ir as taip mastau g.gif gal pirkt iskart abiem dvieju ratu (4 m vaikui ir 3 m vaikui), o turima maxi pardavineti g.gif (mini micro palikciau lelytei). +dar turim dvirati 16 coliu, bet ir antram reikia. Apsikrausiu technika doh.gif
Atsakyti
pirksiu boots.com tiesiai į Lt
yra 10proc nuolaida
Klaipėda
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 03 16, 16:06)
vat ir as taip mastau  g.gif gal pirkt iskart abiem dvieju ratu (4 m vaikui ir 3 m vaikui), o turima maxi pardavineti  g.gif (mini micro palikciau lelytei). +dar turim dvirati 16 coliu, bet ir antram reikia. Apsikrausiu technika  doh.gif

mes su tata pamastem, kad tas mazesnis triratis, tai reiskia, kad dar po metu bus ne lygis tokiam vaziuot su triratiniu paspirtu, kai dabar jau varo su dvyrka. Ir apskritai, kadangi jau varo su dvyrka, kam jam triratis paspirtas. Tas dviratis iki 100 kg atlaiko, t.y. nebereikes jam jo keisti su metais, nes vairas aukstinasi. zodziu sitas protingiausias sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 16, 16:09)
mes su tata pamastem, kad tas mazesnis triratis, tai reiskia, kad dar po metu bus ne lygis tokiam vaziuot su triratiniu paspirtu, kai dabar jau varo su dvyrka. Ir apskritai, kadangi jau varo su dvyrka, kam jam triratis paspirtas. Tas dviratis iki 100 kg atlaiko, t.y. nebereikes jam jo keisti su metais, nes vairas aukstinasi. zodziu sitas protingiausias sprendimas.

teisingai rasote 4u.gif
man triratis maxi pasiteisino su vaikais kelioneje - kai vaikas pavargo, jis tik stovejo (arba sedejo) ant paspirtuko, o as, pasiilginusi rankena, stumiau paspirtuka viena ranka. kadangi kelioniu dar nusimato mastau ar su dviem ratais taip gautusi g.gif gal kas turi patirties? arba paspirtuka ir gali pabandyti? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, Jūsų nuomonę/patirtimi,ar galima Eye Q susikramtomus braškinius vitaminus duoti nuo 2jų metų? Ar geriau skystus rinktis (bet bijau, kad gali negerti, nors eye q baby kapsulytes su malonumu geria) g.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2015 03 16, 16:19)
teisingai rasote  4u.gif
man triratis maxi pasiteisino su vaikais kelioneje - kai vaikas pavargo, jis tik stovejo (arba sedejo) ant paspirtuko, o as, pasiilginusi rankena, stumiau paspirtuka viena ranka. kadangi kelioniu dar nusimato mastau ar su dviem ratais taip gautusi  g.gif gal kas turi patirties? arba paspirtuka ir gali pabandyti? smile.gif

gaunasi biggrin.gif tik vaikas jau pusiausvyra turi pats laikyti, tada lengvai, o jei makaluojasi, tada jegos reikia pusiausvyrai islaikyti
Atsakyti