Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pareklamuokit, pamenu buvo pirkę, aptarinėjot puodelį/termosiuką , reikia dovanai, aš nieko apie tai nenusimanau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 22:28)
taip jau gavosi, kad užsakymų gavau daug, šiandien nupirkau vieną krepšį, rytoj paimsiu kitą krepšį. Jei kas dar kažko skubiai reik, galit prisijungti.

O kada rytoj pirksi ? Man kaip tik reikia to sampuno kuris liuto galva padaro biggrin.gif nes plaukai sunkus, noriu apimties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 20, 20:23)
deja, jie šnd pabrangino..mažiausias shipas 10eur, bet man ir rodo 14
įsidėjau 7 prekes, shipas 12sv  doh.gif

O kas pristato SD? Kurjeris DPD ar kazkas kitas, o gal i pasta teks vaziuot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 21, 00:10)
O kada rytoj pirksi ? Man kaip tik reikia to sampuno kuris liuto galva padaro  biggrin.gif  nes plaukai sunkus, noriu apimties  biggrin.gif

norėčiau pirmoje dienos pusėje nupirkti
Atsakyti
Ar renka kas SD Vilniuje? Praverciau belekiek psl ir neradau biggrin.gif reikia vaikui sliopancu po namus, su byrpawiniais tuoj kojos nukris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 20, 22:49)
Pareklamuokit, pamenu buvo pirkę, aptarinėjot puodelį/termosiuką , reikia dovanai, aš nieko apie tai nenusimanau  4u.gif .

Gal turit kas nors Contigo - verti kainos ir dėmesio?
Atsakyti
Kas jungiesi prie manes su Garvalini batukais ir basutemis, tai gavau pranesima, kad siunta pajudejo link UK. Parasiau ir elektroniu pastu visoms, tikiuosi nei vienos nepraleidau. Laukism dabar kada gausim UK ir jau tada Lt.
Zaislai (querecetti) dar neissiusti, ju terminas issiuntimui balandzio 9.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2015 03 20, 19:47)
oi, negaliu, kaip mane tas yoox nervuoja  biggrin.gif vis randu kazka reikalingo biggrin.gif   ar renkat kas nors yoox su 15 proc. Vilniuje?

Vila123 žadėjo rinkti, bet vakar ryte nusiunčiau ir jokių žinių ar pirko, ar ne g.gif Tai negaliu pasakyti ar spėtumėte dar ar ne ax.gif
Bijau kad tas 15 off baigsis ir belaukdama pati be batų liksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 21 kovo 2015 - 09:13
Gal kas planuojate pirkti is escentual.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 03 21, 09:59)
Kas jungiesi prie manes su Garvalini batukais ir basutemis, tai gavau pranesima, kad siunta pajudejo link UK.

aš irgi gavau pranešimą, kad Garvalin pajudėjo link UK thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuke @ 2015 03 21, 10:12)
Gal kas planuojate pirkti is escentual.com smile.gif

o ką ten pirksit? nes peržiūrėjau pvz. akcijines prancūziškas prekes, tai jos visos brangesnės nei www.cocooncenter.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 21, 09:51)
Gal turit kas nors Contigo - verti kainos ir dėmesio?

Verti, tik LT kaina kosminė, MB turi. Sūnus gavo dovanų tokį, nežinau nei kainos nei firmos, bet esam patenkinti. Nešasi į mokyklą arbatą, tvirtas, gerai užsidaro.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2015 03 16, 11:56)
Renku Boots uzsakymeli  4u.gif Per UK adresa. Yra 10% nuolaida surinkus uzsakyma uz 75svarus

Uzsakymai i xsimpax@gmail.com

Visdar renku. Nu niekaip nesusirenka nuolaidai sikart lotuliukas.gif
Atsakyti