Pareklamuokit, pamenu buvo pirkę, aptarinėjot puodelį/termosiuką , reikia dovanai, aš nieko apie tai nenusimanau .
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 22:28)
taip jau gavosi, kad užsakymų gavau daug, šiandien nupirkau vieną krepšį, rytoj paimsiu kitą krepšį. Jei kas dar kažko skubiai reik, galit prisijungti.
O kada rytoj pirksi ? Man kaip tik reikia to sampuno kuris liuto galva padaro nes plaukai sunkus, noriu apimties
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 20, 20:23)
deja, jie šnd pabrangino..mažiausias shipas 10eur, bet man ir rodo 14
įsidėjau 7 prekes, shipas 12sv
įsidėjau 7 prekes, shipas 12sv
O kas pristato SD? Kurjeris DPD ar kazkas kitas, o gal i pasta teks vaziuot?
QUOTE(proksi @ 2015 03 21, 00:10)
O kada rytoj pirksi ? Man kaip tik reikia to sampuno kuris liuto galva padaro nes plaukai sunkus, noriu apimties
norėčiau pirmoje dienos pusėje nupirkti
Ar renka kas SD Vilniuje? Praverciau belekiek psl ir neradau reikia vaikui sliopancu po namus, su byrpawiniais tuoj kojos nukris
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 20, 22:49)
Pareklamuokit, pamenu buvo pirkę, aptarinėjot puodelį/termosiuką , reikia dovanai, aš nieko apie tai nenusimanau .
Gal turit kas nors Contigo - verti kainos ir dėmesio?
Kas jungiesi prie manes su Garvalini batukais ir basutemis, tai gavau pranesima, kad siunta pajudejo link UK. Parasiau ir elektroniu pastu visoms, tikiuosi nei vienos nepraleidau. Laukism dabar kada gausim UK ir jau tada Lt.
Zaislai (querecetti) dar neissiusti, ju terminas issiuntimui balandzio 9.
Zaislai (querecetti) dar neissiusti, ju terminas issiuntimui balandzio 9.
QUOTE(Galla @ 2015 03 20, 19:47)
oi, negaliu, kaip mane tas yoox nervuoja vis randu kazka reikalingo ar renkat kas nors yoox su 15 proc. Vilniuje?
Vila123 žadėjo rinkti, bet vakar ryte nusiunčiau ir jokių žinių ar pirko, ar ne Tai negaliu pasakyti ar spėtumėte dar ar ne
Bijau kad tas 15 off baigsis ir belaukdama pati be batų liksiu
Gal kas planuojate pirkti is escentual.com
QUOTE(jonas_k @ 2015 03 21, 09:59)
Kas jungiesi prie manes su Garvalini batukais ir basutemis, tai gavau pranesima, kad siunta pajudejo link UK.
aš irgi gavau pranešimą, kad Garvalin pajudėjo link UK
Papildyta:
QUOTE(tuke @ 2015 03 21, 10:12)
o ką ten pirksit? nes peržiūrėjau pvz. akcijines prancūziškas prekes, tai jos visos brangesnės nei www.cocooncenter.co.uk
QUOTE(Amrinasta @ 2015 03 21, 09:51)
Gal turit kas nors Contigo - verti kainos ir dėmesio?
Verti, tik LT kaina kosminė, MB turi. Sūnus gavo dovanų tokį, nežinau nei kainos nei firmos, bet esam patenkinti. Nešasi į mokyklą arbatą, tvirtas, gerai užsidaro.
QUOTE(simpa @ 2015 03 16, 11:56)
Renku Boots uzsakymeli Per UK adresa. Yra 10% nuolaida surinkus uzsakyma uz 75svarus
Uzsakymai i xsimpax@gmail.com
Uzsakymai i xsimpax@gmail.com
Visdar renku. Nu niekaip nesusirenka nuolaidai sikart