Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Altika @ 2015 03 20, 20:20)
Merginos, noriu paklaust del Sports direct siuntimo kainos. Ar ji priklauso nuo svorio? Ana diena susidejau krepsi rode pristatyma 9€, siandien jau 14€  g.gif Prekiu idejau daugiau.  4u.gif

deja, jie šnd pabrangino..mažiausias shipas 10eur, bet man ir rodo 14
įsidėjau 7 prekes, shipas 12sv doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 20 kovo 2015 - 20:29
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 20, 19:38)
susimoviau  doh.gif
atsiuntė viena mergina pre orded prekę, neatkreipiau i tai demesio ir dabar be vasario neišsiųs. Ką darot tokiais atvejais? atšaukiat užsakymą ir iš naujo darot?

Kaip tai be vasario? blink.gif blink.gif
Neteko dar tokios situacijos apturet,bet bandykit viska anuliuot,tik pinigu taip greit negrazins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2015 03 20, 20:25)
Kaip tai be vasario? blink.gif  blink.gif
Neteko dar tokios situacijos apturet,bet bandykit viska anuliuot,tik pinigu taip greit negrazins 4u.gif

oi, be balandzio smile.gif

parasiau jiems, pasakiau kad del tos prekes atsaukt noriu, tai leido tik ta preke atsaukt thumbup.gif atsakė per 5min, esu labai maloniai nustebus
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 20, 20:34)
oi, be balandzio smile.gif

parasiau jiems, pasakiau kad del tos prekes atsaukt noriu, tai leido tik ta preke atsaukt  thumbup.gif atsakė per 5min, esu labai maloniai nustebus

Wow,o cia tai super 4u.gif Tikrai ir mane nustebino, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 20, 20:23)
deja, jie šnd pabrangino..mažiausias shipas 10eur, bet man ir rodo 14
įsidėjau 7 prekes, shipas 12sv  doh.gif

Vat vat, vakar rode 9, siandien ziuriu ir nesuprantu blink.gif Daug perkanciu, tai ir pakele gudruciai.

As cia prisirinkau kruvas, dar laukiu draugiu, o dabar svarstau, ar praeina Visa classic korta? Ar kuri esat su ja pirkusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milkshake @ 2015 03 20, 19:12)

Dar šampūną turiu, bet nebandžius-pasidalinsiu įspūdžiais, vietoj labai išgirtas, kad galima visai šeimai naudot, tai ir paėmiau bambalį vos ne puslitrinįsmile.gif

http://www.cocooncen...00ml/11100.html

Įkišiu ir aš savo trigrašį. Man šis šampūnas absoliučiai netiko schmoll.gif po jo tieeek plaukai išsipurena, tiesiog piestu stojasi doh.gif susitvarkyti ar forma palaikyti neįmanoma.
Mano šviesūs stori garbanoti plaukai finale atrodo tiesūs išpurenti šiaudai, kaip po bombos sprogimo arba diiidelė liūto galva rolleyes.gif
Bandžiau ne kartą, nemaniau, kad jis tiek reikšmės turi rolleyes.gif deja...
Žinoma kam ko reikia, vyrui, sūnui -tinka, sunaudos.
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 03 20, 21:03)
Įkišiu ir aš savo trigrašį. Man šis šampūnas absoliučiai netiko schmoll.gif  po jo tieeek plaukai išsipurena, tiesiog piestu stojasi doh.gif susitvarkyti ar forma palaikyti neįmanoma.
Mano šviesūs stori garbanoti plaukai finale atrodo tiesūs išpurenti šiaudai, kaip po bombos sprogimo arba diiidelė liūto galva rolleyes.gif
Bandžiau ne kartą, nemaniau, kad jis tiek reikšmės turi rolleyes.gif deja...
Žinoma kam ko reikia, vyrui, sūnui -tinka, sunaudos.

Negasdinkit biggrin.gif Kaip tik laukiu, ir mano plaukai sviesus garbanoti, tik nelabai stori, bet kaskart tvarkausi, kad nebuciau liutas doh.gif Na vyro penkiem plaukam tada tikrai tiks biggrin.gif O as vyro ciupsiui,jei kvapas tiks, nes uzsakiau jam kitoki.
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2015 03 20, 15:07)
Gal kas vilniuje cocooncenter renka?

Pavelavau doh.gif

gal dar kas pirks?
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2015 03 20, 22:11)
Pavelavau doh.gif

gal dar kas pirks?

taip jau gavosi, kad užsakymų gavau daug, šiandien nupirkau vieną krepšį, rytoj paimsiu kitą krepšį. Jei kas dar kažko skubiai reik, galit prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 20, 21:05)
Noriu paklaust dėl GAP grąžinimo - tai galiu grąžinti tik per DHL, prašo pildyti formą:
https://globalmaileu...tion=1705543229

ar galima ir paštu? Jei paštu, tai įdedu tą visą lapą į vidų, pažymėdama priežastį, ant maišo užrašau tą adresą, o kaiop dėl siuntimo išlaidų?

užpildykite tą forma, atsispaudinkite, ir varykite į paštą. Pusę lapo reikia užklijuoti ant siuntos, kita pusė paduoti paštininkei, mokėti nieko pašte nereikės.
Atsakyti
PIRKSIU
SD (eurais)
http://www.sportsdirect.com/
Kaunas

Krepselius i el pasta lina0612@gmail.com

Jei siuntimas 14 eur, butu gerai kad po kokius 2 eur iseitu
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 03 21, 00:11)
užpildykite tą forma, atsispaudinkite, ir varykite į paštą. Pusę lapo reikia užklijuoti ant siuntos, kita pusė paduoti paštininkei, mokėti nieko pašte nereikės.

ačiū 4u.gif
Atsakyti