turim medicinos įstaigoj pora tokių NC150 - puikiai veikia. aišku, aprašyme yra reikalavimai, kad reikia pusvalandį iš lauko atėjus pabūt patalpoj ir kitokių nurodymų, matuot iš kelių cm. ir braukt nuo kaktos link ausies... Bet aprašyme skaičiau, kad jį galima metrologiškai tikrinti, o tai mano galva neblogai
bandžiau ir radijatoriaus temperatūrą pamatuot, ir vandenį...
QUOTE(norala @ 2015 03 18, 23:17)
Dar reiktu bent 3 dezuciu ir uzsakau..
QUOTE(D'esire @ 2015 03 19, 14:29)
jus pirma issibandykite, jei enbandet, jei apvalainesnis vaikas, tai jam gali tas ale buomelis ziauriai nepatikti mes turejom, tai taip nervavosi ir su zieminiais rubais buvo mazai vietos, kad pardavem
QUOTE(antaja @ 2015 03 20, 13:48)
Viktorija, o vertbaudet atsiuncia siuntos nr?
Taip, siunčia UPS. Greitis jų kaip ir GAP - nerealus, užvakar užsakiau, šiandien jau LT, kątik skambino, pristatys pirmadienį
Merginos, saskaitas issiunciau dar vakar, bet pinigu nematau. Prasyciau pasitaisyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 12:49)
toki ir ismeciau niekam tikes
Man tai tas bekontaktis irgi grybauja. Kiek kartu matuoju, visus kartus skirtingai rodo ir ne per padala, o per kokias 3-5... Šiandien kaip tik matavau parodė 38, po nepilnos minutes 37,2. Visiška nesamone.
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 14:57)
Merginos, saskaitas issiunciau dar vakar, bet pinigu nematau. Prasyciau pasitaisyti
Čia dėl RAPUNZEL? jei ką, nieko negavau.
Papildyta:
QUOTE(Kimora @ 2015 03 20, 15:14)
Man tai tas bekontaktis irgi grybauja. Kiek kartu matuoju, visus kartus skirtingai rodo ir ne per padala, o per kokias 3-5... Šiandien kaip tik matavau parodė 38, po nepilnos minutes 37,2. Visiška nesamone.
Turim tokį. Irgi grybas, tiksliai nerodo. Bet jei raudonuoja, t.y. jei rodo daugiau nei 38, tada jau einam matuotis su gyvsidabriniu, dažniausiai jau tada būna temp.
http://www.efarma.lt...liu-termometras
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 20, 14:15)
Čia dėl RAPUNZEL? jei ką, nieko negavau.
ne ne cia BONPRIX.
beje, paimsiu jau rapunzeli. atejo 2 dezes. Atrinksiu ir surasysiu zinutes. tada sutarsim kas kur ir kaip.
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 15:17)
ne ne cia BONPRIX.
beje, paimsiu jau rapunzeli. atejo 2 dezes. Atrinksiu ir surasysiu zinutes. tada sutarsim kas kur ir kaip.
Gal jungėsi prie tavo RAPUNZEL kuri mergaitė, gyvenanti prie BIG? Paprašyčiau ir mano prekytes paimti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 20, 14:26)
Gal jungėsi prie tavo RAPUNZEL kuri mergaitė, gyvenanti prie BIG? Paprašyčiau ir mano prekytes paimti
taigi dirbu as prie maxes ukmerges, juk netoli.
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 15:31)
taigi dirbu as prie maxes ukmerges, juk netoli.
Bet gi iki 16val rašei. Neturiu kam savo kleckų palikt, o vyras iki 17val min dirba. Nėr šansų pasiimt.