Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 11:44)
jus ji norite pirkti? tai siulyciau pirkti bet koki koks tik yra ant svieto, tik ne sita suda (atsiprasau).

QUOTE(adriatic @ 2015 03 20, 11:50)
turejom du, bekontakti ir ausies, nepigius, apie 200 lt mokejom, grybavo abu, po menesio nuo isigijimo abu nesem pagal garantija keisti, ir naujieji nusigrybaudavo... totalus "sh..." pritariu JMD nuomonei
koki 1 karta is 15 matavimu galbut gerai ir parodo... vaikas karsciavo virs 39, rodydavo apie 37-38, o man nekarsciuojant rode 34-35...

Galvojau gal kas atrado veikiantį smile.gif Man asmeniškai pakanka vaiką matyti ir su lūpom pažiūrėt, kad žinočiau jau reikia duot vaistų nuo tem. ar dar ne. Bet gydytojams gi svarbu skaičiukai smile.gif neužtenka mamos pasakymo aukšta temp. smile.gif O su gyvsidabriniu nebesinori matuot, elektroninis pievą rodo.
Tai gal elektroninį kontaktinį kas gerai rodantį turite?
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 03 20, 11:58)
Galvojau gal kas atrado veikiantį smile.gif Man asmeniškai pakanka vaiką matyti ir su lūpom pažiūrėt, kad žinočiau jau reikia duot vaistų nuo tem.  ar dar ne. Bet gydytojams gi svarbu skaičiukai smile.gif neužtenka mamos pasakymo aukšta temp. smile.gif O su gyvsidabriniu nebesinori matuot, elektroninis pievą rodo.

Nusipirkau paprastuti omron elektronini. Ir kelis kartus palyginau su gyvsidabriniu. Toč v toč
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 19, 09:47)
O aš Vilniuje rytoj pirksiu SD. Eurais.
Prieš Velykas galiu atvežti į Palangą.
Tvarkingus krepšelius prašau siųsti rkpirkiniai@gmail.com

Ar pirktumet SD siandie, galiu atsiust krepseli. Kur galima butu atsiimti?
Gal dar kas renkat SD Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 12:00)
Nusipirkau paprastuti omron elektronini. Ir kelis kartus palyginau su gyvsidabriniu. Toč v toč

as paprasiau, kad man atveztu is BY pora gyvsidabriniu ir juos naudoju, nes vaikas nebe maziukas, nes parodo tiksliausiai smile.gif ziuriu ir poliklinikoj pas mus sesele is stalciuko paduoda ta senovini, nes elektroninis ir pievas rodo, metosi pas ja ant stalo del vaizdo.

o kuri Omron pirkai? uzrodyk prasau modeli, jei nemeluoja, ir as nusipirksiu
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 20, 12:15)
as paprasiau, kad man atveztu is BY pora gyvsidabriniu ir juos naudoju, nes vaikas nebe maziukas, nes parodo tiksliausiai smile.gif ziuriu ir poliklinikoj pas mus sesele is stalciuko paduoda ta senovini, nes elektroninis ir pievas rodo, metosi pas ja ant stalo del vaizdo.

o kuri Omron pirkai? uzrodyk prasau modeli, jei nemeluoja, ir as nusipirksiu

namie yra. nebent vakare brukstelciau. kai sirgo vaikas nebuvo kur detis, nuejau i vaistine ir pati pirma nuo tu ragiuku nusikabinau biggrin.gif kainavo apie 15 litu. ir rodo afigiennai gerai. tik vienas minusas - jis gana garsiai pypsi, tai jei pyplis visas su tempa nakti tarkim miega ir dar irzlus nuo tos tempos, ji daznai pazadina. Bet dzyn cia biggrin.gif bent jau rodo i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hana @ 2015 03 20, 09:09)
Gal kas perkat iš outdoorclearance.co.uk ?
Mielai prisijungčiau.

Jei surinktume iki nemokamo UK siuntimo, galeciau parinkt

Jei yra norinciu, krepselius man i el pasta lina0612@gmail.lt
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 03 20, 12:58)
Galvojau gal kas atrado veikiantį smile.gif Man asmeniškai pakanka vaiką matyti ir su lūpom pažiūrėt, kad žinočiau jau reikia duot vaistų nuo tem.  ar dar ne. Bet gydytojams gi svarbu skaičiukai smile.gif neužtenka mamos pasakymo aukšta temp. smile.gif O su gyvsidabriniu nebesinori matuot, elektroninis pievą rodo.

Mes turim microlife bekontakti, tai neturiu kuom skustis. Tikrai tiksliai parodo, lyginau ir su gyvsidabriniu. Esu patenkinta juo. Stai sita turim:
http://www.microlife...1second/nc-100/
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 03 20, 11:34)
Mes turim microlife bekontakti, tai neturiu kuom skustis. Tikrai tiksliai parodo, lyginau ir su gyvsidabriniu. Esu patenkinta juo. Stai sita turim:

Toki pat ir mes naudojam. Vadinu labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu auginant vaikus biggrin.gif tiksliai rodo, nereikia nakti zadint, zodziu tikrai dziaugiuosi.
Atsakyti
Viktorija, o vertbaudet atsiuncia siuntos nr?
Atsakyti
Bėkit merginos saulės užtemimo stebėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 03 20, 12:34)

toki ir ismeciau biggrin.gif niekam tikes
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 20, 12:48)
Bėkit merginos saulės užtemimo stebėt smile.gif

jo,jo per senovini kompo diskeli, ji isemus is plastikinio korpuso, nerealiai atrodo smile.gif
Atsakyti