Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrusi @ 2015 03 20, 09:12)
Sveiki,

Apie šį kalbat dezodorantas? Lygtai kažkas minėjo, kad gerai sulaiko prakaitą?

Aš mielai priglausčiau vieną 4u.gif

Oi, rodos apie kitą dezodorantą buvo kalbėta. Šio sudėtis nekokia. Atsiprašau, nesijungiu tuomet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 20, 09:57)
Produktai tikrai geri, tik kaip visada reik žiūrėt kas kam tinka. Veido priežiūrai man visi per riebūs, ir serumai tam tarpe. Drįsčiau teigt, kad tinkama visiškai sausai odai. Paakių jų kremo nebandžiau.

drinks_cheers.gif sausa oda reikia ne riebinti, o drekinti ir nuo pirmu rauksleliu siulyciau imt gerus drekiklius, ir stengtis pradzioj kuo naturalesnius. Nes paskui kai tikrai tu rauksliu atsiras su metais, tie cheminiai nieko nebepades.
Papildyta:
as pirkau sita dezika be aliuminio.

http://www.cocooncen...-50ml/9526.html
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 20, 09:08)

iš kur esat?gal aš norėčiau

Vilniaus, norėčiau jungtis prie Viktorijos 4u.gif

nežinau ar jis geras, bet pagal aprašymą turėtų tikti gausiam prakaitavimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 20, 10:50)
as pirkau sita dezika be aliuminio.

http://www.cocooncen...-50ml/9526.html

ar bandėt? aš naudoju, bet ypač gausiam prakaitavimui tai jis gal nelabai tinka
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 10:59)

tai taip, nuo tada kai atsiemiau biggrin.gif normalus dezikas, nereikia draskyt pazastu iki nukritimo, nes man tokia alergija prasidedavo po tu ardenu, kad kosmaras. pirma diena maniau ne stebuklas ir sitas, bet vat visa savaite jau beveik ir esu patenkinta. Nedreksta man pazastys. Kvapas labai malonus. svelnus jis toks. Aciu 4u.gif
Atsakyti
SD nepirksiu siandien, laukiu Ev5p prisjungianciu. 10vnt tik turime, reiktu dar daikteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 07:59)

As gavau toki tik piestukini. Po gimdymo ir dabar bemaitinant labaiiii prakaituoju, naudoju 3 diena nu ir super ax.gif bent jau kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite gerai veikianti bekontakti termometra?
Seniai seniai smile.gif viena nare buvo idejusi nuoroda, kur gerom kainom vaikiskos karstykles, supynes ir panasus daiktai. Aisku, kai reikia neprisimenu...
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 03 20, 11:35)
Seniai seniai smile.gif viena nare buvo idejusi nuoroda, kur gerom kainom vaikiskos karstykles, supynes ir panasus daiktai. Aisku, kai reikia neprisimenu...

jus ji norite pirkti? tai siulyciau pirkti bet koki koks tik yra ant svieto, tik ne sita suda (atsiprasau).
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2015 03 20, 11:35)

turejom du, bekontakti ir ausies, nepigius, apie 200 lt mokejom, grybavo abu, po menesio nuo isigijimo abu nesem pagal garantija keisti, ir naujieji nusigrybaudavo... totalus "sh..." pritariu JMD nuomonei
koki 1 karta is 15 matavimu galbut gerai ir parodo... vaikas karsciavo virs 39, rodydavo apie 37-38, o man nekarsciuojant rode 34-35...
Atsakyti
Renku Sportsdirect uzsakyma.Kaunas,jei reiks siusiu pastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 20, 11:50)
turejom du, bekontakti ir ausies, nepigius, apie 200 lt mokejom, grybavo abu, po menesio nuo isigijimo abu nesem pagal garantija keisti, ir naujieji nusigrybaudavo... totalus "sh..." pritariu JMD nuomonei
koki 1 karta is 15 matavimu galbut gerai ir parodo... vaikas karsciavo virs 39, rodydavo apie 37-38, o man nekarsciuojant rode 34-35...

analogiskai. nupirkau, nes kai gime vaikas, prasidejo ju bumas. buvo beda, veziau karsciuojanti vaika i ligonine, rodo 37, nors matau kad vaikas be jausmu, ligoninej su paprastu pamatavo 40 tempa. Antakalnio klinikose tada irgi buvo uzveze tu termometru, daktarai spjaudesi nuo ju ir tyliai is kitos kisenes trauke tuos senus, gyvsidabrinius. O paskui pasirodo negalima matuot temperaturos su jais jei tik ka pavalgei, jei tik ka pagerei, jei tik kazka darei. Neva tiksli tempa tik jei valgei gerei pries pusvalandi, nebuvai lauke, nezaide vaikas, nesportavo, neverke. Zodziu kosmosas kazkoks.
Atsakyti