Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 07:58)
pati tokio ieškau smile.gif))
Filorga produktus produktus giria, bet brangūs jie. ir sudėtis ne visiem priimtina

aš vis delsiu pradėti tepliotis, vis atrodo, kad dar ankstoka, bet kosmetologė sakė, kad jau galima būtų papildomai padriekinti, tik va kuom nepasako doh.gif

gal kuri norėtų per pusę pasidalinti stipresnį Vichi antiperspirantą? VICHY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 20 kovo 2015 - 08:09
QUOTE(Lux @ 2015 03 20, 08:47)
Gal kas nori su manimi pasidalinti Vichi dvigubo dezodoranto pakuote iš cocooncenter ir rekomenduotų, kuris geresnsi, netepantis rūbų?

Sveiki,

Apie šį kalbat dezodorantas? Lygtai kažkas minėjo, kad gerai sulaiko prakaitą?

Aš mielai priglausčiau vieną 4u.gif
Atsakyti
dar galite rasyti jei kam reikia is amazon.de ( vokisko) kol kas nemokama siuntima turiu i vokietija- tai kainuotu persiuntimas i letuva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 20, 00:31)
Na ka, gavau antra karta ne tuos batus is yoox, daugiau nebenoriu su jais draugauti doh.gif  Jei kam reikia galiu atiduoti 10% nuolaidos kodukus  ax.gif

Ojei, kaip liūdna sad.gif Aš vis pirkdavau per tarpininkes iš Usa, tai neteko girdėti, kad sumaišytų. Bet antrą kartą, tai čia jau žiauru! sad.gif
Visgi rizikuosiu, nes kaina norimų batų EU ženkliai mažesnė, negu Usa, o kur dar + atsisiuntimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 20 kovo 2015 - 08:54
QUOTE(Irikira @ 2015 03 18, 21:37)
Penktadieni pirksiu SD ir EVP5 . Junkites knabeklis@gmail.com , atsiemimas Naujoji Vilnia, Antakalnis - Iki Eglute, Siaures miestelis - PC Outlet.

gal dar kas prisijungtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 07:58)
Filorga produktus produktus giria, bet brangūs jie. ir sudėtis ne visiem priimtina

Produktai tikrai geri, tik kaip visada reik žiūrėt kas kam tinka. Veido priežiūrai man visi per riebūs, ir serumai tam tarpe. Drįsčiau teigt, kad tinkama visiškai sausai odai. Paakių jų kremo nebandžiau.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasidalinti vokietijos nuomos adresu?
Atsakyti
QUOTE(ziogellis @ 2015 03 20, 08:57)
Sveikos, gal galit pasidalinti vokietijos nuomos adresu?

Parasykit pavarde, varda, nicka ir atsiuskit jurgita@markus.lt
Atsiusiu visa info. 4u.gif

Jei ne iskart atsiusiu, tai apie pietus, dabar turiu truputi islekt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 20, 08:28)
dar galite rasyti jei kam reikia is amazon.de ( vokisko) kol kas nemokama siuntima turiu i vokietija- tai kainuotu persiuntimas i letuva 4u.gif

kada užsakinėsit?
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2015 03 20, 08:09)
aš vis delsiu pradėti tepliotis, vis atrodo, kad dar ankstoka, bet kosmetologė sakė, kad jau galima būtų papildomai padriekinti, tik va kuom nepasako  doh.gif

gal kuri norėtų per pusę pasidalinti stipresnį Vichi antiperspirantą?  VICHY

iš kur esat?gal aš norėčiau
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 19, 23:02)
Geru kainu yra g.gif

Gal kas perkat iš outdoorclearance.co.uk ?
Mielai prisijungčiau.
Atsakyti
Gal kas planuoja iš M&S pirkti? blush2.gif Poros nedidelių daiktų norėčiau, o iki nemokamo reiktų rinkti iki 50 svarų...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2015 03 20, 09:12)
Sveiki,

Apie šį kalbat dezodorantas? Lygtai kažkas minėjo, kad gerai sulaiko prakaitą?

Aš mielai priglausčiau vieną 4u.gif

Užsispyrusi, tai siunčiu Viktorijai užsakymą, po to pasidalinsim ax.gif
Atsakyti