Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 19, 22:06)
Merginos, niekaip nesuprantu, cia zieminis?  unsure.gif  http://www.outdoorcl...ducts_id=155271

Reikia dvimetinukei kombio.. Ka perkat? ax.gif

Geru kainu yra g.gif
Niekas neperka is cia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas renka cocooncenter Vilniuje?

Prisijungčiau. Tuomet bus greičiau į až mirksiukas.gif

Ir vis gi galiu perleisti pilnai odinius (versta oda) batelius iš yoox, 39 d. Vis gi man dideli verysad.gif Arba keičiu į 38d. Tikrai patogūs ir labai stabilus kulnas. Man asmeniškai, realybėje ant kojos gražesni.

user posted image

38 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 19 kovo 2015 - 23:03
QUOTE(JMD @ 2015 03 19, 15:21)

Labai aciu, as per cia ir tikrinau, man rodo 16d. irasa, tai ne LT dar mano siunta. Lauksiu smile.gif

QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 19, 16:11)
Tai tada dar ne LT jūsų siunta, dar keliauja, po to jau Lietuvoje turėtų DPD perduot, bent jau man visada pristato DPD. Jei tik vienas įrašas apie užsakymą, tai jis tikrai dar keliauja.

Supratau, aciu labai. Irasu apie mano uzsakyma yra 4, bet kur JMD nuoroda idejo, tai matau, kad ne LT mano siunta 4u.gif
Atsakyti
mergaites. gal kas sita turite auto kedute ? http://www.argos.co....roweek4:3765919
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 03 20, 00:02)

Prisijungčiau. Tuomet bus greičiau į až  mirksiukas.gif

Ir aš jungčiausi. Mėginčiau pati parinkti, tik iš ten niekada nepirkus g.gif . Dar pora dienų luktelsiu - gal kas atsiras renkantis. Jei ne, ko gero, mėginsiu pati rinkti, nes daug ko prisireikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 03 19, 14:51)
Gal yra planuojančių pirkti iš yoox? Prisijungčiau  drinks_cheers.gif

Na ka, gavau antra karta ne tuos batus is yoox, daugiau nebenoriu su jais draugauti doh.gif Jei kam reikia galiu atiduoti 10% nuolaidos kodukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2015 03 20, 00:18)
Ir aš jungčiausi. Mėginčiau pati parinkti, tik iš ten niekada nepirkus  g.gif . Dar pora dienų luktelsiu - gal kas atsiras renkantis. Jei ne, ko gero, mėginsiu pati rinkti, nes daug ko prisireikė  smile.gif

Tai jei rinksit parašykite man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 19, 09:36)
Perku neuzilgo H&M.de, dar galit jungtis. Kol kas esam trise dalintis 4.9eur siuntimo mokesti.
jurgita@markus.lt

Ačiū, gretuxxx, tai adresas Vokietijoje tikras išsigelbėjimas 4u.gif
wub.gif operatyvumas, bendravimas ir visa kita drinks_cheers.gif - įvertinimas: PUIKIAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2015 03 20, 00:02)

QUOTE(Mytis @ 2015 03 20, 00:18)
Ir aš jungčiausi.

Šiandien kaip tik pirksiu iš www.cocooncenter.co.uk (apie 16-17 val.). Iki skubaus nemokamo siuntimo reikia nedaug. Tik Vilnius. Atsiėmimas Bajorų kalvose arba prie pc. Europa.
pageidavimų laukiu el. paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com
Atsakyti
Gal kas nori su manimi pasidalinti Vichi dvigubo dezodoranto pakuote iš cocooncenter ir rekomenduotų, kuris geresnsi, netepantis rūbų?
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 19, 23:31)
Na ka, gavau antra karta ne tuos batus is yoox, daugiau nebenoriu su jais draugauti doh.gif  Jei kam reikia galiu atiduoti 10% nuolaidos kodukus  ax.gif

matyt bus klaidingai prekių kodai nurodyti sistemoje.. g.gif

p.s. dar kartą ačiū už converse, viskas super 4u.gif

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 20, 07:45)
Šiandien kaip tik pirksiu iš www.cocooncenter.co.uk (apie 16-17 val.). Iki skubaus nemokamo siuntimo reikia nedaug. Tik Vilnius. Atsiėmimas Bajorų kalvose arba prie pc. Europa.
pageidavimų laukiu el. paštu Viktorija.Vinskute@gmail.com

gal galėtumėt rekomenduoti kokį kremą paakiams pirmoms raukšlėms mažinti, tinkantį +/- 30 metų amžiui?

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 03 20, 08:50)

p.s. dar kartą ačiū už converse, viskas super  4u.gif
gal galėtumėt rekomenduoti kokį kremą paakiams pirmoms raukšlėms mažinti, tinkantį +/- 30 metų amžiui?

pati tokio ieškau smile.gif))
Filorga produktus produktus giria, bet brangūs jie. ir sudėtis ne visiem priimtina
Atsakyti