Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(LinaGustė @ 2015 03 19, 11:12)
Tai cia ir raso, kad 7-10 metu vaikams tinkamas smile.gif Mes is SD dukrai siuntemes dvirati, nepamenu, kokios firmos, bet ir is tu nebrangiu. Atejo tvarkingai, viskas kaip priklauso. Tik, aisku, sunkus jis siaip. Na bet lengvi buna tik aliuminio remu, o tokiu ir kaina aisku ne 100 eur.....

Tai musu ne toks vadinasi, nes pats vyras rinkosi modeli. Siaip vaizdas pas mus normalaus suaugusiu dviracio, tik su sedyne truputi nesamone. biggrin.gif
Atsakyti
Išmušė mane iš vėžių šiandien SD. Nebesuprantu, kokias korteles jie išvis priima... Amer Expres netinka, Master Card kreditinė taipogi. Kokiom kortelėm jūs prekinatės g.gif
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2015 03 19, 11:18)
Išmušė mane iš vėžių šiandien SD. Nebesuprantu, kokias korteles jie išvis priima... Amer Expres netinka, Master Card kreditinė taipogi. Kokiom kortelėm jūs prekinatės g.gif

Jei kortele Swedbanko, tai gal neuzregistruota saugiuose atsiskaitymuose?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 19, 00:43)
gavau reklamą, kad nuo 5-dienio milijono batų išpardavimas SD biggrin.gif

Gal kas iš šiauliečių norėtų pasikooperuot siuntimui pasidalint ax.gif . Jei kokios trys būtume, po 3 eur gautus.

QUOTE(CeRu @ 2015 03 19, 12:18)

Man tinka ir Visa ir Master Card.
QUOTE(LinaGustė @ 2015 03 19, 12:27)
Jei kortele Swedbanko, tai gal neuzregistruota saugiuose atsiskaitymuose?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 19, 11:05)
Pirkau Dunlop, tik truputi kito modelio. Pirkau vyrui gimtadieniui dovanu, tai mandagiai atsisake tos dovanos.  doh.gif  biggrin.gif Tenka dabar man paciai vazinet.  hihihi.gif  Bent musiskio labai mazai pasikelia sedyne ir vairas, tai ir vazineju susilenkus ir sulenktais keliais. Nebent  mazam zmogeliukui iki kokio 150cm. Bet pats dviratis sunkus, tai nelabai vaikui tinkamas. Beje, atejo su sulankstyta rato sake, tai dar reikejo pavargt, kol atitiesinom.  Zodziu, pas mane patirtis nekokia su sitos markes dviraciais.  rolleyes.gif

Cia ieskau 7metu vaikui g.gif pries tai turejom is cia mazesni dunlop, tai kaip ir fainas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(CeRu @ 2015 03 19, 12:18)

virtuon niekad neatmete
Atsakyti
Merginos, kaip del SP vaikisku drzbuziu dydziu, nera didinti/mazinti? Ieskau cia SM temos apie tai, bet nerandu arba ieskot nemoku g.gif
Atsakyti
gal is asda kas pirks g.gif
Papildyta:
QUOTE(Altika @ 2015 03 19, 12:42)
Merginos, kaip del SP vaikisku drzbuziu dydziu, nera didinti/mazinti? Ieskau cia SM temos apie tai, bet nerandu arba ieskot nemoku g.gif

ten daug firmu parduoda -labai skirtingai...
Atsakyti
Del Cocooncenter, per kiek laiko gavot siuntinius? Laiku ar veluodavo? Ar i namus atveze, ar paste paliko?
Mano siuntinys turejo vakar arba siandien ateiti, bet kol kas tyla. Paskutinis irasas:
16/03/2015 Your parcel is getting ready to leave the country of origin. Est platform.

g.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2015 03 19, 11:46)
gal is asda kas pirks  g.gif
Papildyta:

ten daug firmu parduoda -labai skirtingai...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 03 19, 11:52)
Del Cocooncenter, per kiek laiko gavot siuntinius? Laiku ar veluodavo? Ar i namus atveze, ar paste paliko?
Mano siuntinys turejo vakar arba siandien ateiti, bet kol kas tyla. Paskutinis irasas:
16/03/2015 Your parcel is getting ready to leave the country of origin. Est platform.

g.gif
Papildyta:

4u.gif

Man su jais ir buvo bėdu skambinau į pašto logistika, visaip ieškojau, info visai rodė kito rajono pašte mano prekės, ten paskambinau - nėra, vis ramybės logistiko centrui nedaviau, tai galiausiai atgavau, kurjeris pats paskambino. Manau nelaukit, nes dar tikrai išvyks. Čia Kaune jai kas.
Ir dar susirašinėjau su pačiu cococenter el.p. ten teiravausi, labai operatyviai laiškus atsakinėjo: customer.service@cocooncenter.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 19 kovo 2015 - 12:01
QUOTE(Altika @ 2015 03 19, 11:52)

Kazkaip kokiu siuntimu besiusciau visada gaunu i namus, dar ne kart neteko eiti i pasta thumbup.gif Bet velave yra, ypac tas "greitasis" siuntimas daznai ateidavo per 5 dienas, kaip ir paprastas. Beje turiu atliekama rinkinuka, bet galiu po viena parduoti
http://www.cocooncen...500ml/9787.html
Labai faina duso zele kudykeliams, bet druage naudoja pvz ir sau biggrin.gif Praturtintas medetkų ekstraktu, ramina ir minkština odą. Ši dušo želė kūnui ir plaukams naudojamos nuo gimimo:
- Valo kruopščiai,
- Atsižvelgia į hidrolipidinę plėvelę (neutralus pH ir be muilo)
- Oda subtiliai kvapia
- NEDIRGINA AKIŲ
- Alergijos nesukelianti
- Be parabenų, be konservantų, be dažiklių.
Man labai patinka thumbup.gif Bet si karta gavau vietoj dvieju - tris, tai per daug biski biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Ar esate kuri pirkusi iš šios parduotuvės (užsireikė 1 daiktelio)
http://www.ginatricot.com/eu/en/start

Į LT siunčia?
Ar greitai ateina prekytės?
Gal yra koks kodukas pirmam apsipirkimui?

Ačiukas kas pagelbės
Atsakyti