Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 03 18, 13:02)
Gal ir ne paskutinį smile.gif jei reikamų dydžių dar bus, tuomet prisijungsiu  4u.gif

tai juk ne viena as perku/pirksiu is ten. jau kiek mergin be manes pirko. as dabar nusipirkau, tai rytoj tikrai nieko dar nereikes biggrin.gif pirmiausia noriu gauti, kad paziuret kokia rubu kokybe. Man labai pvz ten simpatiski ir tikrai gerom kainom maudymosi kostiumeliai. Super. Nes tuos brangius nusiperki, ilendi i musu baseina ir jam ragas ateina.Pvz liemeneles labai gerom kainom. Bet kazi ar ne eilinis draiskalas, kuris po pirmo skalbimo pagelsta ir prraanda forma. Vaikams pigu, bet idomu kas bus kai iskalbsi. zodziu reik gaut, paziuret kas bus po to ir tada pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 03 18, 12:08)
As esu prisijungus prie amazon.co.uk, bet ispaniskam registruotis man neleidzia g.gif

Man leido rolleyes.gif

QUOTE(JMD @ 2015 03 18, 12:09)
tai juk ne viena as perku/pirksiu is ten. jau kiek mergin be manes pirko. as dabar nusipirkau, tai rytoj tikrai nieko dar nereikes biggrin.gif pirmiausia noriu gauti, kad paziuret kokia rubu kokybe. Man labai pvz ten simpatiski ir tikrai gerom kainom maudymosi kostiumeliai. Super. Nes tuos brangius nusiperki, ilendi i musu baseina ir jam ragas ateina.Pvz liemeneles labai gerom kainom. Bet kazi ar ne eilinis draiskalas, kuris po pirmo skalbimo pagelsta ir prraanda forma. Vaikams pigu, bet idomu kas bus kai iskalbsi. zodziu reik gaut, paziuret kas bus po to ir tada pirkt biggrin.gif

Lauksim komentarų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Del apmokejimo is bonprix.com suzinojau viska(didelis dekui JMD 4u.gif ), beliko tik man issiaiskinti del adreso niuansa ir galeciau as parinkti bonprix.de pasidalinti siuntimo islaidas Vilniuje.
Atsakyti
Aš turiu iš Bonprix maudomą su tankini, skystokas, bet smagus ir ilgą suknelę. Graži, bet medžiaga nepasakyčiau, kad labai gera. Bet kai už tokią kainą skaitau, kad super.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 18, 13:09)
Vaikams pigu, bet idomu kas bus kai iskalbsi. zodziu reik gaut, paziuret kas bus po to ir tada pirkt biggrin.gif

Va va drinks_cheers.gif būtinai kai gausit pasidalinkit įspudžiu, nes aš kaip tik vaikui ir dairausi drabužių - kelnių ir striukės. Kad ir nedidelė kaina, bet nesinori kokybės kaip iš kiniečių.
Papildyta:
QUOTE(malinkaja18 @ 2015 03 18, 13:23)
Del apmokejimo is bonprix.com suzinojau viska(didelis dekui JMD 4u.gif ), beliko tik man issiaiskinti del adreso niuansa ir galeciau as parinkti bonprix.de pasidalinti siuntimo islaidas Vilniuje.

Prisijungčiau, nes pati iš Vilniaus ax.gif tik va būtų gerai tie atsiliepimai apie kokybę. blush2.gif
Atsakyti
Labdien 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2015 03 18, 11:12)
tai nupirksiu dar, juk ne paskutini karta  mirksiukas.gif

O ar papirkote? Skaičiukų negavau blush2.gif

Ar nieks neplanuojate Vilniuje iš vente-privee Okaidi rinkti?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 03 18, 13:50)
Labdien  4u.gif
O ar papirkote? Skaičiukų negavau  blush2.gif

Ar nieks neplanuojate Vilniuje iš vente-privee Okaidi rinkti?

Nupirkau nupirkau, tik kad negavau dar saskaitos, todel neprasau jusu pinigu biggrin.gif gausiu, parasysiu smile.gif
Atsakyti
iš bonprix esu pirkusi 2 sukneles iš suaugusių skyriaus. nepatiko žiauriai. kokybė medžiagos bloga, pssiuvimas irgi ne kažką. bet iš vaikų skyriaus girdėjau mamos giria rūbus
Atsakyti
Mergaites, per kiek laiko Yoox grazina pinigus? Issiusti batai 02.28, bet dar negavusi pinigu unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri užsipirko daugiau ir galėtų perleisti šampūnų rinkinukų su keratinu at arganu iš šios parduotuvės http://www.beautyatcreightons.co.uk/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna: 18 kovo 2015 - 13:27
QUOTE(linaj @ 2015 03 18, 14:15)
Mergaites, per kiek laiko Yoox grazina pinigus? Issiusti batai 02.28, bet dar negavusi pinigu unsure.gif

per 14 dienų nuo gavimo Italijoje
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 18, 11:30)
33-am J2
36-am J4

su ta mintim, kad iki kito s ziemos kojos vaiku paaugs, nes dabar vieno vaiko koja 32 d,. kito - 35 d.

Ačiū

QUOTE(adriatic @ 2015 03 18, 11:35)
o as ju neuzmaciau musu pardese, bet as ziema ieskojau, norejau paciupinet. sugunde, kad su sympatex membrana, gal pagaliau atrado gamybos buda, kad vaiko koja neprakaituotu tuose batuose... noriu pabandyt kitamet jais columbia batus pakeist pasilakstymais po sniega lauke, ziuresim kaip cia gausis... i mokykla visvien su kitais vaiksto, tikiuos sie tiks pliurzai ir pusnims smile.gif

Specialiai iki Akropolio palėkiau, nėra tų batų. Vasariniai jau sukrauti.
Atsakyti