Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Anyte_uogyte @ 2015 03 16, 22:29)
Ryt apie 21:00 uzsakinėsiu mytoys.de  4u.gif

koks butu shipukas ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 16, 22:36)
koks butu shipukas ?

Priklausys nuo to kiek susirinks norinciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 16 kovo 2015 - 21:42
bet kaip idomiai g.gif as issiloginau, vel prisiloginau ir kai prisiloginau, man automatiskai ismete, kad apmoketa, aciu, ir gavau patvirtinima. hmm, tikiuosi nepadaugins man dar 5 kartus uzsakymu, kur pries tai vedziau ir kortos neme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 16, 19:50)
Man tinka ir patinka biofinity 4u.gif

aciu merginos 4u.gif reiks bandyti is ju ziureti..o senoviniai tai bausch&lomb optima ar kazkas panasaus..jie 3 menesiu, bet as iki 6 buna pratempiu..ir kaina uz 2 poras siek tiek virs 60 lt buna..tik galvoju, kad nelabai sveika tiek ilgai vienus nesioti..todel ir noriu isbandyti kazka naujesnio, geresnio..
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2015 03 16, 21:56)
aciu merginos 4u.gif reiks bandyti is ju ziureti..o senoviniai tai bausch&lomb optima ar kazkas panasaus..jie 3 menesiu, bet as iki 6 buna pratempiu..ir kaina uz 2 poras siek tiek virs 60 lt buna..tik galvoju, kad nelabai sveika tiek ilgai vienus nesioti..todel ir noriu isbandyti kazka naujesnio, geresnio..

Aš irgi Biofinity nešioju, nors negaliu pasakyti , nors draugė sakė jei n metų super acuvue oasys, paėmiau pabandymui.

O iš tikrųjų praėjusią vasarą pajūryje atostogaujant, nutiko taip ,kad vieną pamačiau, teko pirkt naujus, Optikoj pasiūlė japoniškus Menicon, tikrai buvo thumbup.gif kainos nepamneu, bet brangesni, gaila nerandu jų internetu pirkti
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 03 16, 16:34)
Mergaitės, Jūsų nuomonę/patirtimi,ar galima Eye Q susikramtomus braškinius vitaminus duoti nuo 2jų metų? Ar geriau skystus rinktis (bet bijau, kad gali negerti, nors eye q baby kapsulytes su malonumu geria)  g.gif

Jei vaikas gerai kramto, tai galima duoti. As situo klausimu su daktare bendravau, nes maniau kad gal sudetis kuom skiriasi lotuliukas.gif o cia sako, kad tik del vaiko kramtymo igudziu. As savo vaikui nuo 2 m. 3men daviau kramtomus ir viskas ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 03 16, 20:29)
Kad ir šičia, kaina 82,99euro, rašo jog siunčia, bet jei siųstis iš Vokietijos labai panašiai išeis.
http://www.dviracius...puky-produkcija

Jus irgi ne taip ziurite, kaina cia to kur be stabziu, su stabdziais kaina 99.99€
QUOTE(Liepsa @ 2015 03 16, 20:59)
O čia 68,5 ir galima Klaipėdoje atsiimti  4u.gif http://www.judruolis...tukas-lr-1.html

Tikrai ne toks, nereik mums plasmasiniu ratuku 4u.gif

Nu as tikrai ieskojau visur kur ir visai nerandu geresniu kainu doh.gif
Atsakyti
Mergynos tikrai kazkam bus aktualu.Uzsakiau savo mergytei suknute krikstinom is italijos bet netiko mums.realybei daug grazesne nei ant foto.55linas.45 cotton. Ant kiekvienos sagutes blizgutis idetas.jei kam aktualu galeciau rytoj diena daugiau nuotrauku padaryt.Nes jau vakare ne toks vaizdas. Noreciau nors 30eur. Moketa tikrai daug daugiau.
Raso 18men.

user posted image
Atsakyti
Gal kas pirksite is mytoys su kodu -20% nuolaida rubams, batams pristatymui pasidalinti? Prisijungciau.
Atsakyti
na nejaugi nieks nežino ar galimas grąžinimas į nextdirect
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2015 03 16, 23:50)
na nejaugi nieks nežino ar galimas grąžinimas į nextdirect

O ju puslapyje neparasyta?

Vaa, juk, prasom

http://www.nextdirec...px?ItemId=25896

Beje, tai kaip su tais paspirtukais? Kazkas kviete jungtis ir prapuole. Man teik paširto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 kovo 2015 - 23:06
QUOTE(proksi @ 2015 03 16, 22:36)
koks butu shipukas ?

QUOTE(AJ. @ 2015 03 16, 23:37)
Gal kas pirksite is mytoys su kodu -20% nuolaida rubams, batams pristatymui pasidalinti? Prisijungciau.

prisijungciau su viena preke i my toys de
Atsakyti