o brač, Kėdainiuose DP nukarūnuota
Telšiuose - TTP karūna krito
Papildyta:
Konservatorių nuomone - viskas per tą Vaigauską
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 03 15, 23:19)
Nu, kai pamačiau šokas buvo , mano tėvas, užkietėjęs konservatorius, šiemet už ne konservatorių, bet už Grinkevičių agitavo. Bet nesitikėjo kad laimės, džiaugiuosi už Kėdainius .
O Šiauliuose liūdesys. Kokia gėda . Nors liūdesys bet kuriuo atveju būtų . Ai, pragyvensim, Kaunas su Šustausku pragyveno ... Reikia šoko, kad atsibustų žmonės .
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 16, 00:13)
Nu, kai pamačiau šokas buvo , mano tėvas, užkietėjęs konservatorius, šiemet už ne konservatorių, bet už Grinkevičių agitavo. Bet nesitikėjo kad laimės, džiaugiuosi už Kėdainius .
O Šiauliuose liūdesys. Kokia gėda . Nors liūdesys bet kuriuo atveju būtų . Ai, pragyvensim, Kaunas su Šustausku pragyveno ... Reikia šoko, kad atsibustų žmonės .
O kas tai per grybautojas? Man kažkaip atrodo absoliučiai atsitiktinis personažas. Bet labai nesidomėjau, tiesą sakant.
QUOTE(Neverk @ mama,2015 03 16, 00:19)
O kas tai per grybautojas? Man kažkaip atrodo absoliučiai atsitiktinis personažas. Bet labai nesidomėjau, tiesą sakant.
Tipo miesto grožio puoselėtojas , į tarybą prieš 4 metus buvo išrinktas kaip "darom" organizatorius, be aukštojo, komanda- buvę drąsieji keliai . Dabar nebepamenu kokiu jis tuo smulkiu bizniu užsiima , lyg prekiuja kažkuo .
QUOTE(Neverk @ mama,2015 03 16, 00:19)
Daumantų majonezas Ir politikoje ne naujokas: http://lt.wikipedia....s_GrinkeviÄius
QUOTE(mjforever @ 2015 03 15, 22:19)
QUOTE(mjforever @ 2015 03 15, 22:39)
Telšiuose - TTP karūna krito
Papildyta:
Papildyta:
Abi tėvonijos nustebino, ar tikrai DP ir TTP nueina nuo arenos?
Na, dėl Kauno konservatoriai negalėtų skųstis, peržiūrėjau praėjusių 2011 m. rezultatus absoliučiais skaičiais už juos Kaune balsavo 23826 rinkėjai, o šiemet 27969 rinkėjai, taigi elektorato kiek priaugo, o už Kupčinską subalsavo 40 750, taigi tenka atsiprašyti kitus kandidatus palaikiusių rinkėjų, tikrai ne visi už Matijošaitį balsavo .
QUOTE(Neverk @ mama,2015 03 15, 23:19)
Kirkilas pas Jakilaitį gyrėsi, kad buvęs jų partijos narys, įskaitė į socialdemokratų pergales .
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 16, 00:25)
Tipo miesto grožio puoselėtojas , į tarybą prieš 4 metus buvo išrinktas kaip "darom" organizatorius, be aukštojo, komanda- buvę drąsieji keliai . Dabar nebepamenu kokiu jis tuo smulkiu bizniu užsiima , lyg prekiuja kažkuo .
Rašo, kad turi aukštąjį: http://www.2013.vrk....Biografija.html
QUOTE(Ašaka @ 2015 03 16, 00:27)
Aš apie Šiaulių merą, Neverk mama, suprantu, apie jį klausė.
Ups, apsižiūrėjau, pasirodo baigęs šu , atsiprašau, nu bliamba, šnekos ėjo, kad nieko nepabaigęs.
QUOTE(Ašaka @ 2015 03 16, 00:25)
Daumantų majonezas Ir politikoje ne naujokas: http://lt.wikipedia....s_GrinkeviÄius
aš apie Šiaulius
Beje, virto dar vienas DP bastionas - Švenčionių rajonas. Kažkas neįtikėtino
Papildyta:
Atspėkit, kas Iš VRK skelbiamų kandidatų anketų. Kalba netaisyta.
"21. Be jau išvardytų atsakymų, ką dar norėtumėte parašyti apie save
5 min per diena darbo bendram labaui pakeistų Lietuvos veidą."
QUOTE(Neverk @ mama,2015 03 16, 00:34)
aš apie Šiaulius
Papildyta:
Papildyta:
Taigi mūsiškis, dar pomėgius paskaitykit
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 16, 00:36)
Taigi mūsiškis, dar pomėgius paskaitykit
minties žadintojas
Pasirodo - baigęs ŠPI. Kaži ką?