Vangokai balsuota. Įdomiai dažosi žemėlapis. Senųjų socialdemojratų darbiečių nėra. Visur Palucko partija ima viršų. Darbo partija susitraukė. Tvarka su teisingumu tik pasienyje.
man baisu pasidarė dėl Kauno - vieni vieningi ir dar cieli trys Matijošaičiai:
Visuomeninis rinkimų komitetas Vieningas Kaunas 32 mandatai ( iš 40) (Visvaldas Matijošaitis, Dainius Matijošaitis, Jūratė Elena Norvaišienė, Jonas Audėjaitis, Šarūnas Matijošaitis, Benjaminas Želvys, Andrius Palionis, Ramunė Bičkauskienė, Mantas Jurgutis, Rasa Šnapštienė, Donatas Večerskis, Ingrida Visockienė, Karolis Stirbys, Mindaugas Šimkus, Vilius Šiliauskas, Rugilė Rukšėnaitė, Ligita Valalytė, Jaunius Ramoška, Simas Sirtautas, Kęstutis Morkūnas, Visvaldas Varžinskas, Inga Juodeškienė, Saulius Vilius Bartaška, Karolina Žekaitė, Konstantinas Pesenka, Rimantas Lekavičius, Ingrida Lapėnaitė-Krasnickė, Ramūnas Širvys, Saulius Kavaliauskas, Tomas Žebuolis, Viktorija Mačiūnė, Vilius Vaitkevičius)
Kaip tarybiniais laikais viena partija. Bet tai yra rodiklis, "ant" kiek patinka Kauno dabartinė situacija žmonėms.
o jiems opozicija -tik 8 kregždutės : Jurgita Šiugždinienė, Edita Gudišauskienė, Vitas Lendraitis, Rytas Kupčinskas, Paulius Lukševičius, Petras Bingelis, Jonas Koryzna, Vygantas Gudėnas
Papildyta:
rinkimų staigmena man buvo Vicokas Šiauliuose. Netikėjau, kad jis turi tokį palaikymą.
koks durnumas yra rinkėjo, kuris renka sau tokią valdžią, spjovusią į priesaiką. Kaip ir tų, kurie balsuoja už Uspaskihą, Zuoką. Tie jau teismo verdiktais konstatuoti žulikai. Bet jiems vis tiek geriau tokie už konservatorius, niekada už jokius jiems kleimuojamus nusikaltimus nepagauti. Kokia stipri yra propaganda ir kokia silpna yra rinkėjo logika.
O man tai baisus ir kvailas tas konservatorių klipas kur žiurkę degina..
Tu ką, patikėjai, kad Vilnių žiurkės užplūdo ?
Beje, prieš mėnesį pas mano tėtį (name gyvena, nedidelis miestelis) žiurkė buvo atėjusi-pamatėm, kad sofa odinė apgraužta taip žiaurokai, dėjo nuodus, galiausiai radom ją negyvą. Ir ką? Klykti, kad namus žiurkės užpuolė ar to miestelio valdžią kaltinti?
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 04, 12:53)
vargsas Kaunas, amen laisves aliejos liepom, amen azuolynui....
O vilniskiam irgi matau Simasius labia patiko matyt ziurkuiu per mazai dar mieste ....
Nežinai, kad Vilnių žiurkės užpuolė?
Prieš kokį mėnesį maždaug delfyje buvo straipsnis panašia antrašte, kad "Vilnių užpuolė žiurkės"-kažkas prie stoties pamatė žiurkę lauke lankstančią. Nežinau tiksliai ar vieną ar daugiau.
Tada jauna konservatorė sukūrė klipuką, kuriame stovi prie savivaldybės ir laiko už uodegos žiurkę negyvą (fone eina tekstas kokie baisūs žmonės valdo Vilnių, nes jį puola žiurkės), tada išsamus filmavimas kažkokiam miške-žiurkė dedam į duobę, užpilama benzinu, deginama. Ir visa tai palydima tragiškais komentarais. Beje, ta pati konservatorė sukūrė paskui dar vieną klipuką-požemyje prie jos kojų vaikšto didžiulis, masyvus absoliučiai voras. Tapinas Laisvės tv gerai išsišaipė iš jos. Na, bet ir tragiškai/graudžiai tie klipukai atrodė. Kažkoks darželinukės lygis.
O man tai baisus ir kvailas tas konservatorių klipas kur žiurkę degina..
Tu ką, patikėjai, kad Vilnių žiurkės užplūdo ?
Beje, prieš mėnesį pas mano tėtį (name gyvena, nedidelis miestelis) žiurkė buvo atėjusi-pamatėm, kad sofa odinė apgraužta taip žiaurokai, dėjo nuodus, galiausiai radom ją negyvą. Ir ką? Klykti, kad namus žiurkės užpuolė ar to miestelio valdžią kaltinti?
tai sakai meluoja spauda?jei visgi tai tiesa, tai manau taip mieste tai didele savivaldybes atsakomybe tai suziureti ir jas naikinti.
Geležinkelio stotyje lankstančias žiurkes vaizdo įraše įamžino vilnietis Andrejus. Facebook tinkle paviešintame įraše matyti, kaip graužikai laksto aikštėje, esančioje priešais geležinkelio stotį. Vienus praeivius tokie vaizdai piktina, kiti, kaip skelbia TV3 žinios, teigia prie to jau pripratę. Slepiasi kažkur. Taip po kojomis tai ne (nelaksto DELFI), pasakojo prie stoties sutikta moteris, tačiau neslėpė, kad yra tokių žmonių, kurie išsigąsta. Ypač jaunimas. Jos teigimu, graužikus pamačiusios merginos dažnai pradeda šaukti.