Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkimai į savivaldybių tarybas

tokiu atveju neįgaliųjų organizacijos atstovui turėtų būti byla už šmeižtą - kad matuzas reikalavęs atiduoti pinigus, paaukotus neįgaliesiems oficialiai...
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 07 25, 14:31)
Vilniaus apygardos teismas penktadienį išteisino buvusį Seimo narį Vitą Matuzą, kurį prokuratūrą kaltino kyšininkavimu ir sukčiavimu.

Teisėjas Stasys Lemežis paskelbė, kad byloje nėra jokių įrodymų, jog V.Matuzas būtų pasisavinęs pinigus per labdaros fondą.

Kad byloje nėra įrodymų dar nereiškia kad nekaltas. Kažin ar yra daug tikinčių tuo g.gif . Na bet nepagautas- ne vagis. Teisingai mj parašė- tai kažkas panašaus į Cosa Nostrą bigsmile.gif , lietuvišką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 25, 21:42)
Kad byloje nėra įrodymų dar nereiškia kad nekaltas.

Teismas išteisino, bet jis vis tiek kaltas blink.gif , nes kažkas kažkuom netiki.
Urbšys išjojo į Seimą ant šio arkliuko ir dabar dar ir savivaldybėje tąso dabartinį Panevėžio merą už virvučių. Pakalbėsime po kelerių metų šia tema, aiškiau bus kuo tikėti, o kuo nelabai verta.

Įdomiai Bačiulis 2012 m. apie šią istoriją rašė, įžvalgus diedas, neprikibsi.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 07 25, 22:39)
Teismas išteisino,  bet jis vis tiek kaltas  blink.gif

Reiškias nekaltas biggrin.gif . Bet aš tuo netikiu. Vat laukiu, nesulaukiu ar Štraupaitė bus pripažinta kalta. O tikrai žinau, kad kalta. Ne iš pletkų ax.gif . Šiauliuose irgi du buvo išteisinti irgi tikrai žinau, kad buvo kalti : http://www.lrytas.lt...reikalavimo.htm
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 07 25, 21:39)
Teismas išteisino,  bet jis vis tiek kaltas  blink.gif , nes kažkas kažkuom netiki.
Urbšys išjojo į Seimą ant šio arkliuko ir dabar dar ir savivaldybėje tąso dabartinį Panevėžio merą už virvučių. Pakalbėsime po kelerių metų šia tema, aiškiau bus  kuo tikėti, o kuo nelabai verta.

Įdomiai Bačiulis 2012 m. apie šią istoriją rašė, įžvalgus diedas, neprikibsi.

Mementoo .... Kai žmogus iš bendrabučio kambarėlio persikrausto iš pradžių į nuosavą namą, po to į užmiesčio sodybą, neparduodamas pirmojo namo... tai vadinama praturtėjimu? Kai gyveno iš verlo - neuždirbo, o iš mero algos - labai labai pelningai uždirbo, išlaikydamas dar kelis asmenis?

Per laidą pasako, kad atsiradusį milijoną deklruos, o deklaracijoje nepažymėta, o visi stt sako, kad tikrina deklaracijas, bet ne tv laidas? deklaracijos nesuėjo....

Panevėžy verslininkai veišai žinojo, kiek reikia mokėti, kad laimėtum konkursą... Manai, kas nors eis liudyti? neis, nes konkursų daugiau nelaimės...

Panevėžyje buvo įmonė, kuri laimėdavo visus savo profilio konkursus darbams ir praktiškai bankrutavo išėjus matuzui...

Manau, kad bus apeliacija...
Papildyta:
p.s. Matuzas žinomas ne tik palankiais įstatymais aludariams. jis - autorius projekto įstatymo, kuris panaikino PVM lengvatas vaikų knygoms. Kam tos knygos, jei alaus yra...
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 07 25, 22:39)
Teismas išteisino,  bet jis vis tiek kaltas  blink.gif , nes kažkas kažkuom netiki.
Urbšys išjojo į Seimą ant šio arkliuko ir dabar dar ir savivaldybėje tąso dabartinį Panevėžio merą už virvučių. Pakalbėsime po kelerių metų šia tema, aiškiau bus  kuo tikėti, o kuo nelabai verta.

Įdomiai Bačiulis 2012 m. apie šią istoriją rašė, įžvalgus diedas, neprikibsi.


P. Urbšys ant savo blaivaus proto arkliuko išjojo. Vienas įdomiausių ir protingiausių žmonių seime.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 07 26, 12:52)
P. Urbšys ant savo blaivaus proto arkliuko išjojo. Vienas įdomiausių ir protingiausių žmonių seime.

Dėl proto blaivumo sau palankiais sprendimais sutinku. Ypač protingai pasižymėjo dėl draudimo žemės pardavimui užsieniečiams. Protingos mintys taip ir liejosi debatuose doh.gif

Karusia, apšmeižti žmogų yra labai lengva, dėmę nuplauti- gali ir gyvenimo nepakakti. Jei jis kaltas, būsiu labai nuvilta, bet kol kas aš matau mažiausiai du veikėjus pabandžiusius manipuliuoti ir šmeižti , su tiesiogine nauda SAU. Ne Lietuvos labui.
Atsakyti
nu bliamba, tai jis tegul savęs nešmeižia - neperka nestato naujų namų iš vargano mero atlygnimų, prikelia sužlugusią Iglus, neprašo iš neįgaliųjų doh.gif draugijos grąžinti lėšų.... Lai jo vicemerai parduoda namus priemiestyje, kuriuos pasistatė per du vicemero metus... Kaip vicemeras naujas, taip naujas namas,,,

beje, pvm lengvatos nubraukimas knygoms buvo pats pirmasis jo projektas....
Atsakyti
Dalinuosi, aktualu :
""Panevėžio miesto Tarybos opozicija kategoriškai pasisako prieš, balsuojant dėl demokratiją paminančio savivaldybės reglamento. Valdantieji nusprendė atsitverti tvora nuo rinkėjų, užkimšdami burnas opozicijai. Nuo šiol klausimo taryboje svarstymo metu tarybos narys tegalės užduoti tik vieną klausimą ir turės suspėti paklausti per puse minutės. Po balsavimo priėmus sprendimą, replikuoti uždrausta. Sprendimo projektui dėl reglamento neatliktas antikorupcinis vertinimas. Demokratija užgniaužta. Taigi dabar kas galėtų paneigti, ar neruošiama dirva savanaudiškiems ir neteisėtiems sprendimams.
Tėvynės Sajungos - Lietuvos Krikščionių Demokratų atstovai Panevėžio miesto savivaldybės taryboje, dirbdami opozicijoje, informuoja rinkėjus apie valdančiųjų savivalę.
Pilnas pareiškimo tekstas yra adresu www.panevezys.lt puslapio kairėje, apačioje žiūrėti Tinklaraščiai ir Visada Jūsų."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mementoo: 27 rugpjūčio 2015 - 21:00
Klaipėdos tarybos narys Titovas eilinį kartą prisidirbo. Išvadino Lietuvą fašistine valstybe, nes ji neįsileido priešiškų Lietuvai asmenų į neaiškios paskirties forumą, organizuojamą Klaipėdos tarybos nario titovo.

"Lietuvos sprendimas į šalį neįleisti Latvijos piliečių Aleksandro Kuzmino ir Josefo Koreno plačiai skamba Rusijos propagandinėje žiniasklaidoje. Lietuvai skrieja kaltinimai fašizmu, žinoma, nutylint apie šių veikėjų finansines sąsajas su Kremliumi.

Priežasčių neįsileisti J.Koreno Lietuva turi daugiau negu vieną. Prokremliškos organizacijos „Latvija be nacizmo“ lyderis pasižymėjo ne tik viešais kaltinimais Lietuvai dėl menamo fašizmo propagavimo, bet ir parama Algirdui Paleckiui, kai šis buvo teisiamas dėl pasisakymų, kad Sausio 13-ąją „savi šaudė į savus“. Kartu su A.Paleckiu, J.Korenas yra Prancūzijoje registruotos prokremliškos organizacijos „Pasaulis be nacizmo“ prezidiume.

O štai A.Kuzminas – kur kas margesnė asmenybė. Šis Latvijos pilietis yra nevienareikšmiškai vertinamos Latvijos europarlamentarės Tatjanos Ždanok padėjėjas, o į Lietuvą siekė įvažiuoti kaip organizacijos „Latvijos žmogaus teisių komitetas“ atstovas.

Vizito tikslas – dalyvavimas Klaipėdoje rengtoje konferencijoje apie „etninį nacionalizmą“.

„Re:Baltica“ turimos „Latvijos žmogaus teisių fondo“ finansinės ataskaitos aiškiai ir nedviprasmiškai parodo, iš ko gyvena ši organizacija.

Ataskaitoje už 2014 metus nurodoma, kad pernai ši organizacija gavo daugiau kaip 94 tūkst. eurų paramos lėšų.

Beveik visa ši suma – iš Kremliaus išlaikomo Užsienyje gyvenančių Rusijos tėvynainių teisių gynimo ir paramos fondo („Pravfond“).

94 tūkst. eurų – tokią sumą Latvijos organizacijai Kremliaus išlaikomas „Pravfond“ skyrė praėjusiais metais.
Analogiška situacija – ir Latvijos organizacijos ataskaitoje už 2013 metus. Ten nurodoma, kad per metus įstaiga gavo daugiau kaip 69 tūkst. latų aukų. Skaičiuojant senosiomis abiejų Baltijos šalių valiutomis – apie 340 tūkst. litų.

Ir vėl – beveik viskas iš „Pravfond“: nurodoma, jog ši Maskvoje veikianti institucija „Latvijos žmogaus teisių komitetui“ skyrė 69,087 tūkst. latų.

Kitas 15min.lt ir tiriamosios žurnalistikos centro „Re:Baltica“ atliktas tyrimas parodė, kad Rusijos minkštosios galios įrankiu „Pravfond“ yra numegztas ištisas tinklas Baltijos šalyse. Vien Lietuvoje šis su V.Putino aplinka siejamas fondas remia mažiausiai tris organizacijas. "

http://www.15min.lt/...u-upe-56-524384

Klaipėdos tarybos narys Viačeslavas Titovas teigia, kad Lietuva yra fašistinė valstybė. Agnė Bilotaitė šiandien paragino Klaipėdos merą inicijuoti V.Titovo mandato nutraukimo procedūrą, nes tokiais pasisakymais jis galimai sulaužė priesaiką.
Kaži Grubliauskas kaip reaguos į pasiūlymą dėl Titovo?
Atsakyti
Apie kandidatus į savivaldybių tarybas :

3335 kandidatai 2017 metais valstybei sumokėjo 0 eurų mokesčių.
202 neturi turto ir pajamų (apskriti nuliai) - išlaikytiniai bedarbiai.
798 neturi pajamų (nulis).
1213 neturi jokio turto. Iš beturčių įdomesni egzemplioriai Andrius Budriūnas ir Tonis Dargelis (abu priklauso LVŽS) - vienas gavo beveik 167 tūkst. eurų pajamų, o sumokėjo 194 eurus mokesčių, kitas gavo beveik 213 tūkst. eurų, o sumokėjo 307 eurus mokesčių.
50 turtingiausių kandidatų iš tų, kurie gavo 0 pajamų ir sumokėjo lygiai 0 mokesčių visi kartu turėjo turto už beveik 11.5 mln. eurų. Turtingiausias iš jų, turto turintis už beveik 770 tūkst. eurų yra LVŽS partijos narys Rimvydas Vasiliauskas.

Žinok, ką renki.

VRK duomenys

P.S. Tai statistika, o ne reklama. Išžvejota kandidato, skelbiama nemokamai.

iš facebook
Atsakyti
nugi, ką pribalotiravom? ar mūsų balsas į dangų nuėjo?

mano apylinkėj komisija buvo didesnė už rinkėjų skaičių
Atsakyti