Įkraunama...
Įkraunama...

Rinkimai į savivaldybių tarybas

QUOTE(Ašaka @ 2015 05 20, 08:00)
"Neprotokoliškai" elgtis, mano galva, nėra smulkmena, juk ponas meras nėra privatus asmuo, jis yra aukščiausio rango miesto vadovas, priimantis aukščiausio rango svetimos valstybės (ir visai nesvarbu, kokios) atstovą.

Ir jei ponas meras yra chamas ir to nesupranta, negi nėra savivaldybėje tarnautojų, kurie jam patartų, kaip dera elgtis?


kaip protokoliškai? bendruomenė organizavo, buvo išvyka į Kryžių kalną.

skaičiau neseniai straipsnį apie tą merą, tiksliau, apie pašiurpusius žurnalistus dėl apdovanojimų įteikimo", o apdovanotasis visai kitaip papasakojo, nei žurnalistai šiurpo. Tai ir pastarąją informaciją vertinu su tuo nepasitikėjimo indeksu.
Atsakyti


dar apie tą "įvykį" Šiauliuose


Kaip kuriamos sensacijos arba Raganų medžioklė.

https://www.facebook...6319768795127:0
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 20, 11:01)
dar apie tą "įvykį" Šiauliuose
Kaip kuriamos sensacijos arba Raganų medžioklė.

https://www.facebook...6319768795127:0


Tai galbūt paaiškina situaciją, bet kaip suprasti du šio rašinėlio sakinius: "Asociacija "Karpatai" pakvietė Šiaulių miesto merą Artūrą Visocką net ne dalyvauti minėtame kryžiaus pastatyme, o "pagal galimybę prieš renginį susitikti su Ukrainos Ambasados atstovu" ir "Bet pono Yanchiyuk prašyme neprašoma priimti svečius Savivaldybėje, o prašoma pačio mero, garbės svečio teisėmis, atvykti prie Kryžių kalno."

O dar pasažas: "Taip pat keista nuotraukose matyti vieną garsų Šiaulių miesto tautodailininką, kuris neatstovauja nei miesto Savivaldybėi, nei ukrainiečių bendruomenei, bet yra labai nepatenkintas naujosios miesto valdžios požiūriu į jo, po visą miestą neteisėtai išbarstytą, kūrybą."

Kyla klausimas, ar viešoje vietoje, Kryžių kalne, negalėjo dalyvauti pašaliniai asmenys, nepriklausantys ukrainiečių benduomenei ir nedirbantys savivaldybėje? Ir, kitas dalykas, jei ukrainiečių suoliukas bei kūriniai yra pastatyti neteisėtai, kodėl savivaldybė nebaudžia juos pastačiusių ir nenugriauna?
Atsakyti
Daniel Lupshitz:
"Sovietai yra/buvo mėšlas.
Tam įrodymų neieškau, ir pro atviras duris nesiveržiu.
Pavyzdys: Vilniuje rasta iš žydų antkapių akmenų statyta elektros transormatorinė.
Atsirado daug teisuolių, kurie pasišovė išrinkti rankomis šitą absoliučią gėdą ir dabar laukia, kada teisiškai ir logistiškai tai bus galima padaryti.
Mes taisom sovietų palikimą.
Su šventu įtūžiu akyse.
Viskas gerai.


Nutikimas Kaune.
Buvusio Lietūkio garaže.
Toje vietoje kur buvo žudomi žmonės.
Kauno miesto mere, savivaldybės darbuotojai, kreipiuosi asmeniškai ir viešai.
Ar jūsų savivaldybė ir Jūsų vadovaujamos ūkio struktūros apeliuoja į tai kad visi žydai (mirę, nužudyti ir sudeginti, ir dar per klaidą gyvi) yra šiukšlės?
Apie šiukšlių konteinerius pastatytus šalia atminimo akmens (monumento) pagerbti žuvusiems Jums buvo pranešta.
Sakykit, praleidot, negirdėjot, nematėt, jums to neuždavė, ar šiaip sunku suprasti?
Kokia kalba paaiškint, kad šiukšlių konteinerių šioje vietoje nebus, vieta bus išvalyta ir sutvarkyta ir deramai prižiūrima?
Galiu penkiom ir dar ženklų.
Taigi, arba, Jūs, mieli ponai patraukiate šiukšlių konteinerius, arba tai padarysiu aš.
Laiko turit šiandien. Po to, barsimės."
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 20, 11:01)
dar apie tą "įvykį" Šiauliuose
Kaip kuriamos sensacijos arba Raganų medžioklė.

https://www.facebook...6319768795127:0

Mūsų lapė
Dabar norima ją nugriauti. Kaip ir gražiuosius suoliukus ax.gif . Principai. Tikiuosi žmonės pamatys ką išsirinko ir kitą kart balsuos galvodami.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 22, 22:28)
Mūsų lapė
Dabar norima ją nugriauti.


ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 22, 22:41)

Sakai? Na tada ramu bigsmile.gif . Ai, nebesakysiu ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 23 gegužės 2015 - 05:51
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 23, 06:50)
Sakai? Na tada ramu bigsmile.gif . Ai, nebesakysiu ax.gif ...


http://www.stv.lt/in...s/view/?id=4469

Čia apie tai? Na, kvailiai tuomet...
Atsakyti
Hibridinį Rusijos ir Ukrainos karą analizuojantys Lietuvos specialistai mūsų uostamiestyje pastebi naujus propagandinius manevrus, kurie jau įgauna gudriai užmaskuotų nedraugiškų Lietuvai veiksmų požymius. Po Klaipėdos miesto mero langais ant reklaminio stendo atsirado didelis plakatas, kviečiantis birželio 11-ąją Rusijos dienos proga pažiūrėti spektaklį ne apie ką kita, o apie dabar jau aneksuoto Krymo uostamiestį Sevastopolį. Afišoje puikuojasi ir aktorė, į beretę įsisegusi raudoną žvaigždę, o renginį finansuoja Rusijos Federacijos generalinis konsulatas Klaipėdoje. Pernai tos pačios įstaigos dabar jau buvęs generalinis konsulas uostamiestyje Vladimiras Malyginas net buvo išsiųstas iš Lietuvos kaip Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas. „Informacinis, įvairiais kultūros renginiais maskuojamas vietos gyventojų "apdorojimas" taikos metu yra tarsi artilerijos paruošimas prieš siunčiant pėstininkus į ataką“, - perspėjo Lietuvos kariuomenės analitikas Karolis Zikaras. Jo manymu, sprendimas rodyti spektaklį apie Sevastopolio uostamiestį kitame uostamiestyje - Klaipėdoje - nėra sutapimas, o gerai apgalvotas strateginis žingsnis galbūt rengiant žmones tolesnei, agresyvesnei prorusiškai propagandai.

Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lz...poligonu/202474
© Lietuvos žinios
Klaipėda tapo, netgi nebetampa, o tapo, neatspari. Tuoj mero kabineto lange pamatysime žvaigždę.
Atsakyti
Rasa Juknevičienė: "Kauno meras V. Matijošaitis pradėjo labai rimtai budinti Kauną. Antrame Tarybos posėdyje, be diskusijų, neinformavęs nei bendruomenės, nei mokyklos vadovų, uždarė seniausią Kaune Žaliakalnio pradinę mokyklą. Kad mokyklų mažėja, nėra jokia naujiena Lietuvoje. Bet uždaro mokyklėlę, į kurią žmonės veržiasi, kuri gyvybinga, kurioje yra stipri dvasia. Taip, reikia remonto, joje nėra tokių sąlygų, kaip naujosiose, tačiau pastatas - dar ne mokykla.
Žmonės kreipėsi į merą, parodė jam pompastišką "Vieningo Kauno" priešrinkiminį žurnalą "Budinkime Kauną", kuriame pažadėtas ypatingas dėmesys šiai mokyklai (žr. nuotraukas). Meras atsakė, kad tokių straipsnių jis net neskaito smile emoticon
Pažadą ištesėjo, dėmesį parodė - mokyklą uždarė. Be diskusijų. Kaip B. Gryzlovo Dūmoje. Juk tai ne vieta diskusijoms.
Buvau pakviesta į mokyklos tėvų susitinkimą. Pamačiau pabudusius".

FCB ir priešrinkiminiai šūkiai nufotografuoti ir įdėti.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2015 05 25, 21:06)
Bet uždaro mokyklėlę, į kurią žmonės veržiasi, kuri gyvybinga, kurioje yra stipri dvasia.


..., bet nepakeliama Kauno biudžetui. Dar Kupčinskas uoliai tai buvo išanalizavęs, tik pabūgo piketų.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 23, 06:50)
Sakai? Na tada ramu bigsmile.gif . Ai, nebesakysiu ax.gif ...


"Artūras Visockas ·
Labas vakaras. Apie "Geležinės lapės" pašalinimą kalba nėjo. Gerb. V. Puronui kadaise pateiktas pasiūlymas šį kūrinį padovanoti miestui, dėl įteisinimo galimybės.

Etaplius
Pataisėme. Apie "Geležinę lapę" kalbėjome su V. Puronu. Tai yra jo žodžiai."

http://etaplius.lt/s...-skardinimo-era
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 05 22, 22:28)
Dabar norima ją nugriauti. Kaip ir gražiuosius suoliukus ax.gif . Principai. Tikiuosi žmonės pamatys ką išsirinko ir kitą kart balsuos galvodami.


Jums tikrai tie suoliukai grazus? blink.gif Bet kokiu atveju, Lapes ir suoliuku negriauciau, nes pastaruju ir taip mazai, o Lape jau kazkaip isigyveno toj vietoj nors krastovaizi ir darko, mano nuomone. Bet likusius baisuoklius butinai. Kalbu apie "mena" prie arenos ir prie SPRC Prekybos ir verslo skyriaus doh.gif
Atsakyti