QUOTE(mementoo @ 2015 04 22, 21:59)
Kodėl naujausias? Sena idėja, seni metodai, pradžioje išmėginti Kėdainiuose. Truputį modifikavo, nes anas projektas jau keliauja į šiukšlyną, o žmonės iš pirmo karto pasirodo pamokos neišmoksta.
40 proc. ne rusijos, o rusijos surimio rinkos valdo lietuvis. Ar tai jums naujiena????
Atspėjote, nenusispaudžia ir nenusispaus, kol jie netaps valstybe iš didžiosios raidės. Tai mano mažas protestas prieš karą Ukrainoje.
40 proc. ne rusijos, o rusijos surimio rinkos valdo lietuvis. Ar tai jums naujiena????
Atspėjote, nenusispaudžia ir nenusispaus, kol jie netaps valstybe iš didžiosios raidės. Tai mano mažas protestas prieš karą Ukrainoje.
galima sakyti, naujiena. retai domiuosi skaičiais, jų ir pasidomėjus neprisimenu ir jie man mažai daro įspūdį. bet pasiskaičiau dabar. beskaitydama radau, kad tai išvis didžiausias Europoje surimio (hm, o kodėl liko neišanalizuoti koldūnų rinkos ypatumai Rusijoje) eksportuotojas (kažkur net, kad didžiausias surimio gamintojas pasaulyje). o jo ryšius (na, gerai, neįdomi ten kokia Ispanija) su Korėja jau išanalizavai?