QUOTE(mementoo @ 2015 04 20, 23:14)
normalios partijos yra sukurtos ir besiremiančios tam tikrais pamatiniais dalykais: naciai, komunistai, demokratai, socialdemokratai, konservatoriai, liberalai ir t.t. Kai partija sukuriama dirbtinai, siekiant patenkinti kieno nors garbės, valdžios troškimą, siekiant žlugdyti valstybę, paremti konkretų verslą, tai tokio ideologinio pagrindo nėra. Nėra normali partija sukurta lyčiai (moterų) , profesijai (artistų ) , nėra normali sukurta LLRA. Kas tas LLRA? Lenkams , rusams? Ką jie bendro turi, tik tai kad yra mažumos? Ar jų interesų, kaip mažumų negali patenkinti jų atstovai normalių partijų gretose? Kokio tikslo siekia partija, kai susiplaka abortų šalininkai ir priešininkai, ateistai ir tikintys, darbininkų ir oligarchų , suvaržytos ir neribojamos rinkos siekiantys? Ar jei esi rusas, negali būti konservatorius , liberalas ar kraštutinis dešinysis ar kairysis? Aš keliu klausimu, kokiu tikslu sukurta partija. Mano atsakymas siekiant tam tikrų, numatytų tikslų. Ne spontaniškai susikūrė., o konkrečiai- ne Lietuvos naudai. Finansavimas yra didelis. Kas finansuoja, iš dangaus pinigai nekrenta?. Jei jums tai demagogija, tai jūsų mąstymo ypatumas. Mano kitoks.
manai, kad LLRA sukurta dirbtinai? man šiaip nepriimtinas skirstymas į normalias ir nenormalias partijas, bet LLRA aš priešingai matau kaip natūralią reakciją (pradžioj organizacija ne kaip partija). su sava ideologija - visų pirma tautinis identitetas arba specifiniai tautinių mažumų interesai (ir aš sakyčiau "net", o ne "tik"). Tu labai teisingai statai klausimą, ar tuos interesus gali patenkinti "normalios" partijos. bet o kaip Tu sau į tai atsakai?
kad LLRA turi tikslą/-us, laikau faktu. ir kiek pamenu ši partija savo ištakose atsisijojo jau nepriklausomybės atkūrimo laikotarpiu. kad ne Lietuvos, tokios, kokią aš ją norėčiau matyti, naudai, tai taip. dėl finansavimo nieko nežinau. o galima plačiau? mieste, kuriame aš gyvenu, LLRA nei girdisi, nei matosi. (nu, ir kodėl kremlius "neinvestuoja" į Kauną? )
mes labai skirtingai mąstom, tas tiesa. aš matau vidinę problemą, Tu labiau išorinę, ta prasme kremliaus sukurtą ir kremliaus "maitinamą" (man nuoširdžiai nuo tų visų "kremliaus projektų", o jų būta nemažai (ir DP tokiu "buvo", ir žalieji, ir netgi tautininkai) užsiblokuoja kažkas )