QUOTE(mementoo @ 2015 04 06, 22:45)
Rad, tai jūs ratu mane varot. Juk parašiau didžiausią liberalų kliauzą ir kaltę. Viešai paskelbė, kad jie nesibičiuliaus su koloradais. Juk rašė, ar skaitėt/matėt? Guoga nuolat ant kulnų lipo paksui ir tomaševskiui ir tai buvo rodoma, kaip didžioji liberalų dorybė. Šimašius irgi pasiskelbė tyruoliu, Lietuvos šaunuoliu, Tomaševskio nedraugu. Juk buvo taip?
Partija yra rimta, ar bent jau tokia dedasi. Nevienadienė. Su programa ir kryptimi. Ir staiga, bach. Vilniuje viena programa, Klaipėdoje kita. Tie patys liberalai. Kaune- trečioji programa. Klaipėdoje, prieš sudarydami koaliciją, turėdami 12 balsų iš 30, pasikviečia koloradus su rozova! priešakyje, turinčius tik 4! balsus ir tik TADA sutaria, ką priimti į koaliciją, o ko ne. Nors prieš tai paleido savo rinkiminę programą, kokie jie antikoloradiniai. Ir tuo pat metu pasirodo ru portaluose informacija, džiaugsminga, kad puikūs rinkimų rezultatai, matijošaitis jautrus dėl savo verslo rusijoje, o grubliauskas dėl uosto veiklos ir rusijos įtakos , primenu Klaipėdoje yra be galo aktyviai veikianti ambasada.
Tai ir yra įrodymas. Todėl ir išliejau savo pasipiktinimą pateikdama konkretų faktą.
man neužkliųva sudaromos koalicijos ir neišvengiamo poreikio, kai nėra pasirinkimo galimybės, kai visos jėgos yra apylygės ir norima bei privaloma pasiekti kompromisą. Turėtų tie tomaševskininkai bent 8 balsus. O dabar 12 nusileidžia prieš 4 statomas sąlygas. Va tai ir laikau apgailėtinu liberalų negebėjimu išlaikyti galią. Jautrumu šantažui.
neskaičiau/nemačiau. liberalai, labai platu. jei susiaurinsim iki oficialaus LS pareiškimo, pripažinsiu, kad jau nebekorektiška. o toks buvo? Guoga ir Šimašius dar ne LS. tai, kad išsiskiria bendrapartiečių nuomonės tam tikrais klausimais, nelaikau yda. tai, beje, būdinga ne tik minėtai partijai.
kaip suprantu, maišai kryptį su koalicijos partneriais (programos kaip ir žiauriai jų juokingi šūkiai kiekvienai savivaldybei skyrėsi, ir tai normalu, nes programos orientuotos į lokalias problemas). laikau norma, kad tam tikruose miestuose savą programą lengviau įgyvendinti su skirtingais partneriais (gal tiksliau su skirtingom personom).
vat dėl to "nusileidžia" ir "statomas sąlygas" Tu mano seną klausimą ir praleidai.