QUOTE(paštininkė @ 2015 03 14, 19:21)
Ojetau, moteros. Baikit. Nei aš kandidatuoju, nei aš štabo narė, nei aš apskritai Kaune gyvenu. Tiesiog - parašiau iš principo, kad negalima. Na, pagal įstatymus. Gal aš ir neteisi. Bet tokios reakcijos tikrai nesitikėjau...
Labai su tuo sutinku: balsuoti reikia sąmoningai, ramiai apsisprendus. Todėl ir palikta viena tylos diena po visų rinkimų batalijų. Nusiraminti, apgalvoti, apsisispręsti ir balsuoti. Bet tai juk taip elementaru, kad keista, jog tai reikia įrodinėt.
Pacituokit tą įstatymą konkrečiai - panagrinėsim, ar išties negalima, kaip kad driokstelėjot. O reakcija kuo nepatiko? Negalima politinė reklama. Ar suprantate, kad ne viskas yra politinė reklama? Tai tas "apgalvoti" diskusijų metu be politinės reklamos spaudimo ir vyksta. Analizuojama tai, kas rinkiminės kampanijos metu per politinę reklamą pasakyta. Kad suspėt padaryti sąmoningas ir apsvarstytas, išdiskutuotas išvadas (t.y. apsispręst) iki to momento, kai jau teks balsuoti.
Beje, kodėl liberalai su konservatoriais draugauja nacionaliniu lygiu ir Vilniuje, o Kaune - ne? Neremia konservatorių Kaune, nes tikisi V.Matijošaičio pergalės ir postų (kaip kad Mikaitis)? Dešiniosios partijos - o pasirodo gali kenkti viena kitai...