Įkraunama...
Įkraunama...

Darbu kainos šiai dienai 4

QUOTE(gllop @ 2017 03 22, 00:39)
Račiokas 30 eur val.

tik račiokas, arba teleskopinis pakrovėjas jei reikia tik augalinį sluoksnį nuimti nuo didesnio ploto, bobkatas žaist visą dieną ar dar ilgiau, tad bendroje sumoje 1 ir 2 variantas gerokai pigiau gausis.
Atsakyti
kokia siais laikais klinkerio murijimo kaina? Ir jei kas daretes, kokia iseiga /kiek kainuoja tas spec. misinys klinkerio murui?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2017 04 04, 11:19)
kokia siais laikais klinkerio murijimo kaina? Ir jei kas daretes, kokia iseiga /kiek kainuoja tas spec. misinys klinkerio murui?

Labai aktualu ir man 4u.gif

Taip pat domina paprastu silikatiniu plytu murijimo kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2017 04 04, 11:12)
Labai aktualu ir man  4u.gif

Taip pat domina paprastu silikatiniu plytu murijimo kaina  ax.gif

55*60€ už m౩
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2017 04 04, 11:12)
Labai aktualu ir man  4u.gif

Taip pat domina paprastu silikatiniu plytu murijimo kaina  ax.gif

55-60€už kubą.
Atsakyti

Labai aktualu ir man 4u.gif

Taip pat domina paprastu silikatiniu plytu murijimo kaina ax.gif

klinkeris labai skirtingas nuo 23eukvadratas-iki daug priklauso ko norit  atskirai dar siltinimas .Baltu plytu uz 60 euru kuba asmeniskai as nemuriciau Kaune skaiciojama kvadratais ne kubais 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 19 balandžio 2017 - 18:38
QUOTE(Loreciukaz @ 2017 04 04, 11:19)

Klinkerio išmūrinimas plius apšildinimas 35 eur/kv. Spec. mišinio nepirkom, maišėsi viską patys, mes tik parūpinom medžiagas. Alytus.
Atsakyti
Gal kas tinkavotes nama paskutiniu metu dekoratyviniu tinku?Kokia kaina kvadratinio metro su medziagomis (be apsiltinimo,vien armavimas,tinkas ir tinkavimas)? Man pasiule 16 eur/m² .
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali rekomenduoti santechnika (pravedimui nuo nuoteku irenginio i nama ir isvedziojimui po nama) - kanalizacija ir vanduo. Nesinori permoketi, bet ir neiskom pigiausio varianto, kaip sakant kokybes ir kainos santykio smile.gif

veiksmas Vilniaus raj.

taip pat gal zinot ir kokybiskai irengianciu grindini sildyma ?

p.s. turbut idealu butu ne imone o zmogus(zmones) dirbantys individualiai ir kurie rupinasi savo vardu bei darbu kokybe smile.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2017 04 27, 10:09)
Sveiki,

Gal kas gali rekomenduoti santechnika (pravedimui nuo nuoteku irenginio i nama ir isvedziojimui po nama) - kanalizacija ir vanduo. Nesinori permoketi, bet ir neiskom pigiausio varianto, kaip sakant kokybes ir kainos santykio smile.gif

veiksmas Vilniaus raj.

taip pat gal zinot ir kokybiskai irengianciu grindini sildyma ? 

p.s. turbut idealu butu ne imone o zmogus(zmones) dirbantys individualiai ir kurie rupinasi savo vardu bei darbu kokybe smile.gif

Aciu

prie to pačio, kokios kainos, grunto paruošimas polistirolo sudėjimui ant smėlio, grindiniam šildymui polistirolas 20 cm, ir grindinio vamzdukų išvedžiojimas, ir betonavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajota: 27 balandžio 2017 - 19:14
QUOTE(Vajota @ 2017 04 27, 19:12)
prie to pačio, kokios kainos, grunto paruošimas  polistirolo sudėjimui ant smėlio, grindiniam šildymui polistirolas 20 cm, ir grindinio vamzdukų išvedžiojimas, ir betonavimas

silpnai su 20, deciau bent 30.
betonavimas budavo 6-8 EUR uz kv.m cia su medziagom priklausomai nuo storio
grunto tankinimas ~2 EUR uz kv.m budavo
o va vamzduku ir polistirolo sudejimo nepasakysiu, viska pats dariau smile.gif
Atsakyti
[quote=tomasdidelis,2017 04 16, 17:02]
55*60€ už m౩
[/quote]
<p>klinkeris labai skirtingas nuo 23eukvadratas-iki daug priklauso ko norit  atskirai dar siltinimas .Baltu plytu uz 60 euru kuba asmeniskai as nemuriciau Kaune skaiciojama kvadratais ne kubais </p>
[/quote]
Pas mus ima uz plytos vnt , nuo 50-65cnt /vnt , vatos kv.m nuo 2-7 euru
Atsakyti