Kokia laminato klojimo kaina ?
QUOTE(Ingese @ 2016 02 14, 09:25)
Kokia laminato klojimo kaina ?
Mane palyginimui domina ir medinių grindų dėjimo, šlifavimo kaina.
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 02 14, 01:09)
Ten už 100 m maždaug yra tarsi buvęs kaimas, gyvena nemažai žmonių. Manau nebūtų bėdos.
Turim sodybą kaime, kai pirkom galvojom, kad taip pat bėdos nebus, nes elektros linija pakelėje nuo sodybos už 15 metrų. Dėl pajungimo bėdos nebuvo, pajungė, bet davė tik 5kw, nes senas kaimas, sena linija, daugiau galios nėra mums kaip ir užtenka, nes nuolat negyvename, bet nuolat gyvenant 5kw tikrai būtų per mažai
Papildyta:
QUOTE(Verteris @ 2016 02 14, 11:09)
Geriausia būtų, kad dabartinis savininkas į ESO parašytų prašymą elektros pajungimo tech. sąlygoms, ten ir bus parašyta kur ir kaip pasijungti bei nereiks čia spėlioti. Prašymas nemokamas, kiek pamenu.
Jei čia kalbama tik apie sklypą, tai vargu ar gali gauti dabartinis savininkas technines sąlygas, nes paraiškos pateikimui vienas iš reikalingų dokumentų yra statybos leidimas
QUOTE(Zirzille @ 2016 02 14, 12:06)
Jei čia kalbama tik apie sklypą, tai vargu ar gali gauti dabartinis savininkas technines sąlygas, nes paraiškos pateikimui vienas iš reikalingų dokumentų yra statybos leidimas
Netiesą sakote. Statybos leidimo gavimui reikia prie namo projekto pateikti pasijungimo prie elektros tinklų tech. sąlygas ir elektros tinklo projektą. Čia prieš kelis mėnesius mano asmeniškai praeitas etapas Vilniaus mieste. Elektros tech. sąlygų prašymui pakanka tik sklypo nuosavybės dokumento ir plano, galima ir skanuotus dokumentus per manoelektra.lt (dabar turbūt gile.lt) nusiųsti ir per kelias dienas duoda atsakymą kur ir kaip reikia pasijungti.
QUOTE(Verteris @ 2016 02 14, 17:40)
Netiesą sakote. Statybos leidimo gavimui reikia prie namo projekto pateikti pasijungimo prie elektros tinklų tech. sąlygas ir elektros tinklo projektą. Čia prieš kelis mėnesius mano asmeniškai praeitas etapas Vilniaus mieste. Elektros tech. sąlygų prašymui pakanka tik sklypo nuosavybės dokumento ir plano, galima ir skanuotus dokumentus per manoelektra.lt (dabar turbūt gile.lt) nusiųsti ir per kelias dienas duoda atsakymą kur ir kaip reikia pasijungti.
Turbūt mes kalbame apie skirtingus dalykus, nes aš turėjau galvoje paraišką elektros įvadui su kuriuo išduodamos ir techninės sąlygos. Iš eso.lt:
Surinkite šiuos dokumentus:
Asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas, pateikiamas KAC
Registrų centre išduodamus dokumentus:
- statinio nuosavybės dokumentas,
- žemės sklypo ribų planas su pažymėta apskaitos prietaiso įrengimo vieta (plane pažymėkite X).
Savivaldybėje išduodamą statybos leidimą, jei jis reikalingas.
Jeigu nesate objekto savininkas, reikalingas notaro patvirtintas įgaliojimas (jame turi būti pažymėta, kad objektas tinkamas visiems darbams, susijusiems su elektros įvedimu.
Jeigu objektas ar sklypas priklauso keliems asmenims, reikalingas pateikti laisva forma surašytą sutikimą.
Jeigu jūs turite galvoje kažkokį kitokį prašymą tik techninėms sąlygoms, tada gal yra taip kaip jūs rašote
QUOTE(Zirzille @ 2016 02 14, 17:11)
Turbūt mes kalbame apie skirtingus dalykus, nes aš turėjau galvoje paraišką elektros įvadui su kuriuo išduodamos ir techninės sąlygos. Iš eso.lt:
- žemės sklypo ribų planas su pažymėta apskaitos prietaiso įrengimo vieta (plane pažymėkite X).
Jeigu nesate objekto savininkas, reikalingas notaro patvirtintas įgaliojimas (jame turi būti pažymėta, kad objektas tinkamas visiems darbams, susijusiems su elektros įvedimu.
Jeigu objektas ar sklypas priklauso keliems asmenims, reikalingas pateikti laisva forma surašytą sutikimą.
Jeigu jūs turite galvoje kažkokį kitokį prašymą tik techninėms sąlygoms, tada gal yra taip kaip jūs rašote
Aha, irgi radau šitai ESO puslapyje. Man asmeniškai pakako tik sklypo nuosavybės dokumento (be jokios apskaitos prietaiso vietos) ir plano, viską jie tose man išduotose sąlygose patys surašė.
QUOTE(Verteris @ 2016 02 14, 19:39)
Aha, irgi radau šitai ESO puslapyje. Man asmeniškai pakako tik sklypo nuosavybės dokumento (be jokios apskaitos prietaiso vietos) ir plano, viską jie tose man išduotose sąlygose patys surašė.
O mums neužteko reikėjo visko, kas yra išvardinta, viską teikėm per manoelektra.lt, kai ką reikėjo ir patikslinti. Naujai statomame name elektrą turime kiek ilgiau nei mėnesį, tai praėjo gal pora mėnesių, kai su Eso bendravome, bet aš kalbu konkrečiai apie situaciją, kai pildai paraišką įvadui gauti ir kartu išduodamos ir techninės sąlygos.
Jei yra galimybė rašyti kažkokį prašymą Eso tik techninėms sąlygoms išsiimti, o ne pildyti paraišką prijungimui, tuomet gal yra kitaip, bet pildant paraišką įvadui, paprastai, reikalingas statybų ledimas
QUOTE(simkas @ 2016 02 09, 15:57)
Sveikas, minejau kad gipsokardoncikus gerus zinai, kokiam cia mieste? Man reikia Vilniuje, tiksliau Naujoje vilnioje, visu sienu pertvaras ir lubas isdeti.
taip pat reiktu stoga apsildinti gal irgi galetum kazka rekomenduoti?
Is anskto dekoju!
Simonas
taip pat reiktu stoga apsildinti gal irgi galetum kazka rekomenduoti?
Is anskto dekoju!
Simonas
Mes isirenginejam nama. Kaip tik mum baige praita savaite viska su gipsu,lubas ,pertvaras. Superiniai darbininkai. Jokiu priekaistu. Ir berods jis gyvena naujoj vilnioj. Jei domina duosiu kontaktus
QUOTE(MadlenaX @ 2016 02 16, 11:03)
Sveiki, kiek dabar kainuoja stogo siltinimas - darbo ir medziagu? Aciu.
Uzduotas klausimas, kuris turi daugiau klausimu, negu atsakymu
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 02 16, 13:23)
Uzduotas klausimas, kuris turi daugiau klausimu, negu atsakymu
Ex, nu mastau apie vata... O kokio storio sluoksnio reikia, kol kas nezinau...