QUOTE(syri @ 2015 05 05, 12:43)
Tiesa. Temoje kalbėta.
Kuo daugiau keleiviai turės mantos su savimi (striukės, rankinukai, tašytės, pledai....), tuo daugiau šansų, kad ant jūsų bagažo bus užklijuotas lipdukas ir bus paprašyta palikti prie trapo. jei turėsit 1 vienintelį bagažo vienetą, 99%, kad jumis nesusidomės.
Bėgti į lėktuvus nereikia (nebent patinka) - keleiviams biliete yra priskirtos vietos
Na bet jeigu tu stovesi kazkur gale, tai garantuotai kad tavo rankini paims i bagazo skyriu, nebent bus labai mazas, kuris tilps po kede. Ne karta ta maciau.
Papildyta:
QUOTE(askyrex @ 2015 05 12, 23:29)
Sveiki,
Ryanair puslapy rašo, kad plastikinio maišelio dydis turi būti ne didesnis nei 20x20cm. Tačiau pagal šiuos matmenis kurį turiu, nelabai kas telpa. Ar žiūri jie tą maišelio dydį ar galima ir su didesniu praslyst?
Manau,kad priklauso nuo darbuotojo kuris tave tikrins. Nezinau, kaip Lietuvoj, bet bent jau Londone tai pastoviai jie mojuoja pries nosi tais maiseliais, tipo paziurekit kokio dydzio jis turi buti. Labai daug kas nuo darbuotojo priklauso. Mano drauge praslydo su medaus tikrai ne 100ml stiklainiu, kuris net maiselyje nebuvo. Darbuotojas mate, paklause kas ten yra, ji pasake kad medus ir jis ja praleido. Kita drauge isvis jokio maiselio neturejo, tiesiog viska buvo i savo kosmetine susidejus ir nieks nieko nesake. O as esu gavus pastaba, kad maiselis turi butinai uzsidaryti sandariai, nes buvo pergrustas. Taip, kad ziurint ant ko 'uzsirausit'
Bet as niekad nerizikuoju po ivykio, kai teko ismesti visa maiselio turiny
Papildyta:
Nezinau i kokia tema parasyti man rupima klausima, tikiuos kzkas atsakys. Jeigu perku skrydi i tarkim Londona ir is ten i kazkur kitur ta pacia diena, tai ar reikia pilnai iseiti ir vel per nauja ieiti, jeigu tai ne jungiamasis skrydis? Tikuos supratot ka turejau 'raumeny'