Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(laiminga pora @ 2016 02 05, 08:59)
Sveiki, gal zinote kodel Ryanair pasirenkant biletus 2 suauge + 1 vaikas  bileto kaina zmogui raso 75eu,pasirenkant  tik 2 suauge kaina zmogui 64 eu?
Jei as pirksciau 2 biletus ir paskui 1 atskirai darant chek inn  greiciausiai mus ismetys ir nepasodins kartu?
aciu.

ko gero tik du bilietai yra už tą mažesnę kainą.
O dėl sėdėjimo nesi tikras net ir tuo atveju, kai perki bilietus kartu, kad ir sėdėsi kartu

Iš mano patirties, kiek registravau atskirai pirktus bilietus, tiek gaudavau skirtingas vietas
Atsakyti
man anksčiau kartu perkant ir nurodant , kad vienas iš keleivių bus vaikas, gaudavosi didesnė suma, nei nurodyta žmogui. Dabar jau, kai išaugom, tai perku du suagusiems ir normaliai rodo kainą. Aš net pagalvojau, kad nepilnamečiams dėl kažkokių priežaščių brangesni bilietai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2016 02 05, 09:40)
man anksčiau kartu perkant ir nurodant , kad vienas iš keleivių bus vaikas, gaudavosi didesnė suma, nei nurodyta žmogui. Dabar jau, kai išaugom, tai perku du suagusiems ir normaliai rodo kainą. Aš net pagalvojau, kad nepilnamečiams dėl kažkokių priežaščių brangesni bilietai g.gif

Bilietu kaina vienoda, tiek vaikam, tiek suaugusiem, tiesiog yra like 2 bilietai uz ta kaina, jei pasirenka 3, tai rodo visus tris uz brangesne kaina.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2016 02 05, 11:40)

pastoviai perku vaikams vaikiškus ir ta pati kaina
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2016 02 04, 20:49)
Norejau paklausti, ar yra kokia mokesciai perkant Ryanair svetaineje. Tarkim jei matau kaina pirmyn atgal 110€ tai galutiniame zingsnyje tiek ir sumokesiu? Nes skrendu .lt  tam paciam reisui 115€ ir raso mokestis asmeniui 4 e. Idomu jis jau iskaiciuotas i ta 115€ ? Aciu jei kas atsakys.
P.S kada tiketis ryanair akcijos. ? Domina butent i Roma geguzes men.

Tiek ir kainuos - 110 e. Tik jie nepamirš pasiųlyti papildomų mokamų paslaugų - lagaminai, išperkamos vietos, mašina, priminimas sms, .... jei jums nieko daugiau nereikia, tai su debetine tiek mokėsite. Mokant kreditine prisideda euras maždaug (priklausomai nuo bilieto kainos).
Dėl skrendu.lt nžn., čia jau reik jų taisykles skaityt.
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kodel Ryanair pasirenkant biletus 2 suauge + 1 vaikas  bileto kaina zmogui raso 75eu,pasirenkant  tik 2 suauge kaina zmogui 64 eu?
Jei as pirksciau 2 biletus ir paskui 1 atskirai darant chek inn  greiciausiai mus ismetys ir nepasodins kartu?
aciu.

Todėl, kad visų trijų biletų po 64 eur nėra. Greiciausiai 1 ar 2 bilietai yra po 64 eur. o kiti - po 75 eur.todėl pateikus užklausa trims biletams, jie visiems duoda kaina po 75 eur.

Perkant atskrai biluetus, check-in metu greičiausia irgi duos atsitiktins vietas.
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2016 02 03, 21:11)
Siandien neblogu kainu rugsejui i Maljorka, Chanija ismete 4u.gif gal ir kitom kryptim, tik kai nedomina, tai neziuriu mirksiukas.gif

Dekui, prigriebiau tevam i Kreta rugpjuciui labai padoria kaina! 4u.gif
Atsakyti
Cia vienas pastebejimas kuri netycia atradau nagrinedama Ryanair mobilia programele. Jei nenusipirkot registruoto bagazo pirkdami bilietus, o paskui apsigalvojot, tai perkant per mobilia programele jis kainuoja pigiau nei pirktumet per kompa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2016 02 06, 09:50)
Cia vienas pastebejimas kuri netycia atradau nagrinedama Ryanair mobilia programele. Jei nenusipirkot registruoto bagazo pirkdami bilietus, o paskui apsigalvojot, tai perkant per mobilia programele jis kainuoja pigiau nei pirktumet per kompa smile.gif

O ant kiek pigiau iseina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 02, 15:53)
Sveiki,gal kas uzmate vasarai papigiai skrydzius is Vilniaus ar Kauno?Nsvarbu kur,bet kad butu jura ir saule.Aciu is anksto.

man rodos atostogų kryptimis pigesnių nei 55 eurai bilietų šiemet nebuvo...

aciu.

as labai dažnai perku atskirai bilietus. mano šeimyna 5 vnt, tai dažnai būna, kad perku pirma tiek bilietų kiek yra pigesne kaina. kai daraai chekiną tai išmėto. kažkada kai pirkau 3 "reisais" 9 bilietus, tai 6 vnt buvo vienoje eilėje, o kiti trys pačiam lėktuvo gale. nors chekiną dariau visiems is eilės. t.y. manau dalina vietas maždaug iš priekio, poto iš galo, poto vėl iš priekio. bent jau man tada taip gavosi.
Atsakyti
QUOTE(laiminga pora @ 2016 02 06, 17:46)
O ant kiek pigiau iseina? smile.gif

Kai ziuriu kompe tai 15 kg 20 Eur i viena puse, o per mobilia programele rodo 15 Eur
Atsakyti
QUOTE(astonja @ 2016 02 08, 13:13)
Kai ziuriu kompe tai 15 kg 20 Eur i viena puse, o per mobilia programele rodo 15 Eur

o kg tiek pat ir ten ir ten?
Atsakyti