Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

Kaip vilnuje smarkiai lagaminus tikrina.... mano ant ribos tok kokiu 1-2 cm storesnis
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2016 02 02, 16:49)
Kaip vilnuje smarkiai lagaminus tikrina.... mano ant ribos tok kokiu 1-2 cm storesnis

na man smarkiai netikrino bet niekada negali būti įsitikinęs, kad nepatikrins
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2016 02 02, 17:49)

Tai kad tie rėmai didesni nei nurodyta. Mano irgi buvo per didelis pora centimetrų, tai pati patikrinimui pasimatavau, laisvai tilpo ir dar vietos liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 02 02, 20:35)
Tai kad tie rėmai didesni nei nurodyta. Mano irgi buvo per didelis pora centimetrų, tai pati patikrinimui pasimatavau, laisvai tilpo ir dar vietos liko  bigsmile.gif

Užmiršau pridurti kad mano buvo aukštesnis, ty ratukai pora cm viršijo
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 02, 16:53)
Sveiki,gal kas uzmate vasarai papigiai skrydzius is Vilniaus ar Kauno?Nsvarbu kur,bet kad butu jura ir saule.Aciu is anksto.

klausimas kiek Jums yra papigiai? iš kauno liepą į kosą apie 110eur (abi pusės)
iš vilniaus į barseloną liepą apie 130eur (abi pusės)
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2016 02 03, 13:23)
klausimas kiek Jums yra papigiai? iš kauno liepą į kosą apie 110eur (abi pusės)
iš vilniaus į barseloną liepą apie 130eur (abi pusės)

Tiek as ir pati matau.Klausimas pigiau tai apie 50-70 euru.O jei dar pigiau dar geriau.Bet bet kurioj situacinoj aciu.Savaitgali uzsiimsiu tuo rimtai.Galvojau gal seip yra uzmaciusiu.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 03, 13:31)
Tiek as ir pati matau.Klausimas pigiau tai apie 50-70 euru.O jei dar pigiau dar geriau.Bet bet kurioj situacinoj aciu.Savaitgali uzsiimsiu tuo rimtai.Galvojau gal seip yra uzmaciusiu.

na vasaros laikotarpiui tai vargu ar rasit už 50 eurų... nebent jungtinį skrydį daryti blush2.gif bet jei rasit ką, pasigirkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 02 03, 12:31)

jei rasit pasidalinkit, aš ir tokių paieškose ...
Atsakyti
Butinai merginos parasysiu ka radau.
Atsakyti
Siandien neblogu kainu rugsejui i Maljorka, Chanija ismete 4u.gif gal ir kitom kryptim, tik kai nedomina, tai neziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar yra kokia mokesciai perkant Ryanair svetaineje. Tarkim jei matau kaina pirmyn atgal 110€ tai galutiniame zingsnyje tiek ir sumokesiu? Nes skrendu .lt tam paciam reisui 115€ ir raso mokestis asmeniui 4 e. Idomu jis jau iskaiciuotas i ta 115€ ? Aciu jei kas atsakys.
P.S kada tiketis ryanair akcijos. ? Domina butent i Roma geguzes men.
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kodel Ryanair pasirenkant biletus 2 suauge + 1 vaikas bileto kaina zmogui raso 75eu,pasirenkant tik 2 suauge kaina zmogui 64 eu?
Jei as pirksciau 2 biletus ir paskui 1 atskirai darant chek inn greiciausiai mus ismetys ir nepasodins kartu?
aciu.
Atsakyti