Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(bjaurybe @ 2016 01 16, 22:38)
nemokamai tik prieš 7 dienas, nors man irgi išmetė, kad galiu pildyt prieš 30 d., gerai, kad dukra liepė laukt ir nepildyt, ji dažnai skraido, tai žino, o paskui jau įsigilinus jų puslapį perskaičiau, kad nemokamai tik prieš 7 dienas ax.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 15, 14:54)
As irgi susidariau su tuo, tikrai nepigs. Ypatingai jeigu sezonas ir norit kur prie juros. As dar ka pastebejau, ryanair skaiciuoja kiek kartu is to pacio kompiuterio buvo uzeita i svetaine ir ziureta tam tikra kelione. Nes buna taip kad ziurineji ir staigiai sokteli kainos, tai as rekomenduoju pirkti vos ne per pora dienu nes kitaip bus brangiau jei tempsit ir ziuresit simta kartu ta pacia krypti.

drinks_cheers.gif tikrai taip...man ne syki pasitvirtino...
Atsakyti
Kiek kainuoja perrašyti bilietą?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2016 01 21, 17:37)

Vardo keitimas kainuoja 110 Eurų.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2016 01 21, 18:37)

per 24 val. keičia nemokamai, rašykite čia https://www.ryanair....fined-undefined, reikia nurodyti skrydžio nr., man pakeitė be problemų, gausite į paštą naują laišką su jau teisingu vardu ax.gif
Atsakyti
sakykit, Berlyno Šenefeldo SXF oro uostas kokio dydžio? Palyginti su Oslo Rygge, Kauno, Vilniaus, Alikantės ar Bremeno. Lengvai susiorentuos skrydžių naujokas?
Atsakyti
Aciu 4u.gif mamai dovanojau gimtadieniui kelione su savim, ji pranešė kad nenori skristi doh.gif tai noriu pakeisti vardą pavardę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 27 sausio 2016 - 22:39
Sveiki, help.gif help.gif help.gif ką tik nusipirkau bilietus, tačiau pavardes įrašiau vietoj raidžių "č" raides "c"? Asmens tapatybės kortelėse pavardės įrašytos su "č" wink.gif Ar čia bus blogai, kad neatitinka? Ar taip ir turi būti? Anksčiau visada rašydavau be "č", bet rodos ir kortelėj nebuvo lietuviškų raidžių .... Nebežinau, pasimečiau... Atsakykit prašau kas skraidote ir žinote ar čia keisti ar ne tas raides? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2016 01 28, 09:52)
Sveiki,  help.gif  help.gif  help.gif ką tik nusipirkau bilietus, tačiau pavardes įrašiau vietoj raidžių "č" raides "c"?  Asmens tapatybės kortelėse pavardės įrašytos su "č" wink.gif Ar čia bus blogai, kad neatitinka? Ar taip ir turi būti? Anksčiau visada rašydavau be "č", bet rodos ir kortelėj nebuvo lietuviškų raidžių .... Nebežinau, pasimečiau... Atsakykit prašau kas skraidote ir žinote ar čia keisti ar ne tas raides? 4u.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif , mano vardas su paukščiuku, bet visada vedu be, jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2016 01 28, 10:58)
Viskas gerai  mirksiukas.gif , mano vardas su paukščiuku, bet visada vedu be, jokių problemų  smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif o tai visai pasimečiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 01 25, 13:04)
sakykit, Berlyno Šenefeldo SXF oro uostas kokio dydžio? Palyginti su Oslo Rygge, Kauno, Vilniaus, Alikantės ar Bremeno. Lengvai susiorentuos skrydžių naujokas?

Skridome i SXF pries 5 metus, tad nelabai pamenu, bet tikrai nera didelis, susiorentuoti lengva. Tik vat lagaminus liepe visiems is eiles kist i tuos Ryanairo matuoklius 100%, net ir maziausiais rankines.
Atsakyti
Sveiki,gal kas uzmate vasarai papigiai skrydzius is Vilniaus ar Kauno?Nsvarbu kur,bet kad butu jura ir saule.Aciu is anksto.
Atsakyti