Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 15, 14:54)
As irgi susidariau su tuo, tikrai nepigs. Ypatingai jeigu sezonas ir norit kur prie juros. As dar ka pastebejau, ryanair skaiciuoja kiek kartu is to pacio kompiuterio buvo uzeita i svetaine ir ziureta tam tikra kelione. Nes buna taip kad ziurineji ir staigiai sokteli kainos, tai as rekomenduoju pirkti vos ne per pora dienu nes kitaip bus brangiau jei tempsit ir ziuresit simta kartu ta pacia krypti.

aš tai šituo netikiu, specialiai bandžiau kiekvieną dieną visą mėn tikrindavau kainą ir galų gale papigo
Atsakyti
http://www.pigusbili...es-kuponas-cia/
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 01 15, 15:57)
aš tai šituo netikiu, specialiai bandžiau kiekvieną dieną visą mėn tikrindavau kainą ir galų gale papigo

na as jau dviejus metus perku, ir manopraktikoj yra kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 15, 20:23)
na as jau dviejus metus perku, ir manopraktikoj yra kitaip smile.gif

aš perku nuo seniau, bet manau čia tikrai nėra ginčų objektas, nes tą girdėjau iš kelių šaltinių, tiesiog mano bandymu nepasitvirtino, bet nereiškia, kad ta nepasitvirtina ir kitiems
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif noriu pirkti bilietus ir skristi su mama, korta kuria turiu ir norejau atsiskaityti yra maestro, reikia master, jos pagaminimas užtruks. Ar galiu uz bilietus atsiskaityti vyro korta? Ačiū! Ir SORRY, jei apie tai kalbėta anksciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 16 sausio 2016 - 12:16
QUOTE(Nonna @ 2016 01 16, 14:14)
Reikia pagalbos  4u.gif noriu pirkti bilietus ir skristi su mama, korta kuria turiu ir norejau atsiskaityti yra maestro, reikia master, jos pagaminimas užtruks. Ar galiu uz bilietus atsiskaityti vyro korta? Ačiū! Ir SORRY, jei apie tai kalbėta anksciau  4u.gif

Tai aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai galite, prieš porą dienų pati taip pirkau, su tom kortelėm sudėtinga, pirkdavau per kitas svetaines, bet šį kart teko per jų svetainę pirkt ax.gif
Atsakyti
As zinau kad rasau ne i sia tema, tiesiog kituose nelabai bendraujama smile.gif o kadangi visi perkat skrydzio bilietus i skirtingas puses, vistiek kazkur apsistojat. gal kas gali rekomenduoti viesbuciu rezervaciniu sistemu puslapius, kuriuose imanoma rasti pigesniu viesbuciu ir su atsaukimu. hotels, expedia, trivago, booking, jau perziureti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 16, 15:37)
As zinau kad rasau ne i sia tema, tiesiog kituose nelabai bendraujama smile.gif o kadangi visi perkat skrydzio bilietus i skirtingas puses, vistiek kazkur apsistojat. gal kas gali rekomenduoti viesbuciu rezervaciniu sistemu puslapius, kuriuose imanoma rasti pigesniu viesbuciu ir su atsaukimu. hotels, expedia, trivago, booking, jau perziureti. ax.gif

www.hostelbookers.com
www.besthotel.com
www.hostelsclub.com
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 01 15, 15:54)
As dar ka pastebejau, ryanair skaiciuoja kiek kartu is to pacio kompiuterio buvo uzeita i svetaine ir ziureta tam tikra kelione. Nes buna taip kad ziurineji ir staigiai sokteli kainos, tai as rekomenduoju pirkti vos ne per pora dienu nes kitaip bus brangiau jei tempsit ir ziuresit simta kartu ta pacia krypti.

Siandien įsitikinau pati. Visa diena is savo tel žiūrėjau bilietus i Roma, nepavyko apmokėti iš pirmo karto, paskui vaikai nukreipe dėmesį, prisedau viska is naujo pildyti, žiuri i Roma vienas bilietas pabrangęs 5€, susimėčiau. Patikrinau is vyro telefono rodo kaina pigiau doh.gif tokia patirtis šiandien 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2016 01 16, 14:51)
tikrai galite, prieš porą dienų pati taip pirkau, su tom kortelėm sudėtinga, pirkdavau per kitas svetaines, bet šį kart teko per jų svetainę pirkt ax.gif

Ačiū, pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas - ar dabar kas pasikeitę dėl nemokamos registracijos skrydžiui? Pastaraisiais metais buvo 7 dienos prieš skrydį registruojantis nereikia mokėti už vietas. Ar kas pasikeitę? Nes man išmetė, kad galiu prieš 30 dienų jau registruotis, bet neįsiskaičiau kas ten tiksliau, pažiūrėjau - CONFIRMED ir uždariau langą.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 01 16, 22:27)
Klausimas - ar dabar kas pasikeitę dėl nemokamos registracijos skrydžiui? Pastaraisiais metais buvo 7 dienos prieš skrydį registruojantis nereikia mokėti už vietas. Ar kas pasikeitę? Nes man išmetė, kad galiu prieš 30 dienų jau registruotis, bet neįsiskaičiau kas ten tiksliau, pažiūrėjau - CONFIRMED ir uždariau langą.

nemokamai tik prieš 7 dienas, nors man irgi išmetė, kad galiu pildyt prieš 30 d., gerai, kad dukra liepė laukt ir nepildyt, ji dažnai skraido, tai žino, o paskui jau įsigilinus jų puslapį perskaičiau, kad nemokamai tik prieš 7 dienas ax.gif
Atsakyti