Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Eighteen @ 2015 11 13, 20:04)
Antro bagažo - rankinuko svoris nenurodomas, galima prisidėti nors ir plytų biggrin.gif

Kad tilps tik viena biggrin.gif Ten ir noredamas daug neprikrausi, tai ir neriboja turbut...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2015 11 13, 22:04)
Antro bagažo - rankinuko svoris nenurodomas, galima prisidėti nors ir plytų biggrin.gif

biggrin.gif Kokio švino gabaliuką lotuliukas.gif
- Ačiū, aišku 4u.gif

QUOTE(tute28 @ 2015 11 13, 22:33)
Kad tilps tik viena biggrin.gif Ten ir noredamas daug neprikrausi, tai ir neriboja turbut...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 13, 23:43)
biggrin.gif Kokio švino gabaliuką  lotuliukas.gif

Juokiatės , švino biggrin.gif - patys vežėmis visą diržą švininį nardymui, svėrė gal 8 kg....
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 11 14, 07:03)
Juokiatės , švino  biggrin.gif  - patys vežėmis visą diržą švininį nardymui, svėrė gal 8 kg....

Na štai. Ne be reikalo sakoma: "Juokas, dalykas rimtas" smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 13, 22:38)
Sveikos,

Turiu klausimą. Raynair oficialiame psl rašo: "Vienas rankinio bagažo vienetas vienam keleiviui*, sveriantis iki 10 kg, kurio matmenys neviršija 55 cm x 40 cm x 20 cm, ir 1 mažas krepšys, kurio matmenys neviršija 35 x 20 x 20 cm."

Kilo klausimas: o antro bagažo ["mažas krepšys"] svoris, koks? Nesvarbu?

bet man ir to pirmo niekad nesveria
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 11 14, 13:32)
bet man ir to pirmo niekad nesveria

Tai gal kai nėr ten akivaizdžiai 'pergūstas' biggrin.gif - man irgi taip sako čia dauguma. Tai ir duok Dieve. Aš tai vis tiek kažkaip žiūriu, tpfu tpfu tpfu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 14, 19:24)
Tai gal kai nėr ten akivaizdžiai 'pergūstas'  biggrin.gif  - man irgi taip sako čia dauguma. Tai ir duok Dieve. Aš tai vis tiek kažkaip žiūriu, tpfu tpfu tpfu. smile.gif

už tai tą mokamą, kur keliauja į bagažą, labai žiūri
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 11 14, 18:42)
už tai tą mokamą, kur keliauja į bagažą, labai žiūri

Turit omeny registruojamą, taip?
Atsakyti
Gal gali kas padėti unsure.gif Kai pirkau ryanair bilietus, nesužiūrėjau ir vaikui paaugliui bilietą nupirkau kaip suaugusiam (nepažymėjau varnelės, kad paauglys iki 16 metų). Dabar regisrtuotis skrydžiui neleidžia verysad.gif Ką daryti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2015 11 15, 15:07)
Gal gali kas padėti  unsure.gif  Kai pirkau ryanair bilietus, nesužiūrėjau ir vaikui paaugliui bilietą nupirkau kaip suaugusiam (nepažymėjau varnelės, kad paauglys iki 16 metų). Dabar regisrtuotis skrydžiui neleidžia  verysad.gif Ką daryti?  doh.gif

Skambinti, kad pakeistu. rolleyes.gif Arba per OnlineChat pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 11 15, 18:13)
Skambinti, kad pakeistu.  rolleyes.gif  Arba per OnlineChat pabandyti.

Ačiū 4u.gif Bandysim.
Atsakyti
QUOTE(*Samsara* @ 2015 11 15, 19:07)
Gal gali kas padėti  unsure.gif  Kai pirkau ryanair bilietus, nesužiūrėjau ir vaikui paaugliui bilietą nupirkau kaip suaugusiam (nepažymėjau varnelės, kad paauglys iki 16 metų). Dabar regisrtuotis skrydžiui neleidžia  verysad.gif Ką daryti?  doh.gif

rasai skambini, sudeda duomenis,taciau isodinimo talona gausite oro uoste nemokamai
Atsakyti