Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Nada... @ 2015 11 06, 10:45)
Merginos, o kur perkat 1 litro maisiukus, I kuriuos reik tas talpas po 100 ml sudet? vilniuj lyg ir oro uoste buna , bet mes skrisim is kauno, speju, kad tam mazuciukyje oro uostukyje nebus tokiu mandrybiu?

bazese, maximoj prie visokiu aliuminio foliju kur buna maistiniai maisiukai. niekas ju nematuoja ir nereikia jokio uzraso. +- mazdaug ir tiek
Atsakyti
na va, pasirodo viskas paprasciau, nei man atrode thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, prašau skubiai pagalbos - pirkau bilietus Raynair, suvedžiau pavardę lietuviškomis raidėmis ir kai bandau atsispausdinti bilietą - man rodo hieroglifus vietoj Č ir Ė. Ką daryti? Išskrendu iš Rygos oro uosto, bet turbūt, su tokiu bilietu nepraeisiu.
Atsakyti
Man atrodo,kad kazkur raso,kad gali buti pavardeje iki 3 klaidu. O dar taisyklese raso,kad lietuvisku rasmenu negalima rasyti,tik lotyniskus.
Atsakyti
QUOTE(varliuxxx82 @ 2015 11 08, 22:06)
Laba diena, prašau skubiai pagalbos - pirkau bilietus Raynair, suvedžiau pavardę lietuviškomis raidėmis ir kai bandau atsispausdinti bilietą - man rodo hieroglifus vietoj Č ir Ė. Ką daryti? Išskrendu iš Rygos oro uosto, bet turbūt, su tokiu bilietu nepraeisiu.

Aš irgi buvau kartą taip padarius. Tada dar bording paso spausdintis nereikėjo, bet angluose jie negalėjo mano pavardės į kompą įvest, ėjau prie langelio aiškintis smile.gif. Sutvarkė viską pakankamai greit, be jokio mokesčio. Manau įmanoma sutvarkyti turėtų būti pačiam oro uoste g.gif
Atsakyti

" 24 val. atidėjimo laikotarpis nedidelėms užsakymo klaidoms ištaisyti
Klientams, kurie užsako tiesiogiai Ryanair.com svetainėje, suteikiamas 24 valandų atidėjimo laikotarpis nuo pradinio užsakymo laiko, kad būtų galima ištaisyti nedideles pradinio užsakymo metu padarytas klaidas (pvz., vardų rašybą, neteisingą maršrutą, datą).

Kreipkitės į rezervavimo centrą, kurio darbuotojai maloniai Jums padės."
Atsakyti

Aš visada suvedu tik lietuviškus rašmenis (man regis net nurodyta, kad rašyti reikia, kaip nurodyta pase). Spausdinant bilietą automatiškai konvertuojasi į C ir E. Dar bandykit iš kito kompo arba kt.naršyklės.
Atsakyti
QUOTE(varliuxxx82 @ 2015 11 08, 23:06)

nueinate į Ryanair puslapi, susirandate chat funkciją ir viską išsisprendžiate nemokamai. Paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 11 09, 11:35)
Aš visada suvedu tik lietuviškus rašmenis (man regis net nurodyta, kad rašyti reikia, kaip nurodyta pase). Spausdinant bilietą automatiškai konvertuojasi į C ir E. Dar bandykit iš kito kompo arba kt.naršyklės.

Aš irgi taip radau parašyta.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2015 11 06, 10:53)
Aisku, aciu, neverta tada del 10e suvedinet. Paso duomenis dar nieko, o korteles jau nenoriu, gudruoliai  unsure.gif

Tai ID kortelės, ne banko smile.gif
Papildyta:
dar čia radau komentarą dėl raidžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 lapkričio 2015 - 13:11
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 11:09)
Aš irgi taip radau parašyta.
Papildyta:
Tai ID kortelės, ne banko  smile.gif
Papildyta:
dar čia radau komentarą dėl raidžių.

Praso ir ID arba paso, bet ir Payment details.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausimą. Raynair oficialiame psl rašo: "Vienas rankinio bagažo vienetas vienam keleiviui*, sveriantis iki 10 kg, kurio matmenys neviršija 55 cm x 40 cm x 20 cm, ir 1 mažas krepšys, kurio matmenys neviršija 35 x 20 x 20 cm."

Kilo klausimas: o antro bagažo ["mažas krepšys"] svoris, koks? Nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 13, 22:38)

Kilo klausimas: o antro bagažo ["mažas krepšys"] svoris, koks? Nesvarbu?

Antro bagažo - rankinuko svoris nenurodomas, galima prisidėti nors ir plytų biggrin.gif
Atsakyti