Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(Jolė*** @ 2015 11 05, 13:33)
Manau kažkur kažko neužpildėt. Ir man taip buvo, radau, kad neįvedžiau telefono Nr., gali šiaip kažkurioj vietoj kažkas neatsakyta būti, čia gi Ryanair, jie visada visokių sunkumų ir barjerų prikuria. Atsidarykit kiekvieną eilutę ir žiūrėkit ar tikrai visos skiltys užpildytos, visi klausimai atsakyti.

O paso duomenis ir korteles duomenis vedet? As ivedziau varda, pavarde, gim.data, tel, bet neduoda 10e. Turbut viska reik supildyt g.gif
Atsakyti
Sveiki, kažkodėl antra diena neatidaro raynair.com puslapio, prašė padaryti chek in, tačiau niekaip neįeinu į jų puslapį? Gal kas pasikeitė? Ar jums atidaro jų puslapį? Kažkokie trigdžiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linajan1975 @ 2015 11 06, 09:27)
Sveiki, kažkodėl antra diena neatidaro raynair.com puslapio, prašė padaryti chek in, tačiau niekaip neįeinu į jų puslapį? Gal kas pasikeitė? Ar jums atidaro jų puslapį? Kažkokie trigdžiai verysad.gif

man atidaro, bandykit kitą naršyklę
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 11 05, 23:55)
O paso duomenis ir korteles duomenis vedet? As ivedziau varda, pavarde, gim.data, tel, bet neduoda 10e. Turbut viska reik supildyt  g.gif

Taip, reikia asmens dokumento - paso arba ID kortelės, taip pat ir banko kortelės duomenų

QUOTE(linajan1975 @ 2015 11 06, 08:27)

Striginėja kartais ir man ryanairas, nors atsidaro, bet taip užlagina paieška, kad gali nueit parūkyt ar kavos atsigert. Aplamai mane kol kas užknisa ta jų naujoji versija, vis kažko neduoda, stringa ir t.t., naršykles 2 išbandžiau bet tikiuosi, kad susitvarkys.
Atsakyti
klausykit, o būtina online check-in daryti? Ar bus galima orouoste be jokių papildomų mokesčių?
Ir kitas klausimas - jei dabar registruotis į skrydį pirmyn, ar automatiškai padarys check in į atgalinį, jei šis bus vėliau nei už 7 dienų? Ar man reiks dar kartą?
Atsakyti
Merginos, o kur perkat 1 litro maisiukus, I kuriuos reik tas talpas po 100 ml sudet? vilniuj lyg ir oro uoste buna , bet mes skrisim is kauno, speju, kad tam mazuciukyje oro uostukyje nebus tokiu mandrybiu?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 11 06, 11:27)
klausykit, o būtina online check-in daryti? Ar bus galima orouoste be jokių papildomų mokesčių?
Ir kitas klausimas - jei dabar registruotis į skrydį pirmyn, ar automatiškai padarys check in į atgalinį, jei šis bus vėliau nei už 7 dienų? Ar man reiks dar kartą?

oro uoste mokamai

jei nepirkot vietų ar pirmenybinio įlaipinimo, tik prieš 7 (ar mažiau) dienas

QUOTE(Nada... @ 2015 11 06, 11:45)
Merginos, o kur perkat 1 litro maisiukus, I kuriuos reik tas talpas po 100 ml sudet? vilniuj lyg ir oro uoste buna , bet mes skrisim is kauno, speju, kad tam mazuciukyje oro uostukyje nebus tokiu mandrybiu?

yra automatas, kur galima nusipirkt ir Kauno oro uoste
bet negi namie nieko tokio neturit?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 11 06, 11:50)
oro uoste mokamai

jei nepirkot vietų ar pirmenybinio įlaipinimo, tik prieš 7 (ar mažiau) dienas
yra automatas, kur galima nusipirkt ir Kauno oro uoste
bet negi namie nieko tokio neturit?

gal ir turiu, bet gal reikia, kad gamyklinis uzrasas butu, kad 1 litras?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 11 06, 11:45)

Yra Droge. Aš naudojau paprastą susipaudžiantį viršuje. Paėmiau nuo kažkokių tai detalių smile.gif Jis persišviečiantis. Nei karto neužkliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 11 06, 06:47)
Taip, reikia asmens dokumento - paso arba ID kortelės, taip pat ir banko kortelės duomenų

Aisku, aciu, neverta tada del 10e suvedinet. Paso duomenis dar nieko, o korteles jau nenoriu, gudruoliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 11 06, 11:53)
Yra Droge. Aš naudojau paprastą susipaudžiantį viršuje. Paėmiau nuo kažkokių tai detalių smile.gif Jis persišviečiantis. Nei karto neužkliuvo.

Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 11 06, 11:52)
gal ir turiu, bet gal reikia, kad gamyklinis uzrasas butu, kad 1 litras?

nereikia, gali net ir mažesnis būt

aš naudoju, kaip perkant iherbe jie supakuoja į tokius, niekad niekur ir man neužkliuvo
Atsakyti