Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

merginos, kur perkat pigiau tases , skirtas skrydziams? maciau kalvariju turguj po 10 euru tasytes, cia gera kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 10 30, 14:27)
merginos, kur perkat pigiau tases , skirtas skrydziams? maciau kalvariju turguj po 10 euru tasytes, cia gera kaina?  smile.gif

Is normalios lagaminu parduotuves. Uz 10 € gali ir suplysti pakeliui i oro uosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 10 30, 14:27)
merginos, kur perkat pigiau tases , skirtas skrydziams? maciau kalvariju turguj po 10 euru tasytes, cia gera kaina?  smile.gif

is amazon.co.uk parsisiunciau labai fainas, lengvas, kokybiškas kuprines.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 10 30, 16:30)
is amazon.co.uk parsisiunciau labai fainas, lengvas, kokybiškas kuprines.

Aciu, ateiciai zinosiu, dabar jau velu siustis :-)
Papildyta:
QUOTE(Pura vida @ 2015 10 30, 16:02)
Is normalios lagaminu parduotuves. Uz 10 € gali ir suplysti pakeliui i oro uosta smile.gif

Na paprastai tasytei, ne lagaminu,i lyg ir ne per maza kaina...
Atsakyti
Bazėje perkamės, nes tose lagaminų parduotuvėje tas pats kinietiškas šlamštas, tik dviguba kaina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 10 30, 20:21)
Bazėje perkamės,  nes tose lagaminų parduotuvėje tas pats kinietiškas šlamštas, tik dviguba kaina tongue.gif

aciu, tik vilniuj ner baziu arba nezinau apie tokias mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 10 31, 12:15)
aciu, tik  vilniuj ner baziu arba nezinau apie tokias  mastau.gif

Lagaminai.lt
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 10 31, 13:15)
aciu, tik  vilniuj ner baziu arba nezinau apie tokias  mastau.gif

mes pirkom Gariūnuose. Aš pigesnį variantą (tada dar litais 100 lt. buvo), mama prabangesnį (virš šimto) ir abi labai patenkintos. Mano tas toks kietas (tai galiu daug prigrūst, neišsipučia) patogus, mažiukas, gražus biggrin.gif Pasižiūrėkit ten
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2015 10 31, 14:34)
mes pirkom Gariūnuose. Aš pigesnį variantą (tada dar litais 100 lt. buvo), mama prabangesnį (virš šimto) ir abi labai patenkintos. Mano tas toks kietas (tai galiu daug prigrūst, neišsipučia) patogus, mažiukas, gražus biggrin.gif Pasižiūrėkit ten

Papildyta:
QUOTE(Nika23 @ 2015 10 31, 14:32)
Lagaminai.lt

aciu uz puikias idejas, merginos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 31 spalio 2015 - 17:14
QUOTE(Udrius @ 2015 10 30, 20:21)
Bazėje perkamės,  nes tose lagaminų parduotuvėje tas pats kinietiškas šlamštas, tik dviguba kaina tongue.gif

Pritariu. Mes pirkom firminėje lagaminų parduotuvėje mažą lagaminėlį už akcijinę 40 EUR kainą, tai tas lagaminas neatlaikė ir suplyšo per pirmą išvyką. Paguoda tik tokia, kad parduotuvė mums vietoj suplyšusio lagamino davė naują.
Atsakyti
Sveikos,o iki kelių metų vaikui galima vežtis nemokamai sulankstomą vežimėlį? smile.gif
Atsakyti
merginos, sos,
dariau chek in, man suvedinejant savo duomenis, ismete, kad klaida. pabandziau antra syki- nebeleido suvedinet, atseit "duomenys pateikti". I maila negaunu jokiu ilaipinimo lapu. ar reikia palaukti ar rasyt / skambint jiems ? registruojuos tiesiogiai pirma syki unsure.gif
Atsakyti