merginos, kur perkat pigiau tases , skirtas skrydziams? maciau kalvariju turguj po 10 euru tasytes, cia gera kaina?
QUOTE(Nada... @ 2015 10 30, 14:27)
merginos, kur perkat pigiau tases , skirtas skrydziams? maciau kalvariju turguj po 10 euru tasytes, cia gera kaina?
Is normalios lagaminu parduotuves. Uz 10 gali ir suplysti pakeliui i oro uosta
QUOTE(Nada... @ 2015 10 30, 14:27)
is amazon.co.uk parsisiunciau labai fainas, lengvas, kokybiškas kuprines.
QUOTE(Forgete @ 2015 10 30, 16:30)
is amazon.co.uk parsisiunciau labai fainas, lengvas, kokybiškas kuprines.
Aciu, ateiciai zinosiu, dabar jau velu siustis :-)
Papildyta:
QUOTE(Pura vida @ 2015 10 30, 16:02)
Is normalios lagaminu parduotuves. Uz 10 gali ir suplysti pakeliui i oro uosta
Na paprastai tasytei, ne lagaminu,i lyg ir ne per maza kaina...
QUOTE(Udrius @ 2015 10 30, 20:21)
Bazėje perkamės, nes tose lagaminų parduotuvėje tas pats kinietiškas šlamštas, tik dviguba kaina
aciu, tik vilniuj ner baziu arba nezinau apie tokias
QUOTE(Nada... @ 2015 10 31, 12:15)
Lagaminai.lt
QUOTE(Nada... @ 2015 10 31, 13:15)
mes pirkom Gariūnuose. Aš pigesnį variantą (tada dar litais 100 lt. buvo), mama prabangesnį (virš šimto) ir abi labai patenkintos. Mano tas toks kietas (tai galiu daug prigrūst, neišsipučia) patogus, mažiukas, gražus Pasižiūrėkit ten
QUOTE(Flo. @ 2015 10 31, 14:34)
mes pirkom Gariūnuose. Aš pigesnį variantą (tada dar litais 100 lt. buvo), mama prabangesnį (virš šimto) ir abi labai patenkintos. Mano tas toks kietas (tai galiu daug prigrūst, neišsipučia) patogus, mažiukas, gražus Pasižiūrėkit ten
Papildyta:
QUOTE(Nika23 @ 2015 10 31, 14:32)
Lagaminai.lt
aciu uz puikias idejas, merginos
QUOTE(Udrius @ 2015 10 30, 20:21)
Bazėje perkamės, nes tose lagaminų parduotuvėje tas pats kinietiškas šlamštas, tik dviguba kaina
Pritariu. Mes pirkom firminėje lagaminų parduotuvėje mažą lagaminėlį už akcijinę 40 EUR kainą, tai tas lagaminas neatlaikė ir suplyšo per pirmą išvyką. Paguoda tik tokia, kad parduotuvė mums vietoj suplyšusio lagamino davė naują.
Sveikos,o iki kelių metų vaikui galima vežtis nemokamai sulankstomą vežimėlį?
merginos, sos,
dariau chek in, man suvedinejant savo duomenis, ismete, kad klaida. pabandziau antra syki- nebeleido suvedinet, atseit "duomenys pateikti". I maila negaunu jokiu ilaipinimo lapu. ar reikia palaukti ar rasyt / skambint jiems ? registruojuos tiesiogiai pirma syki
dariau chek in, man suvedinejant savo duomenis, ismete, kad klaida. pabandziau antra syki- nebeleido suvedinet, atseit "duomenys pateikti". I maila negaunu jokiu ilaipinimo lapu. ar reikia palaukti ar rasyt / skambint jiems ? registruojuos tiesiogiai pirma syki