Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR

QUOTE(LOCKETS @ 2015 10 04, 20:14)
Sveiki,

as su tokiu kvailoku gal klausimu biggrin.gif

jei rankini bagaza atiduodi i bagazo skyriu, tai visi skysciai vistiek negali virsyti 100ml?

vienintelis dalykas, del kurio reiketu registruoto bagazo yra sampunas 250ml... bet jei ta rankini bagaza atidavus iskart i bagazo skyriu - gal imanoma butu nepirki 'svorio'  g.gif

gal kas susidurete ax.gif

Jei atiduoti rankini ten, kur chech in daro, tai gal ir imanomas variantas g.gif Arba jei duty free nusiperki, sukisi i rankini ir atiduodi prie vartu.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 10 04, 22:14)
Sveiki,

as su tokiu kvailoku gal klausimu biggrin.gif

jei rankini bagaza atiduodi i bagazo skyriu, tai visi skysciai vistiek negali virsyti 100ml?

vienintelis dalykas, del kurio reiketu registruoto bagazo yra sampunas 250ml... bet jei ta rankini bagaza atidavus iskart i bagazo skyriu - gal imanoma butu nepirki 'svorio'  g.gif

gal kas susidurete ax.gif

jei iškart atiduodi, tai gali.
Bet jei pvz pas juos labai daug išpirkta normalaus bagažo ir jie nebesiūlys rankinio priduot
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 10 04, 23:07)
jei iškart atiduodi, tai gali.
Bet jei pvz pas juos labai daug išpirkta normalaus bagažo ir jie nebesiūlys rankinio priduot

aciu, merginos 4u.gif

sikart man persius pastu dali prekyciu, tai si problemyte atkrito biggrin.gif
Atsakyti
Naujienos :
http://www.lrytas.lt...kas-nespaus.htm
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 10 04, 19:53)
Per prievarta nededa, pasakai, kad nenori ir jokiu bedu niekad mmum nebuvo

Pasakiau (tiksliau labai prašiau), kad nedėtų, nes rankiniam bagaže buvo dūžtantys daiktai, tai pasakė- nepatinka, neskriskit sad.gif . Tada paprašiau, kad bent vieno iš mūsų- vyro ar mano nedėtų, bet ne...
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2015 10 09, 14:21)
Pasakiau (tiksliau labai prašiau), kad nedėtų, nes rankiniam bagaže buvo dūžtantys daiktai, tai pasakė- nepatinka, neskriskit sad.gif . Tada paprašiau, kad bent vieno iš mūsų- vyro ar mano nedėtų, bet ne...

o jei taip pakeliui nusiimt lipdukus nuo lagaminu, o bilietus pasikeist i kitus.
Atsakyti

kaip keista, aš kiek skridau, tai manęs visada tik paprašo dėt į bagažą, nenori - nededi.
Atsakyti
Na tikrai keista, pakliuvo matyt kokia ne ta koja islipus unsure.gif Skridau i Dublina, Roma, Paryziu, nu negirdejau, kad kam taip pasakytu....
O paklauset, kas atsakys, jei daiktai sudus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 spalio 2015 - 14:44

Mums taip pat labai griežtai liepė dėti; iš pradžių bandėm gražiai prašyti, kad leistų pasilikti, bet kai pradėjo tyčiotis, liepiau pasakyti pavardę, kad, sudužus daiktams, galėčiau parašyti skundą. Tik tada nuleido garą ir leido neštis į lėktuvą.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 10 09, 14:02)
Mums taip pat labai griežtai liepė dėti; iš pradžių bandėm gražiai prašyti, kad leistų pasilikti, bet kai pradėjo tyčiotis, liepiau pasakyti pavardę, kad, sudužus daiktams, galėčiau parašyti skundą. Tik tada nuleido garą ir leido neštis į lėktuvą.

drinks_cheers.gif Visada taip reikia, nes rankinis tam ir yra, kad veztis svarbius daiktus prie saves.
Atsakyti
Iš Ryanair puslapio taisyklių apie rankinį bagažą:
Dėl ribotos vietos salone jame galima vežti tik 90 rankinio bagažo vienetų (55 x 40 x 20 cm); netilpę bagažo vienetai nemokamai bus vežami lėktuvo bagažo skyriuje.
Atsakyti
sveikos!
GAL kas zinot, ar galima keisti skrydziu laika? kad ir uz papildoma mokesti?
Atsakyti